365 тайни от моя живот

• 925 192
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 835
  • Бургас
Аман от егоисти и простакели.Не се научих да се справям с такива Rolling Eyes

# 5 836
Очакванията ми към хората са твърде големи....което ме разочарова все повече....
Мислиш, че един човек с промяна на обстоятелствата би станал по-отговорен....а се оказва точно обратното....не мога да намеря обяснения....освен страх...или просто непукизъм...

# 5 837
Иска ми се да си сменя средата,да скъсам всички връзки със старите си приятели.Вярвам ,че само така ще се почувствам по-щастлива,ще се отърся от този товар и ще преоткрия себе си.Надявам се да не греша.

# 5 838
  • София
Въпреки всичко, което знам за хората оставам оптимист за всяко ново познанство и за повечето от старите, нямам обяснение как е възможно.

# 5 839
Иска ми се да си сменя средата,да скъсам всички връзки със старите си приятели.Вярвам ,че само така ще се почувствам по-щастлива,ще се отърся от този товар и ще преоткрия себе си.Надявам се да не греша.

Пожелавам ти го.Лично аз след смъртта на майка ми го правих 3 пъти,събирах си багажа,зарязвах всички и всичко,сменях си телефона и се махах.Нова работа,нови хора,нов живот.Но винаги има някой от миналото който се появява и разваля всичко.А не мога да понасям да ме съжаляват.И се махам,и почвам наново.За съжаление скоро пак трябва да се местя.България е малка,миналото винаги те настига.А и е трудно,сама.Но ти пожелавам успех,какъвто аз имах временен  Hug Hug Hug

# 5 840
  • София
Не се харесвам. Имам много ниско самочувствие и ми личи. Не харесвам хората като себе си. Не  искам да съм посредствена, а съм. Нямам волята да се променя, да положа повече усилия.

# 5 841
  • Сопот, Пловдив
Въпреки всичко, което знам за хората оставам оптимист за всяко ново познанство и за повечето от старите, нямам обяснение как е възможно.

Много ме радват такива хора.  Peace

Малко след като ме увери, че не му пука дали изглеждам по-различно отпреди и ще му харесвам винаги, без значение от външния вид, и след като аз го уверих, че съм му повярвала на това, пуснах камерата предварително само на себе си, за да съм сигурна, че ме показва от ъгъл, в който изглеждам достатъчно добре.

# 5 842
  • Бургас
Получих предложение да развивам собствен бизнес.Не съм споделила с никого.Измъчвам се да рискувам ли.Имам кандидат-студент и парите ще ми трябват за него.Не предвиждах инвестиции.Но да пропусна ли тази възможност?Ами ако се проваля?

# 5 843
  • София/Варна
Приятелят ми и бъдещ мъж се разведе с вече бившата си жена, заради мен.. Най-близките ми не знаят за това и се надявам никога, никога да не разберат. Срам ме е, че излизах с женен мъж, макар че брака му беше нещастен.

# 5 844
Когато бях в пубертета мразех майка си,срамувах се от нея,яд ме беше,че е безхарактерна и позволява да ни се случват всички лоши неща...
Живея в постоянен ужяс,че някой от семейството ми ще се разболее,тази натрапчива мисъл ме прави нервна.
Понякога мисля,че не съм достатъчно добра и спокойна майка

# 5 845
Убедена съм,че боледуват само хората,които ги е страх от болести.

# 5 846
  • Сопот, Пловдив
Убедена съм,че боледуват само хората,които ги е страх от болести.

Това и за децата ли трябва да се отнася?

# 5 847
  • Пловдив
Вчера си купихме кола...По-нова от старата.Но има забележки и както казва ММ- за толкова пари това има Grinning
Лошото е,че аз не мога да се зарадвам...Все намирам кусури и...той се дразни.А уж я сменяме зя хубаво.Може би щото още не мога да свикна Rolling Eyes
Не знам...хората сменят какво ли не,а аз за една кола и...ще се поболея Tired Ама все си викам,че можеше и по-лъскавка да е...

# 5 848
Скрит текст:
Децата боледуват от страховете на родителите си.Емоционално силно са обвързани с тях.

# 5 849
Дъщеря ми се роди с лек козметичен проблем. С прибирането у нас от родилното започнах да се ровя и да чета за него. Гледах страшни снимки и се успокоявах, че при моето дете проблема е лек. Но, разбира се, бях много притеснена, много рев изревах, не можех да се отпусна и да се радвам на бебето си, а дори нямах представа какво ме очаква. Е, не си мислех много лошо, но нещата започнаха да се влошават, влошават.... Започнахме лечение след консултации с различни специалисти, сега вече има по-щадящ вариант, но преди 3 години нямаще информация за него. Нещата вече са много по-добре, но още години ще минат докато /и ако/ се оправи напълно. Питала съм се дали не предизвиках всичко аз, със моите страхове. Надявам се, че не е така. Опитвам се да вярвам, че ще се оправи напълно.

Общи условия

Активация на акаунт