365 тайни от моя живот

• 924 755
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 150
Благодаря ви, момичета! Наистина ми е трудно ( днес става един месец от както излязох от  приказния си живот и отидох  в ада). Живот и здраве да е да преборим болестта- майната му на другото. За себе си си направих извода на кого мога да разчитам наистина и кой е просто компаньон за маса в събота вечер... Както ми каза един приятел, който не бях виждала от години, но веднага се отзова като разбра, че ми трябват кръводарители - "при трудно моменти не помагат тези, които твърдят, че са най-близки и добри приятели, а тези които са препатили и познават болката ти "
Да сме живи и здрави, момичета, другото ще се подреди  Hug

# 6 151
Немея пред простотията на зрели хора с образование и претенции

# 6 152
XXX_ Hug
разбирам те прекрасно. и аз от десет месеца се моля да оздравея. нищо повече не искам. само аз да съм здрава, за да мога спокойно да си гледам детето.
желая ти хубав резултат и да си много здрава.

# 6 153
Благодаря ти, но болния е татко, аз съм уплашеното му момиче...И аз ти желая много, много здраве  bouquet
Скрит текст:
Ако с нещо мога да съм ти полезна- насреща съм винаги за съвет, информация или ако просто ти е криво и искаш да си споделиш нещо( към онкологията в Дървеница сме, тумора е на правото черво)

# 6 154
Скрит текст:
извинявай, не съм разбрала, че е за баща ти Hug
слава богу мойто не е рак, а отглеждам тромби в единият си крак. ще се оправя, но ми трябва многоооо време и нерви.

# 6 155
sigma, желая ти скорошно оздравяване  Hug

ХХХ_, дано татко ти оздравее  Praynig

тия дни разбрах, че  двама колеги, с които никога не съм имала вземане-даване, камо ли да се карам с тях, изпитват доста силна злоба към мен. в потрес съм. лошото е, че вече се наложи да им се противопоставя, а те отскоро са на по-високо ниво в йерархията от мен и се притеснявам, че оттук-насетне преднамерено ще се опитват да ми вгорчават живота... Tired но трябваше да отреагирам, защото мълчанието ми щеше да бъде в мой абсолютен ущърб...чудела съм се винаги как най-големите мързеливци и некадърници все се нареждат ...

# 6 156
Скрит текст:
Вярвам в това, ще тичаш след детенцето след време   bouquet

# 6 157
Яд ме е че понякога слугувам на ината си,ама това е дълбока тайна и не бих си признала пред фамилията....защото ще ме разпердушинят,и че все гледам да надговоря майка ми което принципно си е напразно усилие защото тя така и не слуша какво и се говори а дудне и дразни от любов към кавгата,а не за истината,знам че не трябва и пак понякога се паля и се впускам в разговор с стената,това ме дразни,че за глупости се ядосвам,освен това тъпо се оправдавам пред себе си за някои неща,сякаш е възможно да излъжа себе си,такива ми ти глупости.Никъде не ми се ходи нищо не ми се прави,не ми се яде не ми се пие....нямам самочувствие в момента,ей така ако не са децата......

# 6 158
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Игнорирам безмилостно   хората, към които  по някаква  причина  изпитвам  неприязън.
Не  разговарям с тях; ако ме заговорят , отговарям  едносрично; правя се, че  не ги забелязвам и минавам покрай тях, все едно  минавам  покрай стена.  В много  от случаите   хората  представа  нямат, че  са ми  неприятни  и  че това е  единствената  причина  за  поведението  ми, затова   ме  считат  за надменна  и  студена, но не   се впечатлявам  особено  от техните мнения  за мен  Crossing Arms
Една- единствена   ме  попита  защо  се  държа  така. Отговорих й, че  съм спряла  да  я  уважавам, което, казано  така  направо,  буквално  я вледени.
Не се  гордея  с това. Напротив. Но не мога  да изнасилвам  себе  си  всеки  ден  и  да общувам с някой, който не понасям, само  за да не  го  обидя  или пък защото  иначе било  невъзпитано.
А така  държа  неприятните  особи  на здравословно  за мен разстояние.

# 6 159
Страхотна тема! Стигнах до 24 страница, включвам се с тайна и продължавам да чета!
Тайната: Дълго време не исках да съм майка или по-скоро не мислех, че момента е дошъл. Сега, когато станах майка не искам да бъда нищо друго освен това.Не обичам да се отделям от бебето, за 10 месеца едва ли се е случило и 10 пъти. Мисълта да се върна отново на работа, а него да го гледат непознати ме плаши и ужасява Sad

# 6 160
Тайната: Дълго време не исках да съм майка или по-скоро не мислех, че момента е дошъл. Сега, когато станах майка не искам да бъда нищо друго освен това.

И аз така, сега се чудя на акъла си как толкова години изпитвах ужас от това да стана майка. Дори се регистрирах в този форум, за да започна да се навивам за този момент ooooh!

Сега като гледам откога ми е регистрацията, доста време ми е отнело - точно 5 г.  Joy

# 6 161
Изпитвам ужасен страх и безпокойство,когато детето ми е на градина.Стоя на тръни и се моля да е добре,да не избяга,да не падне лошо....Като чуя детско гласче на вън пак ми действа стресиращо,оприличавам го на синът ми.Знам,че е глупаво но не мога да се отърся от тези мисли .

# 6 162
Въпреки скритите текстове, темата отново е коментарна.......... Whistling Тайна е , че искам много потребители да се усещат овреме, ама не става..........

# 6 163
Въпреки скритите текстове, темата отново е коментарна.......... Whistling Тайна е , че искам много потребители да се усещат овреме, ама не става..........

Аз съм от коментиращите  Embarassed: Ще спра да я следя, за да не се изкушавам да коментирам.....

# 6 164
Изпитвам ужасен страх и безпокойство,когато детето ми е на градина.Стоя на тръни и се моля да е добре,да не избяга,да не падне лошо....Като чуя детско гласче на вън пак ми действа стресиращо,оприличавам го на синът ми.Знам,че е глупаво но не мога да се отърся от тези мисли .

това все едно аз съм го писала.Успокоявам се,като чуя че са го прибрали и е добре  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт