365 тайни от моя живот

• 925 287
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 475
Тъпи мъже!  Crossing Arms

# 8 476
  • София !

И аз това щях да пиша !!  ooooh!

# 8 477
Дали се усмихва....дали нещо го кара да се усмихне. Дали някой му е казвал скоро или изобщо, че го обича? Как забързани да живеем собствения си живот и затваряйки се в кръга на семейството, собственото щастие и благополучие забравяме за хората, които са част от нашия живот по някакъв начин. Дано животът ни срещне поне още веднъж....дано  Praynig

# 8 478
Чак сега разбрах, че мустакът на логото е за movember. Когато го видях за първи път си мислех, че е я за Вазов, я за Ботев.

Новата песен на Андрея ми харесва и знам, че ще ми се лепнат 10+ квалификации.

Тайната ми е, че се радвам, че споделям тези ненужни неща, вместо някое страшно събитие. Щастлива съм, че нямам проблеми, роднините ми за здрави и съм необременена от любов.

# 8 479
Живея в Студентски град. Тази сутрин се събудих от тъпан и шумове... попитах се каква ли е тая дандания и се показах на прозореца да видя. Бяха около 20 студенти, викащи "Оставка" и приканващи хората да се присъединят към тях. Тайната ли? Почувствах се... щастлива.  Peace Щастлива от факта, че хората се събуждат и се обединяват в името на народа ни, че младите хора имат ясна позиция и я отстояват.  bg
Ако не бях току-що станала от леглото, със сигурност щях да се присъединя.

# 8 480
Очаквам Чудо да ми се случи всеки ден ... Щом на другите се
случват чудеса, защо аз да не съм следващата получила го ...

# 8 481
В този момент толкова много ми трябва приятелка, която просто да стои до мен докато се наплача.

# 8 482

Често си мисля как се случва така, че сами се отказваме от свободата си...
Във всеки два от три случая свободата всъщност няма никакво значение, но пък в този един случай, който остава, е сякаш по-важна от въздуха, който дишаме.

# 8 483

Често си мисля как се случва така, че сами се отказваме от свободата си...
Във всеки два от три случая свободата всъщност няма никакво значение, но пък в този един случай, който остава, е сякаш по-важна от въздуха, който дишаме.

според мен: свободата е едно от важните неща,които можем да притежаваме
всеки,който е бил под някаква форма на потисничество го знае (или чувства)
но понякога криво разбираме свободата със свободия.

# 8 484
Харесвам много мъж,който е обвързан.

# 8 485
От 2 седмици все ме боли гърлото и основно сливиците не спирам да мисля,че може да имам СПИН.Толкова ме е страх.

# 8 486
  • Пловдив
От 2 седмици все ме боли гърлото и основно сливиците не спирам да мисля,че може да имам СПИН.Толкова ме е страх.
Вирусът е такъв, избий си тези мисли от главата  Hug

# 8 487
  • София !
Дори не ми благодари ..... тъпанар !

# 8 488
Не мога да си намеря място...толкова съм ядосана. Пропилях си денят за нищо...

# 8 489

Скрит текст:
Направи си изследване и си избий тази мисъл от главата.
Виж дали всичко е наред със стомаха ти. Обикновено при дълго възпаление на гърлото, проблемите са с газове в стомаха, гастрит с повишена киселинност и т.н.
Успокой се!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт