365 тайни от моя живот

• 925 366
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 460
Дъщеря ми е с неустановена диагноза от лятото още.Лекарите се чешат по главите и нищо не могат да определят.Лекуваме симптомите,а проблема си стои.От малък провинциален град сме,не знам къде да отида,нито кого да търся.Тукашните лекари са на ниво джипи.В Пловдив също не установиха нищо,вече не зная какво да правя.Детето се травмира от това непрекъснато ходене по лекари и вземане на кръв....Мъчно ми е,сърцето ме се къса за хубавото ми момиче.....

# 8 461
  • Бургас
Šunšhine, и с мен така се случи-света ми се срина като разбрах.Дни след това родих,още не бях съвсем подготвена с мисълта, надявах се ,че е било грешка.Още пазя първите 2 розови дрешки, които купихме със сестра ми.Винаги съм била сигурна ,че ще имам момиче, но ето на заслужила съм да имам най-чудесното и гальовно момченце.Мисля, че знам защо е така и съм благодарна на Бог за тази възможност.Сега разбирам защо майките са толкова привързани към синовете си.

# 8 462
Понякога бъркам споделянето със самобичуването Confused
мамичка мекичка, трябва ви лекар-диагностик в момента. Питайте кой се слави като такъв в областта, която ви е нужна. За самото лечение после можете да търсите друг.

Последна редакция: пт, 08 ное 2013, 11:36 от unadaptable

# 8 463
Важни резултати, които трябваше да пазя, просто се изпариха, изгубих ги........ Rolling Eyes Сега ги "възстановявам" по памет......... Sick ooooh! ooooh!

# 8 464
мамичка мекичка, пусни си тема в Здравния и опиши симптомите. Ще се включат форумки с евентуални диагнози, може и лекар да ти препоръчат.  Peace

# 8 465
  Веднъж в неописуемата болка от месечен цикъл, нещо което изживявам всеки месец, си пожелах рак на матката в начален стадий, за да ме "изчистят" и да се свърши веднъж завинаги. Сега започнах хормонална терапия, може пък да намалее болката. Но на 11.11 очаквам резултат от цитонамазка и умирам от ужас дали няма да се е сбъднало горното ми желание, нещо помислено в пристъп на умопомрачение, защото обикновено се сбъдват най неадекватните ми.

# 8 466
Инфантилна, имах най-болезнения цикъл на света, който се оказаха нелекувани кисти. След прием на противозачатъчни таблетки, проблема се оправи донякъде, а след раждането - съвсем. Така че ти следващия път в пристъпа си пожелай бебе, а не операция Wink Дано всичко е наред. Мекичка, идете до някой по-голям град, тъй като проблемът наистина може да се окаже преодолим, но момичето ти да се травмира. Успех Hug

# 8 467
Тъкмо бях забравила какво е да си наранен от най-близък човек.

# 8 468
Най-щастливите ми дни бяха през това лято и то не само дни а цели 4 месеца,времето през което не виждах майка си.Толкова влудяващ човек,умее от 1 моя дума,ей така казана без цел и идея да направи скандал,параноичка.Доста често съжелявам за това,че ме е родила,а моя си негативизъм,колкото и да се старая го придавам на детето.Искам повече от всичко друго да си живеем сами с детето,но няма как,за сега е невъзможно.

# 8 469
  • София
Все повече започват да ми харесват тези нощни смени.
На всеки шест дена, две вечери съм сама. Прекрасно е, м****а му!

# 8 470
Прекрасно е да съм сама...............
Не ме интересува, ча плащам тази свобода всеки ден с пари.
Пари се печелят, да сме живи и здрави.
Тайната е, че трябва да намеря адвокат и да се разведа.............................

# 8 471
Имам проблем с кантара-не ми показва това което искам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 8 472
 Cry

Последна редакция: сб, 09 ное 2013, 23:40 от Nickkie

# 8 473
Написах саркастично подигравателен коментар във фейсбук....ми,не можах да се сдържа,някои хора просто си го търсят.

# 8 474
Бях забравила какво е като заминава..толкова ми е пусто и празно Cry

Общи условия

Активация на акаунт