365 тайни от моя живот

• 925 474
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 445
  • София
Имам нужда от подкрепа и съвет, а не знам към кого да се обърна. С близките ми се сме на противоположни позиции и имам нужда да чуя нечие обективно мнение.

# 8 446
  • София
Вчера беше най-отвратителния ми ден...
Точно за 20сек. живота ми придоби всички нюанси от сиво до черно.
Прекарах половин ден в болница,сама със страховете ми...
Но ще видим какво ще излезе и ще се боря,обичам си живота,а децата ми повече от него,няма да се дам.

# 8 447
Скрит текст:
Диди, пожелавам ти успех и всичко да бъде наред Hug

# 8 448
Станала съм страшно саркастична и цинична .. Sad

# 8 449
Дразня се някой като каже, че никога не пие лекарства. Все едно хората, които пият лекарства, го правят за кеф.

# 8 450
  • София !
Уффффффф ! Искам да споделя много лични неща с някой , защото ми тежат вече , а реално няма с кой ( само използвачи около мен  Crossing Arms ) . Имам една искрена приятелка , но тя вече е в друг град .... А пък не искам да и пиша по фейсбука , скайпа или пък да и разправям по телефона . Искам всичко да е лично казано ! .....

Днес имам Рожден Ден , за пръв път в живота ми НЕ се радвам .... Сякаш ми е ден , като ден ! Всяка година ми е весело , чакам деня с нетърпение , супер хубаво ми е че се събирам с приятели ,веселим се .... А , сега ми е едно никакво  Confused . Единственото нещо което ми достави радост днес , е моята малка прекрасна дъщеря , и нейната прекрасна и невинна усмивка  Heart Eyes .......

# 8 451
bunny ЧРД Пожелавам ти много усмивки и щастие !  bouquet

Установих , че съм се загубила .... а годините си минават и заминават  Tired А , аз все гледах да избутам, че по натъка ще намеря време за себе  си, а то. Така, че момичета гледайте да сте егоисти  Wink Аз така и не се научих и все си страдам.    

# 8 452
Седя и чакам. А много съм скарана с чакането. Чакам резултати от два теста - единия за работа, другия за бременност. АКо и двата са положителни, значи пак съм забъркала каша.

bunny : ) , честит рожден ден! Лошо е, че нямаш настроение днес. От сърце ти желая да имаш през останалите 364 дни

# 8 453
  • I want it all and I want it now.
Много ме натоварва един роднина. Все е недоволен от всичко и от всички.  ooooh!

# 8 454
  • Другата България
Вчера беше най-отвратителния ми ден...
Точно за 20сек. живота ми придоби всички нюанси от сиво до черно.
Прекарах половин ден в болница,сама със страховете ми...
Но ще видим какво ще излезе и ще се боря,обичам си живота,а децата ми повече от него,няма да се дам.

HugАко мога да помогна с нещо-насреща съм.

# 8 455
Иде ми да гръмна баща ми, за пореден път разваля хубав момент - сега е казал на майка ми какъв подарък да очаква - дълго мислен, голям, щеше да е страшна изненада. Сега ни постави в адски тъпа ситуация, уникален дървар е  Sick

# 8 456
Най-съкровената ми мечта бе да имам дъщеря!Когато разбрах,че съм бременна тайно се надявах да е момиче.През цялата бременност пола уж се виждаше и бе женски. Непрекъснато си представях как купувам роклички,полички ... Две седмици преди да родя АГ-то ми каза,че е станала грешка и ще раждам момче.Излязох от кабинета и ревах цяла седмица.....
Сега имам най-прекрасното момченце на света,което обичам с цялото си сърце.Обвинявам се,че то може би е усещало,че искам момиче и сега се чувствам безкрайно виновна към него : (
П.П. стана дълго,но не можах да го събера в едно изречение,съжалявам.

# 8 457
Иде ми да гръмна баща ми, за пореден път разваля хубав момент - сега е казал на майка ми какъв подарък да очаква - дълго мислен, голям, щеше да е страшна изненада. Сега ни постави в адски тъпа ситуация, уникален дървар е  Sick
Как ми се иска да имам този проблем

# 8 458
  • при моите деца .....

Установих , че съм се загубила .... а годините си минават и заминават  Tired А , аз все гледах да избутам, че по натъка ще намеря време за себе  си, а то. ...
И аз съм така....
Все ощебутам..... живота.... проблеми....

# 8 459
Дразня се някой като каже, че никога не пие лекарства. Все едно хората, които пият лекарства, го правят за кеф.

Същата работа е при мен  #Cussing out и как се дразня , ако малката е болна , а някой каже "е вие пак ли сте болни" еми аз да не би да искам де м*мка му , ама прости хора има ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт