365 тайни от моя живот

• 925 660
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 430
Не съм "широко скроена"  Rolling Eyes

# 8 431
 Призрак от миналото ми, човек, който обърна света ми преди 11 години се свърза с мен. Иска да се видим. Имам време да помисля, докато се върна в града , в който е той, но доколкото се познавам, а и по реакциите на тялото ми, страх примесен с възбуда, ще го направя. Трябва да завърша тази история.

# 8 432
Не съм от търпеливите.Искам всичко да се случва тук и сега,не обичам да чакам.А не винаги е възможно  Confused

# 8 433
ДРазня се на работата си, тъпча на едно място от години и едва ли ще "издрапам" по-нагоре, а същевременно ми се дава друга, чисто нова възможност и аз съм на път да откажа  Tired
Мързел ли е, тъпота ли е, не знам  ooooh!

# 8 434
Толкова много се нуждая от съветите на майка ми. А знам, че никога няма да мога да ги получа вече.. Тъжно ми е, много... Знам, че мога да поговоря и с друг за дилемите ми, но с никой друг не искам да споделям, така както с нея  Sad

# 8 435
 Мразя факта, че съм принудена да общувам и работя с такива паразити, които ми се пишат колеги-дребнави и посредствени хора, които постоянно гледат в чуждото канче и ги тресе злоба и болни амбиции.

# 8 436
Два дни ще съм вкъщи, чистя отпуска...съзнавам, че се имам зависимост от работата си, знам, че мислено ще съм там, при несвършените си задачи и сроковете си, при хилядите мейли, финансови планове и...колегите си.

Един човек ме нарани днес за пореден път. Тъжно ми е.

# 8 437
  • Другата България
Мразя факта, че съм принудена да общувам и работя с такива паразити, които ми се пишат колеги-дребнави и посредствени хора, които постоянно гледат в чуждото канче и ги тресе злоба и болни амбиции.
newsm10 И аз  Tired

# 8 438
Искам да съм по-силна

# 8 439
Всички искаме,ама не можем докато живота не ни смачка и изплюе.
Тайна:Колко пъти трябва да ме наранява,за да спра да се надявам и да осъзная че си губя живота така  Sad Cry

p.s.Току що разбрах,че сегашният ми приятел е пребивал бившата си многократно от ревност от случаен човек който не знае че съм с него и няма изгода да ме лъже.Трябва ли да се притеснявам при положение че с мен никога не се е държал така,карали сме се,но до там никога не е посягал даже не съм усещала с него такова нещо???????????

Последна редакция: ср, 06 ное 2013, 23:05 от policaykata

# 8 440
Полицайката,а това написаното в подписа ти,за кого се отнася,ако е за сегашния ти приятел,защо не събереш всичките си сили и не го напуснеш..От преди съм по-силна,но искам да стана още повече,искам почти да стана непукист Laughing Sunglasses

# 8 441
Израснах с убедеността, че имам най-готината, най-красивата, най-добрата леля в света.
После цял океан ни раздели, но разстоянието не пречеше да споделям всичко с нея. Абсолютно всичко, най-вече това, което никога не бих посмяла да споделя дори и с родната си майка.
Неусетно как, контактите ми с нея и откровенията й по отношение на моите родители ме отдалечиха от тях. Днес ще ми каже " нещичко, за татко ти, което не знаеш", утре " нещичко за майка ти, трябва да го знаеш" и ...нишката, която крепеше мен и родителите ми някак си изтъня и почти се скъса.
С баща си почти не контактувах, а майка си започнах да наранявам често и без повод.
В последно време лъжичка по лъжичка, научавам, че толкова обичаната от мен леля е просто една патологична лъжкиня. Може би луда, може би хитра манипулаторка, а може и двете заедно.
Страшно ми е объркано, ужасно ме е срам от майка ми, извиних й се, но пак ме е срам...
Тайната е, че се чувствам депресирана и адски ядосана на себе си- хем страдам от  големи угризения и срам заради несправедливото ми отношение към моите родители. Хем изпитвам гняв към леля ми, и пак наивно вярвам, че е просто едно дълбоко объркано същество.

# 8 442
  • София
Вече нямам приятели сред колегите си. Уж го знам, а продължавам да страдам, когато ми покажат това с поведението си. Ама че тъпо!

# 8 443
Kaka Daka не е за него,а за майка ми,много пъти съм го казвала,така че спокойно не съм някоя несериозна тинейджърка осъзнавам сериозността на положението.Заедно сме от 1 година и  не е проявил грам агресия към мен,може да е заради професията ми не знам,но той много добре знае че никога не бих допуснала и простила такова нещо.Просто не очаквах че не знам нещо толкова важно за него.Много хубаво ще го обмисля,даже може и да поговоря сериозно с него преди да реша.

Последна редакция: чт, 07 ное 2013, 01:02 от policaykata

# 8 444
Полицайка,не знаех,извинявам се за което,просто си помислих,че е за мъж..извинявам се още венъж...Още 1 тайна...адски много ме е страх от смъртта..направо изпитвам паника от нея... ooooh! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт