365 тайни от моя живот

• 925 282
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 490
Гледам празната детска стая и плача smile3518 ... Защо, защо ...

# 8 491
Адски тъжно ми става, която се появи някой нов в темата за рака. Имам чуството, че има епидемия... Не искам хората да се разболяват, особено пък младите. Като гледам на баба и дядо ми (80г) как им се живее, какво остава за по-млад човек?  Tired Искам всички хора да доживяват поне до техните години, да доживяват и правнуци...  Tired

# 8 492
Майка ми има проблем с тазобедрената става, износена е. Боли я и не може да ходи почти. Няма да се оправи никога, ще се задълбочи и ще падне на инвалидна количка. Знам го, с ревматично заболяване съм. Сестра ми в момента си изнася багажа, след като 16 години живя при родителите, помагаха й, отгледаха й детето. Старите няма да се справят, над 80-те са вече. Не мога да помогна. Трябва да избирам между себе си и тях. Вече съм избрала. Опитвам се да преглътна тяхната ситуация, но става трудно Sad

# 8 493
Неприятно е човек да разбере, че всичките му усилия, добронамереност, пренебрегване на собствения интерес в името на друг човек....накрая водят до едни големи лай...а запратени по него.
Място не мога да си намеря в момента...

# 8 494
+1
Има един, който с удоволствие бих шамаросала.

# 8 495
Трети ден чакам в тъпия скайп...Е как стана това?

# 8 496
Аз го чакам от 5 дена да ми прати покана на скайпа.Предният път като се скарахме,го изтрих а той ми прати след няма и две минути,а сега нищо.Нищо ли не съм означавала за него??? newsm45 smile3511 smile3512.В този момент и аз бих му ударила един да го поразтреся малко  box

# 8 497
Не искам да завързвам по-близки отношения с хората.Дразни ме фактът,че  постоянно те натоварват с очаквания,искат да навлязат все по-дълбоко и по-дълбоко в живота ти. Tired

# 8 498
Правя същата шибана грешка отново и отново. Трябва ли да съботирам всичко хубаво?!

Каква е тая любов към драмата, тоя мазохизъм, не разбрах. Close

# 8 499
Правя същата шибана грешка отново и отново. Трябва ли да съботирам всичко хубаво?!
Welcome to the club  Hug

# 8 500

Кралица съм в това, кралица  Tired

# 8 501
  • София

Кралица съм в това, кралица  Tired
+1
В тоз' живот май ми е писано все една и съща грешка да повтарям...То не беше драма, то не беше чудо!

# 8 502
Някакво кралско сборище сте си организирали тук? Надявам се, че клубът е достъпен поне да не съм сама.
Защо винаги правя от мухата слон?! Скоро ми казаха "Е, какво пък толкова е станало?!"... Ама верно! Tired Защо зорлем си създавам ядове?! Щото всичко ми е наред, слава на Бога, та да не ми е скучно. ooooh!
Ей, как не се научих да не се тръшкам за напълно незначителни неща или хора. Confused И най-лошото е, че като започна, набирам скорост неимоверна, та накрая чак аз не мога да повярвам, че съм се забъркала във всичко това.

# 8 503
Aма прав ще се окаже Фройд, че никога една параноя не е напълно безпочвена...

# 8 504
Да, но същият Фройд е казал и че понякога една пура е просто пура!

Общи условия

Активация на акаунт