365 тайни от моя живот

• 925 173
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 505
Бижу, постът ми си беше насочен към някакви си мои неща, няма нищо общо с твоя, ако така си го приела. Simple Smile

# 8 506
  • Сопот, Пловдив
Откакто се върнах да живея в дома на родителите ми, тази вечер изпитах най-силен яд, че вече не съм съм излязла на квартира и не мога да взема самостоятелно решение, кой мога да приема вкъщи и кой не. Но както и да го въртя или суча, колкото и да не ми се иска, в момента съм с вързани ръце, в най-кривата възможна ситуация.

# 8 507
Не желая да живея под един покрив нито с моите родители, нито с родителите на съпруга ми нито с порасналите ми деца.

# 8 508
Не искам да завързвам по-близки отношения с хората.Дразни ме фактът,че  постоянно те натоварват с очаквания,искат да навлязат все по-дълбоко и по-дълбоко в живота ти. Tired

+ 1
Все по-често се замислям дали не съм някакъв отявлен социопат.

# 8 509
  • В един копнеж!
Другият месец съм рожденничка...обаче тайната е, че искам още сега най-хубавия подарък, който може да получи една жена. Бъзла съм,но го искам! Flutter Надявам се! Никой у дома не подозира какво може да изникне, освен потенциалният татко... Laughing Искам годината да завърши пълноценно! [/color]  Praynig

# 8 510
  • София
След 5 дни имам рд и от преди седмица съм предупредила, че не искам подаръци, не искам да го празнувам, и не искам и да ми звънят. И заради това съм си взела отпуска. Вероятно и ще си огранича фейсбук акаунта, за да не ми пишат пожелания по стената. Просто тази година нямам никакво желание, ама никакво да празнувам това.

# 8 511
В личен план съм нещастна. Никой не знае. Не искам да го призная пред себе си, но напоследък ужасно ми тежи.

# 8 512
Изневерих. И много съжалявам. Не толкова заради самото прегрешение, а заради човека - пълна загуба на време, изобщо не си струваше да го правя. Ама...  #2gunfire

# 8 513
Бях обект на интерес от страна на човек с доста високо финансово и обществено положение. Сега стоя с визитната картичка, гледам я и се чудя какво да правя.

# 8 514
Бягам от мъж. Колкото повече бягам, толкова повече ме гони.
Дано моят мъж не се усети, че ще трябва дупе да ми е яко.

# 8 515
Толкова силно искам нещо.....мисля си, че ако не се получи....после ще ми е трудно да "събирам" себе си.

В духа на предишните тайни....вече не бих си губила времето да се чудя дали да направя нещо, или не. Просто го правиш, пък каквото излезе.

# 8 516
Аз пък утре съм рожденичка,но не смятам да го отбелязвам по никакъв начин.Нито торта,нито бонбони,ни-що!Нали 40 години не се отбелязвали,така че ще се възползвам с пълна сила от това суеверие.

# 8 517
Днес си говорих с бившия си.Нарочно не му връщам нещо, ей така напук. Върнах се мислено назад. Много ми липсва онова далеч по-безгрижно време. Сякаш бях друг човек. А са минали само 2 години. Липсва ми емоцията, липсва ми тръпката, всичко. Не знам защо животът ми е станал така сух и примерен изведнъж.

# 8 518
В този момент толкова много ми трябва приятелка, която просто да стои до мен докато се наплача.

Не си се обадила....

# 8 519
  • тук-там
Много ли е кофти да правиш глупости от скука?
Сигурно.... ooooh!
Не вярвах, че може да съм толкова тъпа!

Общи условия

Активация на акаунт