365 тайни от моя живот

• 925 151
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 520
Живейте без да съжалявате, момичета! Животът е само един и никой не може да ви гарантира, че ще е дълъг...  Peace

# 8 521
  • София
Знам, че имам най-ниската заплата в офиса и ме е яд!

# 8 522
В духа на предишните откровения за изневярата и производните й-понякога просто нещата се случват.Без да ги търсиш,без да ги планираш. Влюбваш като последната патка и край-нищо не може да те спре!Ама има ли смисъл,ама последствията..това са маловажни подробности за в момента,разбира се.Въобще,жените,повечето де,сме големи бели птици....

# 8 523
  • sofia
Горенаписаното е тотален факт Mr. Green
Така и не се научих да си събирам парчетата след всяко телефонно обаждане или смс или само споменаването на име....и така 20 и кусур години....блъскам си главата понякога в мисли "защо си причинявам подобни неща", ама някак е извън мен това, и аз не мога да го обясня, пък и с годините..май не искам.

# 8 524
 Липсва ми предишния интерес към мен. Аз си го поисках обаче. Но и без да го исках, такъв е естествения ход на нещата. Все още не съм срещнала друго стечение на обстоятелствата, а искам да видя и усетя и другото дали е възможно.

# 8 525
Аз пък казах край.Ако иска да е с нея,моля заповядай.Няма вече да се държа като 15 годишна тинейджърка и да скачам при всяко негово обаждане или писане.Я малко по сериозно,така или иначе пак при мен ще се върне,друг е въпроса дали тогава аз ще го искам,защото с всеки следващ ден ми е все по лесно без него  newsm10

# 8 526
Браво, полицайке!

Имам си една теория за любовта и женените мъже.
Жененият мъж може да ти даде любов от 9 до 18 часа (след това се прибира при жена си). И понеже времето е малко, а и трябва да те задържи с нещо при него, той е по-настоятелен, омайващ, чаровен.
Свободният/твоят мъж, който е с теб след 18 и през уикендите, има много повече време, затова във връзката подобен интензитет.

Това, което се опитах да кажа е, че количеството любов и при двата екземпляра е едно и също, но съотнесено към времето, с което разполагат, при женения мъж ни изглежда повече и ни увлича повече.

А и забраненият плод винаги е бил сладък Simple Smile

# 8 527
  • Пловдив
Ох, а аз си мислех, че все покрай мен се появяват забранени плодчета - не че ме успокоява този факт де... не стига, че забранени, ами и неподходящи откъдето и да ги погледнеш...аз ли ги привличам, те мене ли - взаимно ли е... Оставила съм се на течението и каквото дойде, но споменът...е прекрасен и се ядосвам и пак искам  Embarassed

# 8 528
Скрит текст:
Или казано по народному-чуждата кокошка винаги е патка Laughing

# 8 529
Правя планове, провалят се, променям ги..стегнах куфара, разопаковах го ooooh! Под напрежение съм, дано всичко се нареди  Praynig

# 8 530
Винаги съм се усмихвала като чета по темите тук и като слушам познати как всички са си верни и никой никога не изневерява, и знам, че изобщо, изобщо не е така, и всичко е само привидно. Че всички се плющят като за последно с когото и където сварят щом им се отдаде възможност и някой запали искрата, която всички носим у себе си, въпреки че се кълнат, че чужд мъж и чужда жена никога, ама никога не поглеждат, осъждат прелюбодейците и жестоко заклеймяват, а всички хора са едни и същи... И просто всичко, от което се нуждаем е любов. Не спокойна и всепрощаваща, която е толкова съвършена, че прилича на Божията любов, а дива, изгаряща, забранена, страстна, за да ни държи ококорени, чакащи, питащи се, желаещи! И никой не може да ме убеди, че някой ще откаже, ако точно това му се случи.

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 13:56 от Бижy

# 8 531
Той не е женен,просто го преместиха от работа за 6 месеца в родния му град по разпределение и там естествено се видял с бившата си първа и неустоима любов с която е бил 6 години ( ние сме заедно от 1),точно тази за която разбрах че я е удрял.И така,не знам дали наистина е с нея,той отрича но от други хора разбирам че са се виждали.И няма как да търпя такова отношение,те и без друго техните не ме искат,свикнали били с нея,такава била онакава била(сестра му не може да ме диша даже(и аз имам вина много ясно затова,но просто се опитвах да го накарам да се вземе в ръце и да свърши нещо през живота си,не да чака все наготово),така че ще видим  Twisted Evil

# 8 532
Не мога да повярвам,че съм толкова наивна и вярвам в доброто у хората,до последно...а понякога добро просто няма...

# 8 533
Винаги съм се усмихвала като чета по темите тук и като слушам познати как всички са си верни и никой никога не изневерява, и знам, че изобщо, изобщо не е така, и всичко е само привидно. Че всички се плющят като за последно с когото и където сварят щом им се отдаде възможност и някой запали искрата, която всички носим у себе си, въпреки че се кълнат, че чужд мъж и чужда жена никога, ама никога не поглеждат, осъждат прелюбодейците и жестоко заклеймяват, а всички хора са едни и същи... И просто всичко, от което се нуждаем е любов. Не спокойна и всепрощаваща, която е толкова съвършена, че прилича на Божията любов, а дива, изгаряща, забранена, страстна, за да ни държи ококорени, чакащи, питащи се, желаещи! И никой не може да ме убеди, че някой ще откаже, ако точно това му се случи.
Oт тази тема точно това си проличава. Тази тема е тъмната страна, но истинската страна на "семейни отношения". Всеки втори пост и следващите +1 го доказват. Тази тема говори много повече от темите за прагът на търпимост, и разни анкети "не мога без него" и подобни. Хората страдаме от толкова подобни неща. Много малко съфорумки не си позволяват да си кажат тайните тук.

# 8 534
Аз пък не съм имала контакти с други мъже, омъжих се за ученическата си любов и до днес...........Преди години за малко да ми се случи с колега, по-млад, но се изплаших от последствията после и напуснах тази фирма......Явно и при двамата се случи спонтанно и то след вечеринка с колеги си разменихме закачки и толкоз............ Скоро приятелки ми се присмяха, че как съм могла да се омъжа за първия, преди да съм пробвала с няколко.....Човек не трябва да се зарича, защото не знае какво ще го сполети.

Общи условия

Активация на акаунт