365 тайни от моя живот

• 925 527
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 790
Нямам търпение да създам семейство и най-вече да имам дете, за да му дам цялата обич, внимание и топлина, на която съм способна.
Въпроса е в това, че има още доста години, опит и пари да трупам докато си позволя нещо подобно.

Скрит текст:
ХХХ_, много се радвам,че всички в семейството ти са добре. Бъдете здрави!
Благодаря  Simple Smile

# 8 791
Днес пред мен вървяха едно момче и майка му/баба му.Детето се виждаше,че има проблем някакъв,двигателен.Спъна се и си изцапа анцука,а жената започна са му крещи "Как можа в най-голямата кал да се спънеш,тцтцтцтц леле винаги така правиш.." и нататък не чух..Много жал ми стана,просто се почувствах ужасно ..
Ужасно е,че има такива хора...как не вижда проблема и болката на детето си или внучето...как може да има такива хора........

# 8 792
Желанието ми за второ дете  е болезнено, никой не знае колко силно го искам.
За съжаление има ред причини, заради които това не се случва.

# 8 793
Искам да сбъдна едно желание, мечта на друг човек....за съжаление до сега не съм намерила начин това да се случи.

# 8 794
С всеки следващ ден ми става все по лесно да не посягам към телефона и да не му ровя из фейса.Наистина било по лесно да се забравят очи които не се виждат.А и каква любов може да е на 20 години,наивност по скоро и желание за близост.Но рано или късно се осъзнах  Mr. Green

# 8 795
С всеки следващ ден ми става все по лесно да не посягам към телефона и да не му ровя из фейса.Наистина било по лесно да се забравят очи които не се виждат.А и каква любов може да е на 20 години,наивност по скоро и желание за близост.Но рано или късно се осъзнах  Mr. Green

Скрит текст:
Щом толкова го мислиш и пишеш тук , не ти е толкова лесно Wink Ама ще ти мине;) От личен опит го знам Peace

# 8 796
Lisbeth Salander
Скрит текст:
Знам,че е така и се надявам по скоро да стане.И съм написала,че всеки ден  ми става по лесно от предния,а не че вече ми е лесно,все пак са минали само няколко дни,дори не седмица.Това само показва,че не е било истинско.Но човек се учи от грешките си,а на мен ми е по леко да споделям с непознати,защото истински приятелки не ми останаха,само лицемери и завистници,които злобеят в момента  Sick

# 8 797
Толкова си харесвах работата, толкова добре я върша, а вече ми опротивя. Едвам издържам вече на това място. Не понасям отвратителното отношение към служителите. Не понасям това, че изпълнителният директор ни има за роби и не понасям това, че не са ни платили парите, условията на работа напоследък са ужасни, а той се хили ехидно и търси да се закачи с някоя подчинена. Не понасям и това, че повечето колежки се надпреварват да му се подмазват, а не разбират, че той ги има за нищожества.

# 8 798
  • София
Не мога да възприема стиховете, които не са в мерена реч. За мен, ако е поезия, трябва да има рима. Тайна е, защото много хора от обкръжението ми пишат точно така, някои неща наистина са хубави, но през другото време просто ми се струват като разни изречения, подредени всяко на нов ред.  Embarassed

# 8 799
Поредното щастливо събитие в чужд живот. Щастлива съм за тях, разбира се!
Но това прави моята мъка още по-силна и по-силна. Чувствам го ужасно злобно това последното, но това са чувствата ми, нищо не мога да направя. Знам, че много хора тук знаят за какво говоря. Благодарна съм за тази тема.
Искам да имам дете! Cry Искам го с цялата си душа; като се замисля само, очите ми се пълнят със сълзи. Вече имам чувството, че не заслужавам щастие по някаква причина.
(Предполагам, че много хора ще се включат. Моля, не го правете, нека не спамим темата Hug Но ви благодаря предварително, че прочетохте. Дори това помага.)

# 8 800
Aз ще се включа, но само, за да споделя, че и моята тайна е абсолютна същата като на Септември!
Изпитвам ужасяващ страх, че никога няма да бъда майка! Интересното е, че винаги ме е било страх от това, дори и когато ми беше рано за деца, а сега сякаш най-големият ми кошмар се сбъдва!

# 8 801
  • Варна
Искам да обичам ,ужасно много много искам да изпитам любов ! Да се влюбя до лудост в мъжа с главно М  Cry
Защо този когото харесам ,не ми обръща внимание...толкова ли съм грозна  Sad Sad Sad Sad

# 8 802
  • В един копнеж!
Не всичко опира до външната красота...

# 8 803
Понякога човек не знае (или е забравил) какво липсва в живота му и какъв е бил преди. Докато не се появи някой, който да му го покаже (припомни). Не знам как се живее след това ...

# 8 804
Всякак се живее.  Peace На сила се живее, на сила не се умира. Човек свиква на всичко и "носи" много повече, отколкото си мисли.

Общи условия

Активация на акаунт