365 тайни от моя живот

• 925 390
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 805
И моята тайна е като на rossti08 и Септември
Радвам се изключително много за тях, за това, че ще си имат едно здраво и пухкаво бебенце. Но няма как да не изпитам и лека завист за това, че сега и аз щях да бъда в третия месец като нея, а обстоятелствата се стекоха по неблагоприятен за мен начин..

# 8 806
днес се сдърпах с шефката и си тръгнах от работа без да кажа на никого , а сега ми е кофти че може да ме изгонят в понеделник ама поне не им се оставих да ме тъпчат

# 8 807
Човек свиква на всичко и "носи" много повече, отколкото си мисли.
Това е истината,която открих за себе си в последните 3 месеца.

# 8 808
Много съм му ядосана.
Толкова е несъобразителен и егоист.
Искам да се махна.

# 8 809
  • София
И аз се присъединявма към Рости, Септември, Кристиана.
Вчера разбрах, че моя колежка е бременна...много се радвам за нея, защото тя заслужава щастие.Години наред се мъкнеше с един ненормалник, най-накрая намери истински мъж и ще си създаде семейство.
Но искам и аз  Confused Знам, че някой ден ще стана майка. Не ме е страх, че няма да стана-сигурна съм, че ще се случи по един или друг начин.Но искам сега, омръзна ми да чакам.

# 8 810
Понякога човек не знае (или е забравил) какво липсва в живота му и какъв е бил преди. Докато не се появи някой, който да му го покаже (припомни). Не знам как се живее след това ...

Предимно с мисълта, с ясното съзнание във всеки един момент, че в теб наистина има нещо, което блести, и че някъде наоколо има поне едно същество, което може да види този блясък. Изобщо не е малко основание за живеене. (Случи ми се нещо такива това лято...)

Hug

# 8 811
Отлагам, а нямам много време. Наясно съм, че то ми "диша във врата" и въпреки всичко няма да действам, защото не е дошъл моментът и не го искам истински. Просто така го чувствам. Знам обаче също, че когато го поискам ще е късно.   Rolling Eyes

# 8 812
Всякак се живее.  Peace На сила се живее, на сила не се умира. Човек свиква на всичко и "носи" много повече, отколкото си мисли.

Много, ама много вярно.

Напоследък, покрай поредни лични проблеми, се замислих за две мои близки, които са галеници на съдбата - живота просто не ги е сблъсквал със сериозно проблеми никога. Двете са много различни и са в коренно противоположно социално и семейно положение, но и двете са заприличали на "охранени", самодоволни котки. Най-вече самодоволни...от живота, от себе си.

# 8 813
И аз се присъединявма към Рости, Септември, Кристиана.

Усещала съм нещо подобно в някои от приятелките ми, когато аз бях бременна. Не им се сърдя, знам, че се радваха за мен, но им беше мъчно и за тях си. За щастие, вече всяка една от тях си има своя радост. Сега аз съм в тяхното положение, макар да имам едно дете.

# 8 814
Една "тайна" и от мен. Не искам деца. Явно няма да ми "мине". Ужасявам се, повдига ми се от всичко свързано с евентуална моя бременност и раждане.

# 8 815
  • Somewhere in the World

А аз никога няма да имам мъж до себе си,любов да изпепелява сърцето ми и очи, които да ме гледат с топлина........така било писано.Но се старая да не мисля за това - вървя сама по пътя,крачка по крачка и благодаря на Господ ,че ме е дарил с най-прекрасното и добро дете. Явно не мога да имам всичко!

# 8 816
  • New Zealand
Една "тайна" и от мен. Не искам деца. Явно няма да ми "мине". Ужасявам се, повдига ми се от всичко свързано с евентуална моя бременност и раждане.
+1. А хич не съм първа младост...

# 8 817
  • Somewhere in the World
Е и ? Важното е да сте щастливи!:)

# 8 818
  • София
+1
Бременността преглътнах криво ляво, но с кърменето няма да се справя. Отвратително ми е! А напоследък само за това ми се говори, като в някакъв заговор, баси. Звънят приятелки разни, роднини и загрижени колеги, дори маникюристката вчера да подпитват, да помагат.
Еми не искам пък!

# 8 819
+1
Бременността преглътнах криво ляво, но с кърменето няма да се справя. Отвратително ми е! А напоследък само за това ми се говори, като в някакъв заговор, баси. Звънят приятелки разни, роднини и загрижени колеги, дори маникюристката вчера да подпитват, да помагат.
Еми не искам пък!
Не си и длъжна. Има хапчета за спиране на кърмата, взимаш и решаваш въпроса. Много деца са отгледани с АП, нищо им няма.

Общи условия

Активация на акаунт