365 тайни от моя живот

• 924 939
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 820
  • София
Най-вероятно така ще стане. Но побеснявам от това набутване в личното пространство.
Решението си е мое и не дължа обяснения никому!

# 8 821
Има хора, които никога няма да разбера.

# 8 822
  • В един копнеж!
..даже да ми се нахвърлят някой, ще се изкажа, защото не ми пука изобщо. Та като чета по форумите за майки, и не само, там където е намесено майчинството, като дойде време да получават парите и настава чудо...по сто пъти се питат -има ли пари, преведени ли са парите, още ли не са ги дали...Сигурно ще ги разбера един ден?! Но сега-не!

# 8 823
Дано не се налага да разбираш.
Продължавай да си мечтаеш за двете чертички.
Като не чакаш детски, кой те кара да четеш и да си тровиш нервите?

# 8 824
  • В един копнеж!
Дано не се налага да разбираш.
Продължавай да си мечтаеш за двете чертички.
Като не чакаш детски, кой те кара да четеш и да си тровиш нервите?

Добре съм с нервите, благодаря! И хапчета не пия.
Освен това форумът не е само задетски?!

# 8 825
Някой да е казал че е? Whistling

# 8 826
Чувствам се зле, чувствам се слаба и изтощена. Липсва ми баща ми. Фактът, че никога не е бил любящият баща, от когото съм имала нужда го оправи още по-трудно. Толкова ми тежи всичко, а не мога да говоря за това. Липсващата мъжка фигура, изигра огромна роля в оформянето на личността и протичането на живота ми. Не мога да имам нормални взаимотношения с мъжкия пол. Не мога да споделям и изразявам мъката си. А имам толкова много, и толкова боли да я държиш в себе си. Не мога.

# 8 827
..даже да ми се нахвърлят някой, ще се изкажа, защото не ми пука изобщо. Та като чета по форумите за майки, и не само, там където е намесено майчинството, като дойде време да получават парите и настава чудо...по сто пъти се питат -има ли пари, преведени ли са парите, още ли не са ги дали...Сигурно ще ги разбера един ден?! Но сега-не!

Егати наглоста  ooooh!

# 8 828
Hush , дано не разбираш никога какво е  да си напред със заеми, докато пристигнат прословутите с огромността си суми. Аз не  питам по сайтовете,но ги следя - на никой не пожелавам унижението да чака нещо,полагащо му се, със силното усещане, че се гаврят с него. На теб също.

# 8 829
  • В един копнеж!
Сигурно имаш предвид цинична?!  smile3502

# 8 830
Е, не е повод за гордост, дори думата да е "цинична". Confused

# 8 831
  • В един копнеж!
Hush , дано не разбираш никога какво е  да си напред със заеми, докато пристигнат прословутите с огромността си суми. Аз не  питам по сайтовете,но ги следя - на никой не пожелавам унижението да чака нещо,полагащо му се, със силното усещане, че се гаврят с него. На теб също.

Надявам се, Зандали, аз затова казах, че сега не го разбирам. Допускам и от действителността да съм стигнала до този извод, но съвсем като страничен наблюдател...
Който се почувства засегнат, моля, да приеме извиненията ми. Не се насочени персонално към никого.

# 8 832
 Не е нужно да се извиняваш , Hush  - може би нямаш опит или аз просто съм на друга вълна и се впрягам излишно, защото Днес е родена баба ми и датата ми придава особена чувствителност, защото много ми липсва тази жена, много! Всяка година на тази дата, разбирам колко все повече ми липсва. Тя ме е отгледала, тя ме е научила как да плета, бродирам, рисувам,играя,  обичам. Не знам защо го пиша, не знам, просто искам да го изкрещя на някой някъде, че ми липсва, че ми трябва,че имам нужда от нея.....дано някъде Там преглежда форумните ми напъни и разбере колко много я обичам -  нея и дядо ми ! И дано не ме упрекне в безмиленост...тя би го направила...но я няма...а темата е за тайните. Моята тайна е че все още не мога да преодолея това.

# 8 833
5)Нямам майка. Почина преди 12 години, но аз все още не знам дали съм имала.
Всички казват колко ме е обичала. Или аз съм безчувствена или ... за мъртвите се старая да не говоря лошо.

6) Понякога искрено се учудвам защо моята дъщеря толкова ме обича. Аз не правя нищо особено май.

# 8 834
Разочарована съм...ужасно....а бях си казала,че вече нищо няма да очаквам..

Общи условия

Активация на акаунт