365 тайни от моя живот

• 924 684
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 925
Вървя по улицата и се усмихвам.... . И това го правя несъзнателно, просто в един момент усещам, че се усмихвам от известно време насам.... .
А аз вече не. И това ми липсва до болка.

# 8 926
Прекарахме страхотна вечер вчера: въргаляхме се по килима като малки деца, щипехме се, гъделичкахме се, целувахме се... Heart Eyes Мисля, че това са най-хубавите моменти в живота.

# 8 927
  • София
В огромни колебания съм относно нас. Направо се разкъсвам от мисли и чувства, добро и лошо. Всичко ми е на кантар и не мога да преценя. А и да преценя, няма да посмея нищо да направя.

# 8 928
  • Другата България
Имам такава. Не е лесно, въобще...
Не е ..... Neutral Face

# 8 929
Първа или голяма?
Голямата си е моя и си е до мен. Heart Eyes Понякога ме ядосва(като снощи! Rage ) обаче забравям след половин час.

# 8 930
  • Другата България
Голяма.....

# 8 931
Една приятелка ме укорява за това,че залитвам по обвързан мъж, "всичко се връщало". Tired

# 8 932
  • София
Понякога е и двете...

# 8 933
Мъжете, с които съм била, винаги са ме приемали за даденост. Не стига това, ами и винаги за всичко разчитат на мене - да съм до тях, да им помагам за всичко, да се грижа за тях, да им давам съвети, да им оправям кашите... абе все едно съм им майка, точно така се държат. И аз се раздавам, раздавам, все гледам за тях да има, но в един момент направо ми омръзва да давам, а да не получавам нищо в замяна.

# 8 934
Една приятелка ме укорява за това,че залитвам по обвързан мъж, "всичко се връщало". Tired

зависи.. ако и той залита по тебе значи емоционално не е толкова обвързан..

# 8 935

зависи.. ако и той залита по тебе значи емоционално не е толкова обвързан..

Залита. Whistling

# 8 936
Преди малко си говорих с една приятелка, която каза нещо, което чувам за пореден път и то ме фрапира отново! Преди много години, когато вече бяхме гаджета с мъжа ми, той ми каза същото. Осанката и поведението, както и излъчването ми, били такива, че вероятно съм се разминала с много стойностни хора в живота си, защото държа хората на разстояние, и ги респектирам, а те не смеели да поискат да бъдат до мен. Tired Приятелката ми е приятелка от 15 години и сме достатъчно близки, за да си позволи да ми каже това. А мъжът ми навремето каза, че отдавна ме бил забелязал, но всъщност не смеел да ме заговори, защото просто очаквал да не го погледна, макар да не е никак плах човек. Съвсем преди няколко дни, човек, когото познавам от 20 години, а едва сега станахме по-близки и то, защото аз направих първата крачка, ми каза същото. А всичко това не ми харесва. Чувала съм го и от случайни хора, но съм го приемала за нещо, казано от куртоазия. И не се хваля, оплаквам се. Confused Освен това не съм такъв човек, както всички осмелили се разбират сами по-късно, а явно само така изглеждам, но това ми пречи.

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 11:56 от Бижy

# 8 937
Така си прекъснах дългогодишното приятелство с едно момиче- тя смяташе, че няколкогодишната ми връзка с обвързан човек е нещо много неморално, аз смятах че нейното лягане всяка вечер с различен/ влючително и гаджета на нейни близки/ е нещо много по-лошо и неморално.  Naughty
Специално за изневеряващ мъж е смешно да се каже, че всичко се връща, те 90% го правят Mr. Green. Друг е въпроса как ще си изиграе картите жената- дали мъже й ще забърсва нещо от време на на време, но ще уважава жена си и никога няма да допусне тя да разбере и да се чуства наранена или целия град/квартал ще му разнася любовниците и историите..  Peace

# 8 938
Ами тя уж го пправи от добро,един вид да не се надявам,че ще я остави заради мен. Неприятно ми стана,защото той също има интерсе към мен ,даже спокойно мога да кажа,че той ме търси и ми пише.Никога не съм се бутала на мъж ,независимо дали е обвързан или не, просто ме подразни коментарът и че едва ли не няма и минимален шанс да се получат нещата.

# 8 939
Бижу, чувам това, което споделяш много често. Може би е от зодията. Аз съм Везни Simple Smile
На мен обаче не ми пречи. Даже съм доволна, защото допускам по-близо до себе си само тези хора, които аз преценя, че искам да са там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт