365 тайни от моя живот

• 924 663
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 940
Недей да вземаш присърце думите на приятелките си. И на мен ми се е случавашо някоя приятелка да обсъжда бившата на настоящия или настоящата на бивш, да я оплюе едно хубаво и после да разбера, че двете се имат...  Laughing Peace

# 8 941
Е, и аз съм Везни... Rolling Eyes
Сега се сещам, че най-скъпият ми и любим приятел, и съученик от детството, ми го каза преди 6 години, както и други подобни неща, и тогава това признание от него, ме разтърси!

# 8 942
Не знам дали е точно тайна, но:

Някои от постовете тук ужасно ме натъжават и като прочета някой такъв много ми се иска да помогна на човека, но нито знам как, нито мога в повечето случаи. От сърце пожелавам на всеки да намери лек за своята болка.  bouquet
Пиши лс. Помага! Дори и някой само да поговори, пак е помощ.  Peace

# 8 943
Сълзите на 11год. дете ме накараха да потъна в депресия. Не е моето дете, но ми е достатъчно близко за да ме разтърси болката му

# 8 944
Излъгах Sad а не трябваше Sad

# 8 945
  • London
Една приятелка ме укорява за това,че залитвам по обвързан мъж, "всичко се връщало". Tired

Има право със силата на бумеранга при това, рано или късно. Peace

# 8 946
  • Сопот, Пловдив
Еми не е тайна, но ще дойда тук да го измрънкам - никога не съм си мислела, че ме интересува кой знае колко именния ми ден, нито го празнувам, нито искам подаръци. Но ми стана адкси тъпо как днес се сетиха да ми честитят някакви хора, които познавам само виртуално, а на най-близките ми и през ум не им минава. А има какво да им напомни уж кой ден сме. Ако имаше как тази вечер щях да си взема багажа и да отида някъде самичка, за да не ми се налага да си комуникирам с тях.

Тук вече пиша от дъжд на вятър и въпреки това всеки път отнасям по някой коментар, колкото и уж това да не влиза в първоначалния замисъл на темата. Ще бъда много благодарна, освен ако някой не го напъне прекалено много отвътре, този път да не се коментира моя пост.  Peace

# 8 947
  • Пловдив
Аз също днес имам имен ден - никога не съм го празнувала и черпила по този повод, но ми стана много приятно, когато една от най-добрите ми приятелки и една друга позната ми го честитиха  Blush Най-близките ми изобщо не са се сетили, ако въобще знаят, че днес името ми има празник  Laughing

# 8 948
Една приятелка ме укорява за това,че залитвам по обвързан мъж, "всичко се връщало". Tired

Има право със силата на бумеранга при това, рано или късно. Peace
ооооооооооо връща се и още как !
Тайна ,на едната от любовниците на БНД и се върна , за което се радвам многооооооооо  Grinning

# 8 949

Тайна ,на едната от любовниците на БНД и се върна , за което се радвам многооооооооо  Grinning

Ако е същия онзи БНД с лаптопа, бих целувала краката на любовниците му, че са ме отървали, не да злобея срещу тях  Blush

# 8 950

Ако е същия онзи БНД с лаптопа, бих целувала краката на любовниците му, че са ме отървали, не да злобея срещу тях  Blush

същия е , истории от рода на тези с лаптопа започнаха след това, но какво е значението и през едното минахме и през другото ,отървах се де

# 8 951

същия е , истории от рода на тези с лаптопа започнаха след това, но какво е значението и през едното минахме и през другото ,отървах се де

Hug

# 8 952
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
А аз наистина не мога да се зарадвам, даже всъщност - съвсем искрено никак не се радвам, че на жена, която на мое място повечето хора биха мразили животът поднесе много горчив хап.
Не съм втората майка Тереза, нито някой лапни шаран, но явно душата ми не може да складира омраза и негативизъм, което си е хубаво - за мен най-вече. Тайната на моето психическо оцеляване в много от ситуациите е, че не мога да задържам нищо отрицателно и неизяснено в себе си - предпочитам да се хвърля надолу с главата в блатото с помия и решението ще се оцелява ли, или не да се вземе веднага, а не да поемам гадостите на час по лъжичка, уж за да не ми дойде много отровата.

# 8 953
А аз наистина не мога да се зарадвам, даже всъщност - съвсем искрено никак не се радвам, че на жена, която на мое място повечето хора биха мразили животът поднесе много горчив хап.
Не съм втората майка Тереза, нито някой лапни шаран, но явно душата ми не може да складира омраза и негативизъм, което си е хубаво - за мен най-вече. Тайната на моето психическо оцеляване в много от ситуациите е, че не мога да задържам нищо отрицателно и неизяснено в себе си - предпочитам да се хвърля надолу с главата в блатото с помия и решението ще се оцелява ли, или не да се вземе веднага, а не да поемам гадостите на час по лъжичка, уж за да не ми дойде много отровата.
да не си и ти Овен

# 8 954
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Не  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт