Гримиране - идеи, продукти  и предизвикателства - 22

• 42 654
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Алена, на мен и с двата варианта ми харесваш. Peace
И аз не винаги обичам да очертавам долния клепач.
Съгласна съм с B & C, че може би не трябва да е до края на окото, т.е. да очертаеш само в края на окото.

# 736
  • в 1001-та нощ
утре ще пробвам без да е до края  Peace

# 737
  • Пловдив
И от мен един глас за "без очертаване отдолу" . Грима изглежда по-нежен и женствен така според мен, особено за дневен грим / за черния цвят говоря / . Кое е червилото,  a.l.e.n.a  ?

# 738
Исках да добавя снимка, но стана някаква грешка  newsm78

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 11:58 от B & C

# 739
Ако някоя от вас ползва марката и знае нещо повече ще се радвам да сподели Hug
Дадоха ми цял каталог, но вътре има само гримове и продукти. Никакви контакти или инфо за фирмата.

Извинявам се ако вече не е актуален въпросът, но съм изпуснала десетки страници, които ще се върна да прочета, но за да не забравя да споделя мнение, го пускам в отговор на това. Аз съм ползвала неща на Radiant и съм много доволна. Ползвах с години техен ФДТ с илюминиращ ефект (не намирам снимка в интернет, за да покажа) - бях много доволна от покривност и издръжливост, но имаха бедно разнообразие на цветове и най-светлото ми беше малко светло, а следващият - този, който ползвах (по спомен се казваше Карамел), ми идваше леко прекалено тъмен и топъл за зимните месеци. Аз също ги купувах от Бонжур на Славейков в годините, когато го имаше. Имала съм техни сенки за очи - един графитено сив цвят с много фини сребристи частички - много красив- нанасяше се като 'масло', без никакъв брокатен fallout и в онези години дори не ползвах база, а се задържаха с часове, без да се съберат в сгъвката. Много красиви сенки, които дори да сложа само тях по дължината на подвижния клепач, някак в края изглеждаха по-тъмни, а в средата се виждаше от блясъка на фините частички и зглеждаше като контурирано окото. Имала съм и хайлайтер и също бях много доволна. Това е било преди няколко години и нямам представа дали съставът на продуктите е същият, но като цяло бях впечатлена от качеството (особено в сравнение със Севънтийн, които не харесвам). Надявам се да съм била полезна и се връщам да ви чета  Hug

# 740
На Катрис ружа Apricot Smoochie се оказа много хубав в сравнение с другите, които имам.

+1 И аз съм благодарна на съфорумките, които го препоръчаха. Иначе не бих обърнала внимание на марката, а този руж е точно толкова дълготраен, колкото тези от много по-скъпите марки, които имам. А цветът е много красив, макар че на мен ми стои малко повече розово, отколкото прасковено, но пак е много красиво. Благодарности на всички, които го препоръчаха   bouquet

# 741
Много нещо сте изписали за уикенда  Whistling Аз пък бях на коледно парти и се намазах добре  Mr. Green Исках и още, но нямаше време. Ще пусна някоя снимка, ако са станали.

Ако някоя от вас ползва марката и знае нещо повече ще се радвам да сподели Hug
Дадоха ми цял каталог, но вътре има само гримове и продукти. Никакви контакти или инфо за фирмата.

От наваксването стигнах до обсъждането на Радиант. И на мен тази марка ми е много странна. Не, че за Севънтийн много неща се намират в нета, но за Радиант е почти 0  newsm78 Аз тествах два техни ФДТ - за всякакъв тип кожа от тези в тубичките и новият им в шишенце с помпичка. Новият им ФДТ е супер, като завършек и усещане. Но са все много странни цветове - или много тъмни, или откровено жълти или розови  Rolling Eyes Ако си бях намерила цвят, щях да си го купя. Купих си от този за всякакъв тип кожа. Не знам какво тествах от малката проба, която си взех, но този ФДТ не можах да го изтрая и го изхвърлих  ooooh! А аз наистина мразя да хвърлям и внимавам какво купувам. Ужасен, като консистенция и усещане. Тотално не ми хареса  Naughty
Другото, което имам е тяхна очна линия-писалка. Супер наситен черен цвят с лек блясък. Лесно се нанася, водоустойчива е. Абе супер е, но има един минус, който мен ме дразни. Като тръгнеш да я сваляш пада на парцали, като гумирана  Rolling Eyes Това ми го изтъкнаха, като голяма придобивка в магазина, че така се махала много лесно. Да ама не - тези същите парцали, като ми се омотаят из миглите и става ужас  ooooh! А аз не съм особена джунгла там  Laughing Поради тази причина я ползвам рядко  Rolling Eyes
С две думи не съм особено въодушевена - все има нещо, което да не ми хареса. Пух мисля беше писала преди време, че е доволна от пудрите им  Peace

Отивам да дочитам...

# 742
  • Перник
Страхотни гримчета видях последните страници  Heart Eyes
Алена , според мен и по двата начина ти стои супер,разликата наистина е само в това,че без очертаване грима е по-нежен,докато с очертаването ми е по-секси някак  Blush Обаче като че ли с очертаване ми е по на сърце  Heart Eyes

# 743
  • Стара Загора
Момичета, ако продължавам така щедро да нанасям метеоритите се опасявам, че и аз ще трябва да си купувам пролетните.  Mr. Green (Не че не ги мисля и без да са свършили моите. Laughing) Факт, но наистина както писа Денси, когато се слага по много ефекта е в пъти по-добър и се забелязва. Иначе няма смисъл да се ползват, ако се нанасят с четка. Днес си изпрах и пухчето, стана като ново.  Crazy

И да попитам за спиралата Estee Lauder Sumptuous Extreme - колко струва нормалната опаковка? Бяха ми подарили преди време мини и добре, че си я запазих. Много ми харесва, извива и удължава миглите, в същото време стои естествено. Май ще ми стане любимата спирала.
Преди време бях похвалила Maybelline One by One - повече никога няма да си я купя. Мис Нели беше права - изсъхна за около 2 месеца, т.е. не напълно, но като си сложа и след 30 мин. миглите ми сякаш спадат, започва едно ронене, не мога да ги разделя, защото през това време вече е почти засъхнала. Пълен отврат. Това ми е втората Мейбълинска спирала, първата ми беше volum express в светлосиня опаковка и по същия начин се ронеше ужасно.  Tired
Сега се сетих, че на бала ми сложиха от една в лилава опаковка - и тя боклук. Никога повече спирала на Мейбълин!!! ooooh!

На Катрис ружа Apricot Smoochie се оказа много хубав в сравнение с другите, които имам.

+1 И аз съм благодарна на съфорумките, които го препоръчаха. Иначе не бих обърнала внимание на марката, а този руж е точно толкова дълготраен, колкото тези от много по-скъпите марки, които имам. А цветът е много красив, макар че на мен ми стои малко повече розово, отколкото прасковено, но пак е много красиво. Благодарности на всички, които го препоръчаха   bouquet

Днес пак го сложих Laughing, 2 пъти като прокарам четката и ми е достатъчен за едната буза. А благодарение на онази снимка, която показа Жаки - за скулптурирането, днес нанесох така ружа и много добре стана. Иначе слагах по-нагоре и ставаше голямо мазало. ooooh!
Записала съм си и един цвят от новите ружове на Катрис (010 Toffee fairy ) + един от старите (ако все още го има останал 020 Peach Sorbet, смятам да ги погледна като мина през Лили.)

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 12:14 от iv4enceto_91

# 744
Да, от години ползвам пудрите на Радиант Peace Държа си по две - една за лятото и една за зимата. Много са фини, със съвсем дискретен блясък, който стои като озаряване на пряка слънчева светлина, иначе не се забелязва. Имат и слънцезащитен фактор, ако помня правилно.
Пробвала съм и ружовете, имат хубава пигментация и интересна палитра.
От четките им за грим имам тази за руж (бодлива е и космите й се накъсаха относително бързо) и една за очи, която става само за нанасяне на кремообразна основа.
Купувах си и една спирала, беше с много хубава силиконова четка с по-дълги "бодлички"от едната страна и по-къси от другата. Стоеше много хубаво, но почваше да се рони след няколко часа.
Матиращата база за грим не матира, твърде силиконова е и я усещам като мазна върху лицето си.
ФДТ действително са със странни цветове, не можах да си намеря подходящ, а тествах всички варианти.
Ползвах и масло за кожички под формата на писалка, мирише невероятно и върши добра работа, но го намирам за твърде скъпо, предвид добрите и евтини алтернативи.

В обобщение, от изпробваното с две ръце препоръчвам пудрите, може би и ружовете. Чувам страхотни отзиви за хайлайтърите и вероятно съвсем скоро ще ида лично да тествам. Останалото (пак от споменатите в този пост продукти) - нищо няма да загубите, ако се въздържите.

# 745
Скрит текст:

Аз често слагам от метеоритите, но се съмнявам, че ще свършат скоро - имам чувството, че ще са вечни.  Simple Smile
Аз видях някакъв продукт, който е като пудра (не са топчета и не е пресована пудра) и при него резултатът беше доста по-забележим в сравнение с топчетата. 
Това е пудрата. Желаещите по-забележим резултат могат да го погледнат. Според мен е като обикновените метеорити, но топчетата са смлени и за това резултатът е по-забележим.

# 746
Аз днес реших да пробвам една четворка на Шисейдо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , но я комбинирах и с любимите инглот

Голямо чудене падна дали да очертавам под окото, не съм го правила от 100г  Mr. Green

Направих снимки - с и без очертаване, при различни светлини, вижда се колко е важна светлината, на последните снимки, където синьото е най-искрящо - цветовете са най-реални  Blush

Интересно ще ми е - според Вас с или без очертаване долу е по-добре  Blush
Без очертаване през деня за по-нежен и дискретен вид и със очертаване вечер за по-изкусителен. Simple Smile

# 747
  • в 1001-та нощ
ха ха, да  Peace много добре казано  Blush Simple Smile

# 748
Браво на Алена Big Ups Става все по-добра

# 749
B&C много си нежна,много ми харесваш  bouquetАлена,на мен ми харесва повече без очертаване,може би защото аз нямам навика да го правя.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт