Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 039
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Някой поръчвал ли е от бонприх да каже детските дрехи как са уголемени или умалени ако някой има панталон размер 134 може ли да даде размери

divya., аз имах дрехи поръчани от там ... но беше отдавна, преди 2 години.
Дрешките отговаряха спрямо ръстта на детето  Peace

# 511
  • ВАРНА
Някой поръчвал ли е от бонприх да каже детските дрехи как са уголемени или умалени ако някой има панталон размер 134 може ли да даде размери

divya., аз имах дрехи поръчани от там ... но беше отдавна, преди 2 години.
Дрешките отговаряха спрямо ръстта на детето  Peace

Peace аз само от качеството не бях много очарована,за тези парички сякаш повече очаквах  Rolling Eyes

# 512
  • Варна
Знаете ли дали http://www.littlewoods.com/ приема бг карти, има евтини  маратонки стават за игра, но не ми се рискува.

# 513
Имам поръчка от SPORTSDIRECT на 15.01 до UktoBg, като плащането мина, и статуса на поръчката в history е Parcel delivered Enfield service centre 17th Jan 2013 11:12 , но нямам e-mail ot uktobg, че са получили поръчката, и се притеснявам, че има някакъв проблем. Може ли да ме посъветвате какво да направя - не знам значението на Enfield service centre. Ако може някой да ми помогне, за което сърдечно благодаря.

# 514
Имам поръчка от SPORTSDIRECT на 15.01 до UktoBg, като плащането мина, и статуса на поръчката в history е Parcel delivered Enfield service centre 17th Jan 2013 11:12 , но нямам e-mail ot uktobg, че са получили поръчката, и се притеснявам, че има някакъв проблем. Може ли да ме посъветвате какво да направя - не знам значението на Enfield service centre. Ако може някой да ми помогне, за което сърдечно благодаря.
Enfield е "квартал" в Лондон Simple Smile Явно там им е сървис центъра. От 17ти днес си взех кашони - ако е влязло с този курс тия дни ще го получиш.
На мен УКто за сетен път се убедих, че ми приемат пратките 1 към гьоторе и май ще спра да им описвам всичко  Crossing Arms От 9 неща, които взех - само 3 са отразени вярно с описанието Crazy

# 515
Enfield е "квартал" в Лондон Simple Smile Явно там им е сървис центъра. От 17ти днес си взех кашони - ако е влязло с този курс тия дни ще го получиш.
На мен УКто за сетен път се убедих, че ми приемат пратките 1 към гьоторе и май ще спра да им описвам всичко  Crossing Arms От 9 неща, които взех - само 3 са отразени вярно с описанието Crazy
Много благодаря  bouquet

# 516
  • Чукарландия
Моля за помощ! Praynig
Искам да поръчам от NEXT, но посредника, който ползвам (Гъбко), не предлагат в момента тази услуга. Моля, да ми препоръчате надежден посредник, който да доставя (с куриер евентуално) и до провинцията. Hug

# 517
Питай КД  Peace

# 518
  • Чукарландия

Благодаря!  bouquet
Като гледам обаче цените на нещата, които ме интересуват в nextdirect, са горе-долу същите като в NEXT-а, при това до Бг доставката ми е безплатна, та ми се връзва същото като крайна сума. И сигурно ще поръчам направо от nextdirect. Peace

# 519
BBeLLa, по- добре Simple Smile

# 520
Някой пазарува ли от charlesclinkard Харесаха ми обувки, но марката не ми е позната, ако може някой да помогне с отзиви за размерите, интересува ме дали си отговарят. Тези са кожени и са 12 паунда, много ми харесаха  Heart Eyes
http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/shoes-c24/1-p13184?attribute[1]=6942

# 521
  • Чукарландия
Моля за съдействие!  Praynig Детските дрехи от Некст отговарят ли си на размера? По-точно ме интересуват дънките за момчета. Синът ми е 140 см висок, но е слабичък (около26-26,5 кг). Чудя се какъв размер дънки да му взема: за 140 или 146 височина? Thinking

# 522
  • вече в собствен дом
Моля за помощ! Praynig
Искам да поръчам от NEXT, но посредника, който ползвам (Гъбко), не предлагат в момента тази услуга. Моля, да ми препоръчате надежден посредник, който да доставя (с куриер евентуално) и до провинцията. Hug
Аз ползвам Модело в последно време. Доволна съм.

# 523
  • София
Момичета, в Zara приемаха ли нашите карти?

# 524
  • София
Сигурна съм , че гледах някъде назад тази блузка от Пъмпкина, но сега не намирам къде е. Пак ще ровя, но бързам и между другото пускам питането.

Много моля да ми кажете как е размерът, уголемена ли е много. Интересуват ме и ръкавите й - добре ли са на дължина или е като при блузите на Джордж- точни в тялото и по- къси в ръкавите.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 20:54 от oki4

Общи условия

Активация на акаунт