хлебопекарна

  • 1 040
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте, съжалявам че пускам нова тема но не можах да намеря такава само за проблеми с хлебопекарна.Имама такава от почти година и половина но последните три опита за хляб бяха плачевни дори трагични.Правя всичко както преди , хляба се меси но не може да бухне но пък се изпича.Някой би ли ме посъветвал с нещо  ако е имал такъв проблем?

# 1
  • Мнения: 7 779
Здравейте, съжалявам че пускам нова тема но не можах да намеря такава само за проблеми с хлебопекарна.Имама такава от почти година и половина но последните три опита за хляб бяха плачевни дори трагични.Правя всичко както преди , хляба се меси но не може да бухне но пък се изпича.Някой би ли ме посъветвал с нещо  ако е имал такъв проблем?
има тема за хлебопекарните (Машини за хляб). постави и там въпросът си. възможно е да няма проблем с машината както ти описваш , а с тестото или избора на програмата.  задай си и там въпроса , опиши по каква рецепта работиш и имаш провал с хляба.

# 2
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Зависи от много фактори, какъв вид набухвател ползваш и какво брашно. Моето наблюдение е, че с домашно, черно брашно, не се надува много хляба и стои по сбит отколкото с типово или бяло брашно. Искам да кажа, че не е задължително, хлебопекарната да е развалена, а нещо в съставките примерно.

Общи условия

Активация на акаунт