Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 260
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София/Бургас
Едно голямо БЛАГОДАРЯ! на всяка една от ВАС. Без Вас темата нникога нямаше да е това, което стана.  
Силве, липсваше ми.  Hug Радвам се, че всичко се е оправило при теб.
Ди, направи ти темата. Ти си я направила в пъти по-добре от мен. Пък и вече съм забравила, кое как става. Сега ти си домакиня (нищо, че от 2 дни аз размахвам пръсти, ръчкам хора, правя забележки, ама какво да се прави старите навици трудно умират, ще се наложи да ме поизтърпите, пък може и ушите да ми поиздърпате. ).

Така момичета, имам следната идея за преговора. Да направим преговор на сериала, но по турските серии. На първа страница има линк към тях. Ще стане по бързо и лесно. Може да коментираме по една на ден и точно за купона ще сме минали всичко. Аз събота и неделя ще изгледам сериийте отново и ще си нахвърля бележки за най-важните моменти във всяка серия и мога да напиша в темата преди обсъждане най-важното на кратко. Какво е мнението ви ?

Я слизайте от балкона веднага, да не яхна метлата, че ще видите Вие и Хазар и брат му Махсун не могат да Ви спасят, а За Ресул да не говорим.  smile3513

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 20:04 от ChemistryLady

# 661
Момичета, снощи като ме "поскастрихте", за което благодаря (Иве, Муци), организацията за купона е в пълен ход. Някои вече са на линия - Силвето, Славена. Peace
Отзова се и така харесваната от всички ни BELL, която обеща да ни зариби с гифчета далеч преди партито. Обаче оттук произтича една задачка за вас:

Ок! Peace Само ми кажи какво да направя и ще се постарая. Simple Smile

Давайте идеи за маркови гифчeта BELL!
Не бързайте, претръскайте мислено сериала и тогава предлагайте!

Междувременно е писала Ивето. Значи ако се тръгне по турските серии, може би едновременно с обсъждането на всяка една може да обсъдим и идея/и за гифче(та). И без това на BELL ще й е нужно време.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 20:09 от Tania M.

# 662

Я слизайте от балкона веднага, да не яхна метлата, че ще видите Вие и Хазар и брат му Махсун не могат да Ви спасят, а За Ресул да не говорим.  smile3513
newsm10 Е, това наистина си е ИВЕТО.
ТАНЧЕ, Ивето скоро беше сложила един 14 мин. великолепен клип с нашите калпазани, с много от хубавите им моменти. Не може ли нещо да се ползва от там, или така е трудно за BELL newsm78
ИВЕ, ако ти е подръка метни го пак. Нека пак да го разгледаме, иначе почвам да ровя и да го търся. Peace
ВИЛИ също слагаше хубави клипове, ако има възможност и тук да сложи и ще избираме. Няма да затрупваме излишно BELL.

# 663
  • София/Бургас
Силве, заповядай - http://www.youtube.com/watch?v=XLuvctAcK68

Аз обаче ще почна ограничавам, че ще ме изгоните както е тръгнало.

# 664
Хайде цоп и аз при вас!
Привет милички щастливки!  Hug
 И аз да БАЛГОДАРЯ ,че ви има и сте много сладки!
Няма да се оплаквам като оправдание за това ,че не влизах в темата ,защото днес е хубав и щастлив ден за близките ми.
 Още не съм ви изчела -ще го направя ,но не се стърпях след милото писмо на Таничка и завръщането на Ивето и Сиси,и Славенка наминала и мамата- лелееее готови сме за купон и още как! Не споменатите да не се сърдят ,знам ,че пишете редовно и ни поддържате темичката   Hug ,но всички ви уважавам и ценя!
Та да се върнем на купона -ще си спретна и тУалет ,защото вече мога да се "похваля" с нова визия и има какво да покажа  Joy въй че съм скромнаааа Embarassed.
За преговора съм съгласна -времето ми е ограничено ,но вероятно ще се впиша някак си ,а НИЗМ не ми спори и това си е ,все изниква нещо по-важно от това да го гледам  ooooh! ,но ми е интересно до къде я докара балеринката ,но се надявам от превода на Миленка да ми светне по въпроса  Wink.  Та сега остава да ви изчета - така ме радва ,че сте писали толкова много  Hug

# 665
Силве, заповядай - http://www.youtube.com/watch?v=XLuvctAcK68

Аз обаче ще почна ограничавам, че ще ме изгоните както е тръгнало.
Flutter Ама Иве, никакво ограничение, как ще те изгоним от собствения ти дом ooooh! Та ти с толкова любов го построи и после всички нас ни подслони, бива ли така, пък и сега дойде и хайде, хоп, дим, да те няма. Heart Eyes Ти не си такъв човек, няма да го направиш, а и хумора в петък вечер е здравословен.
Препоръчвам Ви горещо този клип от Ивето, според мен е много точен. Peace
Ураа и ЛУСИ си дойде вкъщи. Честита ти премяна, много си шик. Peace

# 666
  • София/Бургас
Силве, не съм отишла никъде, ама не съм на кеф, пък и като гледам не вървят нещата. Не се пише.

# 667
Милички, здравейте!  Hug
Силвия, много ме зарадва и много ми олекна, че изследванията са добри! Hug Heart Eyes
А за ЩЗ, ще хвърлям и аз око на сериите, та да съм в час при обсъжданията Simple Smile Леле, ако играеше Махсун от ония години /ЩЗ/ в НИЗМ, каква навалица щеше да е в темата!
За туалета ми на празника разчитам пак на специалистките от тук. Досега ме гласяхте и съм много доволна Peace

Танче, та Нермин можеше да направи Ниази най-щастливия. Сега да не изкараш Буке виновна?!

# 668
Силве, не съм отишла никъде, ама не съм на кеф, пък и като гледам не вървят нещата. Не се пише.
ИВЕ Hug, мина много време откакто гледахме ЩЗ и повечето от нас, и аз в това число, загледахме други филми, заживяхме с други герои и други интриги, пък и нали знаеш - ежедневието от друга страна ни притиска. Но все тая надежда, че макар и с 2-3 реда на преговора всяка от нас ще присъства. Peace

ИВА49  Hug, както казваш ти, сякаш канара свалих от раменете си, така се почувствах. Като малоумна се ококорих и помолих д-ра да повтори. ooooh!
Ама Ивка, как така ще хвърляш очите си, в никакъв случай, джанъм, гледаш и пишеш, ще се веселим заедно. Нищо не трябва да пада, освен дрехите, разбира се  Heart Eyes
real inima и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ами тогава казвам лека вечер на 1 гост!

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 21:17 от real inima

# 669
  • София/Бургас
real inima и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Ами тогава казвам лека вечер на 1 гост!

А къде забрави скритите ?!  newsm78  Аз съм в там.
Лека нощ!

# 670
ИВЕ Hug, мина много време откакто гледахме ЩЗ и повечето от нас,
ИВА49  Hug, както казваш ти, сякаш канара свалих от раменете си,
Ама Ивка, как така ще хвърляш очите си, в никакъв случай, джанъм

Из Протокол на 10.01.2013 г.
"С оглед избягване на объркване в имената на потребителките Iva49 и ChemistryLady жури в състав: Iva49, ChemistryLady, Tara41, Tania M. реши следното. Занапред ще се обръщаме към Iva49 - с "ИВА", към ChemistryLady - с "ИВЕ".
За споменаването им  в 3 л. ед. ч. не беше взето решение, но предлагам "Така каза Ивата" или "Така каза Ивето".  Laughing
Който се оплаква от малкото писане, живее със спомени от щастливото лято. Толкоз странички за две вечери аз не помня от края на септември м.г.  Peace
ИВА, по-късно ще те смъмря, но в друг пост, понеже ще е за НИЗМ. Уф, ама и на нас, дето тъчем на двата стана ЩЗ и НИЗМ, не ни е лесна работата. ooooh!

Tania M. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

# 671
  • София/Бургас
Явно новата мода в темата е " Tania M. (+ 1 Скрит/и) и 2 Гости преглежда(т) тази тема.".  smile3534

# 672
Освен да се скрия и аз, ако някой по-технологичен ми каже как. Стига сте ми разгадавали спатиите.  Laughing

# 673
  • София/Бургас
Танче, мога да ти кажа, ако искаш, но аз съм скрита нарочно (все пак пиша и по работно време  Mr. Green).

# 674
Танче, та Нермин можеше да направи Ниази най-щастливия. Сега да не изкараш Буке виновна?!
Ива, ама прочела си ме, както дяволът - евангелието. Някой да ме е чул да се произнасям срещу "снахите" - било Зилян, било Буке? Ами в предишен пост точно казвах, че не му се връзвам много на фрагмана на 11 еп. и че се надявам ИЗНУДВАНЕТО НА НЕРМИН да няма траен ефект в 12. еп. А ти като отсече "Мисля, че решението на Буке ще е окончателно", и написах цитираното от теб. С надеждата, че има още да видим, преди да дойде Окончателното. Понеже нали си знаем Автора.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт