Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 254
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Здравей те  Hug
Иве Hug
Искам да ви благодаря нали днеска е ден да да благодарим

Аз не съм оставила темата чета ви редовно но имам задължения а и не гледам филма който вие коментирате както вече съм писала Hug
Иве идеята за повторно гледане е супер че и аз съм забравила но сега ми е невъзможо филмите които трябва да ги гледам едвам успявам ooooh!
Силве радвам се че всичко вече с тебе е наред и си отново сред нас Hug
Който се оплаква от малкото писане, живее със спомени от щастливото лято. Толкоз странички за две вечери аз не помня от края на септември м.г.  Peace
Така е права си аз си припомням как не смогвах да ви изчета и като не влизах ми се събираха 3 или 4 теми да чета  ooooh!

# 676
klari, Tania M., Tara41, вили-72 (+ 1 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
Урааа!

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 23:23 от Tania M.

# 677
  • София/Бургас
klari, Tania M., Tara41, вили-72 (+ 1 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема.
Урааа!

Тия постове ми изглеждат като пълнеж направо.  smile3532
 smile3534

# 678
Аз почти съм сигурна че няма да имам време гледам отново ЩЗ,по скоро ако ми остане време ще гледам да ви настигна с негледаните серии на Не се измъчвай.../а и филма дето го започнах покрай Тара е страхотен/
Пускам си моменти от ЩЗ,но време за цели серии йок.

# 679
Урааа!

Тия постове ми изглеждат като пълнеж направо.  smile3532
 smile3534
Иве, моите ли? За да не са пълнеж, трябва да обменям мисли с някого, все пак. Но ... благодаря за традиционно добрия тон в темата. Нали все пак е ден на думата "Благодаря".  Joy
Така че, лека нощ, ЩЗ!

# 680
  • София/Бургас
Таня, започни тема и ще я нищим. Аз днес съм малко пасивна в писанието на постове, но ако има тема веднага подхващам.

# 681
Аз вече нищя темата НИЗМ. Така че лека нощ на ЩЗ.

# 682
  • София/Бургас
Аз вече нищя темата НИЗМ. Така че лека нощ на ЩЗ.
ОК. Лека нощ!

# 683
Много страшно се гледат тези двама симпатяги

Benim İçin Üzülme'nin Sinan'ı Çağlar Ertuğrul..

Sinan'ı ilerleyen bölümlerde neler bekliyor? Tahminleriniz neler

# 684
БЛАГОДАРЯ, момичета, че ви има! Kissing Heart Flowers Bouquet lovekiss Kissing Heart Two Hearts
Алоооуу, Газелките  :hug
И сега да Ви започна по домова книга  Heart Eyes
Силве, джанъм,
Скрит текст:
защо не си ме записала в домовата книга? Heart Eyes
Много се радвам, че всичко е наред с твоя съпруг.  Hug

# 685
Много страшно се гледат тези двама симпатяги
Скрит текст:

Benim İçin Üzülme'nin Sinan'ı Çağlar Ertuğrul..

Sinan'ı ilerleyen bölümlerde neler bekliyor? Tahminleriniz neler

Вили, наистина са големи симпатяги и Ниязи (Тансел Йонгел), и Харун (Ерен Хаджъсалихоглу). Ти по-рано харесваше най-много Ниязи. А тоя долу, Синан (Чаграл Ертугрул), беше новият любимец на Силвето. Жалко, че го заряза и го остави на Йойкю Челик. Laughing
ВИЛИ, и аз, като теб, няма да зарежа НИЗМ - двата наведнъж май и на мен ще ми дойдат много. Иначе купонът за Хазар си е купон. Той го заслужава повече и от МК.  Joy

ИВА, твоето ОС не свърши ли? Да не съм те разсърдила, джанъм? ooooh!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:15 от Tania M.

# 686
Таня, разбира се, че не си ме разсърдила /как си го помисли/, а и няма защо. Ако не си говорим за серийте, то какво ще правим в темата? ОС още не е свършило, но вече рекламират следващия сериал в това часово време, но не знам от кога. Става дума за "Млечният път". Не знам дали е интересен, можете да ме информирате, та както съм загряла от 10 ч. да продължавам Simple Smile. Във връзка с ОС ако някоя знае коя артистка играе майката на Хасрет, моля да ми каже. Харесвам такъв тип красота като нейната.
Клари ме подсети за днешния ден на БЛАГОДАРНОСТТА.

Благодаря на всички в темата, че ви има и сте тук!

Казаха, че да чуваш думата "благодаря", произнесена искрено, било много полезно. И наистина казвайки я на някого го "даряваш" с "благо /благодат/, така я разбирам. Понякога употребявах "мерси", за по-кратко, но вече КРАЙ!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:29 от Iva49

# 687
Иве "Млечният път" го гледах и го гледам отново.Филмчето е интересно-с Йозджан Дениз в главната роля Laughing Участва и Кенан Едже-Мустафа от "Попитай сърцето"преди време се говореше за този филм в темата.Загледай Млечния път може и да ти хареса.През деня го дават от 13.30 до 15.00 часа,а вечер от 23 часа.Започна в понеделник.
Ето ти за Саиме,майката на Хасрет/и аз я харесвам/
http://www.imdb.com/name/nm1961967/
Скрит текст:
Таня аз още харесвам Ниязи Heart Eyes

# 688
Вили, това в спойлера не е Ниязи, ама май и ти не си. Светни, моля те! Сега ще изпопадате от смях. Joy
Признавам си от раз, че - за разлика от Муци - не съм физиономист.  Heart Eyes
Ива пък не харесва угрижения и гневен Ниязи от 9. еп., до който ти имаш още мноого хляб да изядеш. Simple Smile
Мулти-Муци, за мен предпоследната фризура барабар с аксесоарите. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:16 от Tania M.

# 689
      Здравейте милички!
   Хич не си мислете, че ще изпусна такъв купон. По-добре късно, отколкото никога.
   Та като си говорим за Благодарност, ако започна да изреждам всички, на които искам да Благодаря, то това сте всички ВИЕ, пишещи, качващи снимки и клипчета, а на Миленка за преводите!
БЛАГОДАРЯ, че Ви има, че съм част от една страхотна тайфа от мили, сърдечни и стойностни момичета! Обичам Ви, скъпи виртуални приятелки! Още веднъж - БЛАГОДАРЯ!

За купона тоалетите ще ги спретнем, менюто ще го доуточним,  а фризьора къде го забравихме?

Скрит текст:

Иве,
Скрит текст:
Млечният път е с участието на Йозджан Денис. Даваха го по НТВ преди да започне ЩЗ. Играят и други актьори, ако проявиш интерес може и да ти хареса. Спомням си как искаше да се откажеш от гледането на ОС

Общи условия

Активация на акаунт