Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Таня това е актрисата от Огнено сърце за която попита Ивка.
Ама наистина може да помислиш че съм сгрешила Joy
Ето го момчето,избира ми роклА за купона,ама там май само булчински виждам newsm78

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:18 от вили-72

# 691
Това не трябва да е скрито-покрито, пък който ще, да го смята за спам. Само че защо на черен фон?  newsm78
Пък и нали трябва по-бързо да отворим работа на Ди утре. Simple Smile

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:33 от Tania M.

# 692
      Вили, явно доста добре и с мерак се е справил с избора на булчинска рокля, но много за кратко.

Скрит текст:

# 693

Скрит текст:
12 януари - ИМЕН ДЕН - Св. мъченица Татяна

Света Татяна – Света мъченица Татяна произлизала от богато семейство и била отглеждана според християнските норми. Тя се отказала от светския живот, отдала изцяло на молитви и милосърдие. В периода, когато е живяла на власт бил малолетния Александър Север. Вместо него управлявали наместници, противници на християнството.

Младата Татяна била заведена в храма на Аполон за да принесе жертва и да се откаже от вярата си. Когато тя отказала била подложена на жестоки мъчения. Очите и били избодени, а от тялото и рязали парчета плът. След всяко мъчение Татяна се тайнствено била излекувана. Мъчителите и оставали учудени, а единственото, за което се молела мъченицата било Бог да докосне сърцата на мъчителите. Татяна била пазена от ангели, които нанасяли удари на мъчителите докато не се отказали и започнали да убеждават владетеля да пощади девицата. Осмината слуги прекратили мъченията, помолили за прошка Татяна и приели християнството.

Постъпка, за която били обезглавени. На следващия ден владетеля заповядал девицата да бъде хвърлена на дивите зверове. Изгладнелия лъв, от който се очаквало да я разкъса, започнал да и се умилква и да ближе нозете и. От страх да не се обърнат и други езичници към християнството, владетелят заповядал Татяна и баща и да бъдат обезглавени.
Танечка ти празнуваш ли мила?

# 694
Вили, Муци, благодаря за информацията, ще загледам МП. Красива е артистката /майката на Хасрет/! Муци, сега ми се спи, но утре ще избирам прическа Grinning

Честит имен ден Таня! /ако празнуваш/

http://www.vbox7.com/play:411f390e

# 695
Муци, ти си физиономистка, ама аз не съм. На тая снимка, която е и на стр. 1 в темата, Тансел Йонгел ама хич не мога да го позная. Въобще не бих се сетила, че това е мустакатият Ниязи. Все едно че трийсетинагодишният мустакат Махсун (който малко ми простее на моменти) има нещо общо с Хазар. Simple Smile
Да ми простят Ива (Iva49) и поданицата на Краля, Вили. Hug
Права си е Ива, че ако Хазар т.е. Махсун на Хазаровите години) беше Синан, примерно, балконът на темата ЩЗ щеше да диша праха на НИЗМ, защото нашият нов сериал си е ... Кралският сериал.  Peace
Боже, боже, ама как можах да си въобразя Махсун до Йойкю Челик?  ooooh!  Joy

ДА! ДА! Празнувам, Вили, ама докато висях при вас, ми увисна почерпката!  Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 00:50 от Tania M.

# 696
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАНЯ Hug
Желая и здраве и да се сбъднат всичките и желания!

# 697
Олеле, и Силвето!  Hug  Hug  Hug
Взех да получавам сърцебиене!
Иве, макар и на майтап, празнувам. Дето казва Силвето, Силвестър или Горица, Татяна или Таня - все тая. Важното е поводи да има.
Казах ли ви, че вече ме поздравиха с именния ден ... на Стефановден!  Joy
Вили, права си. Не е на първа стр. тая снимчица, но съм я виждала в предишна тема и много се учудих, че това е "Ниязи".

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 01:04 от Tania M.

# 698
Таня ходих да диря снимката на Тансел на стр.1,ама нищо не видях.Явно не знам къде да гледам.
А тази Йойкю ама въобще не я харесвам.Ама ако пък краля си я е избрал ще си замълча/ще се опитам поне/
Да ти кажа и аз много,много не харесвам мустакатия Махсун,небрежно брадясал по ми се аресва Laughing

# 699
ТАНЧЕ  Hug изобщо не държа на почерпката, защото знам, че ще се представиш достойно /както винаги/, но реших като подарък да споделя едно любимо.....

Скрит текст:
ИСТИНСКА

В приятелство пред никой се не клех,
че клетвите са тежки и подтискат.
Лъжа - необходимост не приех.
А можех ли? Не знам, ала не исках.
И вечна вярност аз не обещах –
в живота всичко може да се случи.
След огъня остава само прах –
поне това от времето научих.
От никой не поисках във любов
/или в какво ли не/ да ми се врича.
Духът човешки вечно търси нов, по-светъл връх.
Различното привлича.
Но чиста си опазих съвестта,
приятелите свои не предадох,
не казвах "благородната" лъжа,
а сбърках ли - не молех за пощада.
Не съм светица, имам грехове - простете ми.
Аз също ви прощавам.
Щом тръгвате - пътувайте добре.
Не ви обвързвам, нито задължавам.
Свободни сме, избираме сами
и аз избрах си - истинска оставам,
дори от този избор да боли...
Душата си на дребно не продавам.

Вики Горанова

Ее, не е Кралски подарък, но пък Щастливката е истинска Hug

# 700
Силве,  Hug вместо почерпка. Simple Smile
И Прегръдката е истинска като Щастливката.
 Hug

# 701
Още една Прегръдка Hugот една истинска Щастливка.
Казвам ви лека нощ с едно стихче което много ми хареса,за съжаление не знам кой е автора
Скрит текст:
Приятелите

Приятелите се броят на пръсти.
Броиш до пет и казваш си:"Дотук!"
Но всеки пръст си има своя същност.
И всеки пръст е брънка от юмрук.

Останаха най-верните приятели,
повярвали във мене фанатично.
И тях не ги уплаши клеветата,
защото вярват в мен и ме обичат..

И Те ме спряха на ръба на бездната.
Със тях спокойно ще вървя напред.
А другите,по-многото, изчезнаха...
Не са ми нужни!...Щом броя до пет

# 702
      Танче, Честит имен ден, миличка!
   Желая ти здраве, късмет и много успехи! Дарявай и получавай обич от твоите близки и приятели!

Скрит текст:
Тансел по времето, когато играеше в Сълзи над Босфора беше с доста клепнали ушички. Преди да се ожени по вестниците писаха, че си е направил пластика. Брака им със съпругата му не продължи много. Сега си е направо симпатяга.

# 703
ТАНЧЕ  Hug, ВИЖДАШ ли в твоя чест че с ВИЛИ Hug ни тресе еднаква муза.
Ами то за фин и добър човек и любимите си стихове от сърце ти подаряваме. Hug
МУЦИ Hug е приспала Малчо и веднага се е отчела, душичката. Peace
Не разбирам само за кой Убавец сега си думате - още по красив ли е от Вашия си крал newsm78
Не, вие сте порядъчни и не може да му изневерите Stop Joy hahaha

# 704
Ама сега неистово започвам да търся ТАРА Hug
Ами с нея все се разминавам, не мога да я отчета по домовата книга. Къде забягва това момиче не знам, но мисля че вече е с Хазар, като гледам, веднага е метнала един хубав колаж от първите серии. Peace
А дано и тя се прибере тази нощ вкъщи, макар и за малко  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт