Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 247
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
 Вили, Иве, Силве, Гинче! Изброих ви до четири, но ми стигате за тая вечер! Hug
Гинче, много ти е изящен подаръкът, но спойлерът ме развесели: "Как да станеш симпатяга? Съкрати си брака!" Laughing
Вярно, че и аз го прочетох, както дяволът - евангелието, но ти ще ме извиниш, нали имам Татянинден. Simple Smile
Силве, в кралския антураж ... ти нали знаеш, че аз съм черната станция.  Laughing
Думат си за Ниязи (Тансел Йонгел). Турските фенове на НИЗМ най харесвали него, после Харун (Ерен Хаджъсалихоглу) и чак на трето място - твой Синан (сиреч Чаглар Ертугрул).
Разни народи - разни вкусове. Тъй каза Миленка.  Laughing
Гинче, не сме само двечките, а и аз съм от новата мода "нощни птици".  Laughing

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 01:46 от Tania M.

# 706
   Танче, няма ли да си лягаме вече? Май си останахме само двечките. А пък и трябва гости да посрещаш, софра да спретваш. smile3534

# 707
   Танче, няма ли да си лягаме вече? Май си останахме само двечките. А пък и трябва гости да посрещаш, софра да спретваш. smile3534
Айде сега и МУЦИ ти откога мен не ме броиш, джанъм. Май наистина трябва да си лягаш  Joy hahaha
А ТАНЧЕ Hug благодаря за търпеливото пояснения, и МИЛЕНКА е права, аз само ще допълня, че освен че са различни вкусовете, някои си нямат такива: Синан има изключително европейска визия и е логично на турските зрители да им харесва Ниязи - с характерните черти на техния мъж. Важното е и за нас да има някой хубавец да ни държи пред екрана.
Ами тази вечер двете с МУЦИ само апелирате за лека нощ, айде тогаз, лека да бъде. Hug  love001 newsm51
ТАНЧЕ Hug утре да сложиш рано кафето, иначе ще довтасам направо у Вас.  smile3534

# 708
ТАНЧЕ Hug утре да сложиш рано кафето, иначе ще довтасам направо у Вас.  smile3534

Какво кафе, Силве? Аха да го сложа, и го разлях! Тоест ти ми го разля от смях с тоя анализ за мъжката хубост и турския вкус. Ама Горица по гръб пада ли?  Joy
Ха, лека нощ!

# 709
    Силве, не се сърди джанъм. Когато пишех теб те нямаше на балкончето. Е вярно е, че съм малко недоскив, на теб не мога да те пропусна след толкова чакане да се върнеш у дома.
   А сега вече наистина - Лека нощ!

че иначе.....

# 710
  • София
Добро утро в събота на Татянин ден!
Таня, приеми моите много специални пожелания за деня ти!

Това е подаръкът ми - една много тъжна и красива песен, народна от Черноморския регион, изпълнена специално за "Не се измъчвай заради мен" от Селчук Балджъ. Авторът на музиката е естествено анонимен, като за народна песен, а в случая текстът е най-вероятно на Селчук Балджъ или друг от екипа на филма. Песента се среща и с други текстове.

Изпълнението в 1-ви еп. на "Не се измъчвай заради мен":
http://www.youtube.com/watch?v=gBvBEj9FFn8
Selçuk Balcı - Duman Dagdan Yukarı (Benim İçin Üzülme)
Селчук Балджъ – Мъгла над планината (от саундтрака на „Не се измъчвай заради мен”)

В мъглата над планината търси любимата ми.
В мъглата над планината търси половинката ми.
Не обгърнах любимата си и мъгла обвива планината.
Не обгърнах половинката си и мъгла обвива планината.
Сълзите в очите и кърпичката не ги пресуши.
Каква бе тази обич, сърцето не можа да забрави.
Сълзите в очите и кърпичката не ги пресуши.
Каква бе тази обич, сърцето не можа да забрави.

Ето и един преведен на английски вариант - http://www.youtube.com/watch?v=5SdJHuxVCgo

Ала, всъщност това е една загадка към именничката и всички почитателки! А, каква е, защо е, тази загадка - очаквам отговорите ви! Гледайте и слушайте, отговорът е в сцената от 1-ви еп. на "Не се измъчвай заради мен".

Колкото до снимките от 11-ти еп., с които Вили е илюстрирала тримата млади изпълнители - въпросът (поместен между двете снимки) „Какво очаква Синан в предстоящия епизод? Какви са предположенията ви?” е и традиционният въпрос на екипа на НИЗМ към почитателите след 10-ти еп.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 06:08 от milena d

# 711
# 712
Уф, ставам уж рано, защото знам, че е Танин ден, за да  поздравя Танчето първа! Пък то - нощес  се вихрил щур Танин купон. Браво, газелки!

Танче, ЧИД! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 713
Хей нощни птички,спите ли още или се приготвяте за Танин ден?

Скрит текст:

# 714
Момичета пуснах темата, когато запълним още 2 странички да се прехвърлим. Погледнете с 1 око, ако имате забележки и предложения да редактирам. Новата тема

Таня, честит имен ден! Бъди здрава и ти благодаря че ни поддържаш основния дух тук. Hug Hug Hug

# 715
Ди,много си е добра новата ни къща.А и песента дето си избрала е една от любимите май на доста от момичетата/и на мен също/
Хайде,сервирам и любимото ви кафе

# 716
Виждам , че има построена нова къщурка  - щете ме не щете и аз съм тук . Поздрав за именниците http://vbox7.com/play:mc2747f21a

# 717
Какъв хубав ден! Hug Hug Hug

Ди е спретнала новата ни къщичка Hug. Прекрасна си Ди и къщичката също!

Татянин ден, който го почнахме снощи, продължава newsm10

Влизам, точно когато Вили е поднесла любимото ми кафе Grinning. И винаги към кафето бисери като: "БОГ НЕ Е  КАЗАЛ, ЧЕ ЖИВОТЪТ ЩЕ Е ЛЕСЕН... А ЧЕ СИ СТРУВА!!!

А Милена е станала толкова рано, за да се потруди и тя за нас Heart Eyes.
Без да гледам пак 1 епизод от НИЗМ, само от думите на песента казвам, че Буке ще се върне с баща си горе в планината.

Ана, mamata 48, хубаво сте се обадили Hug

http://vbox7.com/play:27f9437e

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 15:05 от Iva49

# 718
Добър ден и добре сте ми дошли на имен ден! Hug
Да се разберем за почерпката, Силве. От днес ставам европейка, може и американка /понеже така ми изнася/. Мен ме черпят и на мен ми правят купон. А аз си седя на трон и се наслаждавам по кралски на празника.  Laughing
Благодаря на днешните четири, прибавили пожеланията си към първите четири среднощни. И за почерпката благодаря: за поетичните предястия на Силвето и Вили, за песенното основно ястие на Миленка (на три езика при това), че и загадка ми поднесла за десерт.

ДИ, не толкова самата песен Sevdigim, а точно този любим клип (с който откриваш новата тема) сякаш е най-представителен за целия сериал. И може би по-хубав от самия сериал. Simple Smile

Миленче, нямам идея за отговора, ако тя е точно в тази сцена от 1. еп., озвучена от песента. Но не оставяй Ива да излезе права, не искам тъжни отговори точно днес. А и не вярвам въпросът и отговорът да са свързани с бъдещи развития.
Понеже и двете - и песента, и загадката - са преди всичко за именния ми ден, моля те да ми я разгадаеш преди края му, т.е. преди 24 ч. Иначе ще вися до 5.30 ч. да чакам отговора, а я минала, я не.  
И как само си запомнила (е, може и да е съвпадение) колко ми хареса Селчук Балджъ, дето май не направи особено впечатление в темата, освен с дългите си коси. Почти никой не избира други негови песни за поздрав (освен тези от НИЗМ), а има такива.

Момичета и дами! Обичам ви и днес. За утре ще си помисля. Joy

Я, и Миленка писала едновременно! Добре, че Ива не позна.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 16:55 от Tania M.

# 719
  • София
Иве, много, много студено. Друго е, ама съвсем друго, и изненадващо. Гледай, гледай, песента и сцената, няма да си разочарована!
Танче, ще я разгадя загадката, ако няма познали, ама ... сега отивам по битови въпроси, та по-после. За сега за теб   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт