Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Милена, хубаво се обади та и аз да си отдъхна Hug. Винаги гледам да съм подготвена за най-лошото, та като доде добро да съм щастлива. Ако е лошото си казвам "аз си знаех  Sad".

# 721
Познах ГО, познах! ТОЙ, той е отговорът! МАХСУН! Седнал е блзо до оркестъра и слуша ли, слуша Селчук Балджъ. Хайде, Хазарки и Махсунки, чакам си нградата!  Joy
В 42-та секунда! В черна тениска е с къс ръкав. Кой казваше, че в черно е неотразим? Peace

http://www.youtube.com/watch?v=gBvBEj9FFn8
Той слуша за вас! Той е вашата награда.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 18:15 от Tania M.

# 722
  • София
Привет момичета  bouquet Hug
Честита Нова година и от мен Hug
отдавна не съм се вясвала, но това не значи че не си мисля за вас и не ми липсвате Hug
изминалите месеци с вас бяха страхотни, благодаря на Таня че ме побутна да вляза отново, сега се връщам да ви чета
много ви прегръщам Hug Hug Hug

# 723
Таня,  Peace. Според мен позна! Ако Милена потвърди, то заслужаваш на празника да откриеш танците с Хазар Simple Smile.

# 724
Танче

Галя  Hug Честита Нова година и на тебе Hug

# 725
  • София
Танче, честит имен ден Hug
нека всички твои желания, бъдат мои пожелания Hug Hug Hug

# 726
Таня,  Peace. Според мен позна! Ако Милена потвърди, то заслужаваш на празника да откриеш танците с Хазар Simple Smile.
Ива, аз - като добра душа - отредената ми от теб награда я отстъпвам на която ГО пожелае.  Peace
Нали предупредих в предния си пост: ТОЙ е ВАШАТА награда (от Миленка и от мен)!  Simple Smile
За мен песничка, цветенце, стих - някой и друг Джемал Сюрея ... и на туй съм доволна. Heart Eyes
Галя, добре наминала оттук! Пак заповядай, най-късно на 23 февруари. Ако няма други желаещи, може и ти да откриеш танците с Хазар на рождения му ден. Клари, благодаря!

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 18:41 от Tania M.

# 727
Таня песничка,цветенце стихче и по една прегръдка от всяка щастливка Hug
Скрит текст:
Какво му трябва на човека?

Навремето бях чула песен, чийто текст ме развълнува

и не, че много интересен е, но верен много, ми се струва.

Че времето през нас минава, че вижда моето дете

как тялото ми остарява, а душата - не!

И днес за мен звучи крилато и страшно вярно тази фраза!

Душата ми е роза жива в пропукана и стара ваза.

До тук успях да я опазя, (душата, розата демек),

и днес не спирам да я браня, усещам се добър човек.

Живея с тази мисъл леко, със нея чувствам се добре.

Това му трябва на човека - поне на мен - добро сърце

# 728
Оп, оп танците са от мен, ако трябва аз ще изтанцувам нещо. И Луси трябва да помогне и горкия дъх няма да може да си поеме.

# 729
Ееее, Танче недей така. Хазар би казал, че бързо се отказваш .Не отговаряй като Зилян , че не си струва. Не винаги, не винаги, а все пак ще е празник Laughing Laughing Laughing

# 730
Представих си Хазар, здраво притиснат между Луси и Ди. И както няма и да ги настъпи, надали ще оцелее до незнам кой си март (рождения ден на Зилян). Laughing
Я, виж как, без да искам, съм се изказала като Зилян (тя не обичала вече чанти, аз пък - танци). Ей затуй кратък преговор няма да навреди. Ама аз заради вас, бе, заради вас отстъпвам първия и последния танц! Peace
Ех, Вили!  Hug

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 21:25 от Tania M.

# 731
# 732
И какво казваш, Вили? Танците да ги открия с Ричард Гиър, в чест на Хазар? Може, може.
Ами тогава да го повторим, твоя dance под клипчето с Хазар и Зилян.  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=nV1wf8EIYGM

# 733
  • София
Ива, Таня – да, отгатнахте, разбира се. И може би и първото предположение на Ива да е подсказка за предстоящото, то обикновено така се пишат сценариите и историите на сериалите, нали. Същото това изпълнение на Селчук Балджъ продължава с втория си куплет в … 3-ти еп., но там столът е празен, защото … феновете се бяха усетили набързо-набързо, а може би и не само те, де. А в допълнение, доколкото знам от форума на „Животът продължава” и там има подобна сцена на екранно присъствие, но … за сега не съм имала време да я диря.

А, пък аз, днес пуснах следното съобщенийце във фейсбук страничката на „Не се измъчвай заради мен”: „Бих искала да поздравя от името на една българска група почитатели целия екип на сериала и уважавания автор на историята. Ние нямаме никаква връзка с региона и гледаме сериала като чужденци. Но даже и за нас историята е много интересна и вълнуваща. Великолепна актьорска игра; отлично операторско майсторство; добър сценарий и режисура; и прекрасна музика. Ние много харесваме всичко това. Но най-впечатляващото е рекламата и промоцията в медиите на филма. Пожелаваме ви да продължите с успехите си!”

Бях обещала да питам за именните дни, ала от сладки приказки с мойта приятелка и нейната братовчедка все по разни теми за ... деца и ... на (чужда език за мен) ... не сварих да стигна до тази точка. Моля да ме извините.

Последна редакция: сб, 12 яну 2013, 20:38 от milena d

# 734
Здравейте, щастливки!!! Гледам,че упорито се готвите за купона - много сте готини!
Таня, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  и от мен! newsm51 Желая, ТИ, преди всичко много здраве и каквото си пожелае да ти се сбъдне!!!
НЕ СПИРАЙ ДА ВЯРВАШ, ЗАЩОТО НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА В ЖИВОТА СЕ СЛУЧВАТ ТОЧНО В МОМЕНТИТЕ, КОГАТО СИ НА РЪБА ДА ЗАГУБИШ ВСЯКАКВА НАДЕЖДА!

Общи условия

Активация на акаунт