Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 15

• 61 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Ето ме и мен с ъпдейт относно пратките от amazon.com Laughing
Скрит текст:
Пратките, които пътуват като куриерски отиват на митницата на летището, където задължително искат EORI и митническа декларация, независимо от сумата. Защо, не можаха да ми отговорят. Ще задам въпроса си и където Жасмин е посъветвала.
UPS/ InTime Могат да я освободят от ваше име и за сметка на Амазон, ако им дадете EORI номер и нотариално заверено пълномощно.
EORI се вади на която и да е митница. На мен на летището ми отне 10 мин, като имах предварително попълнена бланка. Няма такса за издаване на EORI.
Пълномощно заверих при нотариус за още 10мин и срещу 6лв. UPS/ InTime предлагат стандартна бланка
На 02/96096 казах, че съм готова и изпратиха куриер да вземе окомплектованите документи (цесия, който ми донесоха от UPS/ InTime, ЕОРИ и пълномощно).
В срок 3-5 дни би следвало пратката да се озове на домашният ми адрес.
Всички разходи (куриер, цесия, ДДС, мито, др.) по освобождаването се поемат от депозита, който сте платили при покупката в амазон. UPS/ InTime си оправят служебно тези взаимоотношения с Амазон.
И понеже вече имам постоянен EORI и пълномощно, с валидност 1г, би следвало всички следващи покупки да ми бъдат доставяни директно в къщи, без да се налага да вадя нови документи.
Дано след като споделих добрите новини, как доставят в къщи, съм полезна на тези, чиито пратки не са от късметлийските.  Peace
 Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 16:32 от shrekie

# 151
  • Пловдив
Благодаря за отговорите за епилатора.   bouquet
За пръв път чувам за епилатор  без четчица /за калъфче айде,  но четчица.../  Mr. Green

Тази година няма намаления, както миналата по това време , бях забърсала един часовник D&G за 30 лири..  Laughing

# 152
shrekie, браво, много добри новини!  Heart Eyes

petqnikolova82, аз ползвам Gabco: https://www.gabco.org/index.php
За доставки и от Англия, и от Германия.
Доставката от Англия е 2,20 лв./кг., а от Германия е 4 лв./кг.
Трябва да се регистрираш в сайта на Габко, от там ще ти дадат адрес в Англия и Германия, както и идентификационен номер. И когато поръчваш от немския амазон, пишеш адреса в Германия, където да отиде пратката; когато от английския амазон поръчваш - пишеш адреса в Англия. На мен и двата адреса, както и българския са ми запаметени в профилите в амазоните и си избирам направо в България ли да ми идват нещата, или по другите адреси, в зависимост от цената на доставката.
Не е трудно, пробвай.  Peace

# 153
Току що поръчах тази самобръсначка за 39 п. и ми се струва, че сега цената и е много изгодна /намалена от 100 п./.
http://www.amazon.co.uk/Philips-AT890-17-AquaTouch-Electric/dp/B … 326728&sr=8-2

# 154
Само последно да попитам, за колко време горе долу пристигат с тези Габко.

Благодаря ви много!  Simple Smile

# 155
Само последно да попитам, за колко време горе долу пристигат с тези Габко.

Благодаря ви много!  Simple Smile

Горе-долу 2 седмици. Но покрай празниците, ако поръчаш сега, ще дойдат след Нова година.

# 156
Момичета, получих си четката Oral-B, но зарядното не влиза в контактите в къщи.Някой беше писал, че успява да ги вкарва донякъде, но при мен не става изобщо.Какъв стандарт е, какъв преходник да търся?
Аз открих преходник в магазин за ел. материали, беше 1лв. За съжаление, както вече писах четката не ми допадна, ще ми е интересно и твоето мнение.

# 157
Момичета, получих си четката Oral-B, но зарядното не влиза в контактите в къщи.Някой беше писал, че успява да ги вкарва донякъде, но при мен не става изобщо.Какъв стандарт е, какъв преходник да търся?
Аз открих преходник в магазин за ел. материали, беше 1лв. За съжаление, както вече писах четката не ми допадна, ще ми е интересно и твоето мнение.
Благодаря ти!Ще потърся и аз, но няма да мога да я пробвам тия дни, защото утре ще вадя мъдрец.Ще изчакам да ми позарастне ченето, преди да го развибрирам Joy

# 158
  • Пловдив
И аз получих четката на Oral-B /модела за 30п с 3-те вида накрайници/, но още не съм я ползвала, защото не ми е останало време да си купя преходник все още.
На теб какво не ти хареса?! Rolling Eyes

# 159
Получихме легото http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0028RZ82S/ref=oh_details_o01_s00_i00
Нищо друго не мога да кажа, освен че кутията е много хубава и вътре наистина има място за още лего да се прибере. Не сме го отваряли, тъй като няма да го ползваме скоро, решихме да го складираме в килера запечатано  Mr. Green

Повреди ми се уреда за подгряване на шишета на Авент. Не мога да намеря нито фактурата, нито гаранционната карта. Разпечатах ордера от страницата си в Амазон и се надявам това да е достатъчно да приемат гаранцията. Утре мъжът ми ще го занесе до сервиза  Sad

Да ви похваля ето това калъфче - http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000L4B58Q/ref=oh_details_o02_s00_i00
Много сполучлив избор се оказа за Канона - A2400. Апарата пасва точно вътре, има допълнителен джоб за втора батерия и карта с памет, може да се носи на колан или раница и да се окачва през рамо и дори има дъждобран  Party

Този калъф за HTC се оказа пълен боклук. Добре изглежда, но пластмасата се пукна още на слагането. Едно вадене и слагане обратно и се отчупи парче. Все още го ползвам така отчупено, но няма да поръчам пак от същият продавач  Naughty

# 160
Момичета, вчера си получих макадамовото масло. Някой ще каже ли как се използва?
Благодаря!

# 161
  • sofia
Момичета, за колко време средно пристигат нещата от УК с Royal Mail?
Пуснах поръчка директно до БГ в понеделник, диспачната е в понеделник срещу вторник...Утре дали има вероятност да е в пощенския клон? Rolling Eyes

# 162
на 10-ти поръчах - днес си взех нещата !

# 163
  • sofia
на 10-ти поръчах - днес си взех нещата !
Мерси! Hug Значи утре ще се поразходим с малчо до пощата! Дано да има пакет и за нас! Grinning

# 164
Днес и аз получих повечето поръчки от черния петък- четката Oral-B 3000 с допълнителни накрайници, но тепърва ще се зарежда- надявам се да вс да е наред, защото вчера прочетох и негативни отзиви във форума Hug
едно сиди МР3 Pionner за колата ММ е много доволен Simple Smile
комплекта на Braun Series 3 390cc-4 супер е, но е коледен подарък- надявам се да го харесат Peace
 едни зумери за риболов на приятел-  каза че са чудесни Hug изобщо съм доволна от намаленията!
А първо получих прахосмукачката за сестра ми на Vax U90 във възторг е от нея и нямаше никакви проблеми с пускането, което е по-важно!
Забравих и каните Брита- едната е от промоцията с 12 филтри , 2,4 л с електронен индикатор е, другата я поръчах марела ХЛ- 3,5 л само с нагласяне на датите за смяна на филтрите. newsm78 Чудя се коя да оставя за в къщи/другата е за подарък, според Вас по-добри ли са с електронните индикатори  bouquet

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 22:09 от ahat

Общи условия

Активация на акаунт