Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 15

• 61 343
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Момичета, а има ли код за намаление на обувките все още (онзи за 20%)? И може ли линк, че не го намирам! Praynig

# 166
  • Хасково
jijibiji
Ао не си пазарувала досега, с код за нов клиент доставката излиза 6 евро, а се организират и постоянно поръчки, където доставката е около 3 еврo                                                                                 Би ли ми обяснила как мога да ползвам този код за нов клиент или тези поръчки общи за 3 евро. Благодаря      

# 167
При всяка поръчка от амазон ми вземат освен цената на изделието, отделно 1 паунд. За какво е? И при вас ли е така?
благодаря за отговорите.

# 168
Цената на този робот как е? Очаква ли се още някакво намаление след черния петък?
http://www.amazon.de/iRobot-565-Roomba-Pet/dp/B0083V5JVS/ref=lh_ni_t

# 169
# 170
Момичета, а има ли код за намаление на обувките все още (онзи за 20%)? И може ли линк, че не го намирам! Praynig

http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&n … pf_rd_i=355005011

# 171
Включвам се, за да споделя опит за amazon.com - някъде преди месец получих оттам обувки за танци. Amazon всичко си бяха начислили предварително, пакетът го получих вкъщи. Все пак, не знам дали това им е стандартната практика, или просто съм имала късмет.

# 172
  • Варна
Привет! Сега съм на вълна хлебопекарна и гледам в амазон си има доста намалени. Все пак се чудих дали не е възможно и някой код да вкарам в действие.  Mr. Green Ще се радвам също, ако някой ми похвали неговата.  Laughing

# 173
  • sofia

http://www.amazon.co.uk/b/ref=amb_link_163289267_2?ie=UTF8&n … pf_rd_i=355005011

Много ти благодаря!!!  bouquet

# 174
Привет! Сега съм на вълна хлебопекарна и гледам в амазон си има доста намалени. Все пак се чудих дали не е възможно и някой код да вкарам в действие.  Mr. Green Ще се радвам също, ако някой ми похвали неговата.  Laughing
Може ли линкове?  Simple Smile

# 175
# 176
Бях питала по-напред в темата, но никой не ми отговори:(
Поръчките от www.amazon.co.uk в къщи ли ги получавате или в пощата?

Аз имам поръчка на продукти AVENT от 25.11 (покрай черния петък), която още не съм получила. Очакваната дата според сайта е 7.12, а мина седмица допълнително и нищо. Та се чудя да ходя ли до пощата или да си чакам в офиса.

# 177
  • Варна
Бях питала по-напред в темата, но никой не ми отговори:(
Поръчките от www.amazon.co.uk в къщи ли ги получавате или в пощата?

В пощата. Но май има места, където по-дребните пратки ги разнасят пощальоните. Peace

# 178
  • София
Момичета получих епилатора Филипс ,който беше доста намален по време на черния петък.Щепсела, обаче е по английските стандарти и не става за нашите контакти.
Имам спомен, че някой им беше писал по повод такъв случяй и му бяха изпратили друг щепсел. Какво ще ме посъветвате да направя?

# 179
  • Пловдив
Момичета получих епилатора Филипс ,който беше доста намален по време на черния петък.Щепсела, обаче е по английските стандарти и не става за нашите контакти.
Имам спомен, че някой им беше писал по повод такъв случяй и му бяха изпратили друг щепсел. Какво ще ме посъветвате да направя?

За 2 лв. си купуваш преходник от магазин за ел. материали или железария. Simple Smile На мен вече доста от ел.уредите ми са с такива преходници, не е болка за умиране, няма нужда от сменяне на накрайници.

Общи условия

Активация на акаунт