Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 15

• 61 283
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Наистина доживяхме - куриер от Амазон! Браво!

# 76
  • София
а аз съм харесала това но ще  го взема  02 месец че се  имаме едно за ползване  ... тези с  борд от пред  са по сигурни  според мен

Борда изобщо не можеш да го сложиш като стане малко по-голямо детето. То е до към 10-11кг максимум.
Дъщеря ми е с такъв стол и отдавна го махнахме това, защото не е удобно. Дори вече няма как да се сложи, защото детето е като заковано в стола.

съжалявам но преди малко съм объркала линка  ooooh!    а тук има ревю за  столчето ...

Имаме столче с предна възглавница и аз бих препоръчала такова,вместо стандартните с 5точков колан. Ревюто на посочената от теб марка е много добро. Peace

Моето дете е голямо шило.От околните постоянно чувам,че столчето я задушавало,била притисната,от нейна страна няма такива индикации (забраних да го казват пред нея,колкото и да са малки разбират и започват веднага да копират).Когато сложа плътно възглавницата ,между нея и последната има поне 3 пръста разстояние,от вън не се виждат,но извивката на самата възглавница дава хлабина отвътре.Нашата марка е Cybex. От гледна точка на сигурност и евентуална злополука,за мен тези столчета са по-добри.

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 22:06 от taffi

# 77
  • Варна
Vania_84, ние отнесохме една кухня. Благодаря, че сподели   bouquet

За 5г момиченце, което по принцип иска кукла Барби дали е подходящо..то за тази цена И кукла ще и купя Thinking

# 78
  • Варна
Момичета, много букви има след номерацията. Ясно, че са за ширина, ама ето на този модел виждам по няколко букви след номера.До БГ 112 долара.

http://www.amazon.com/gp/product/B004NN7Y9A/ref=ox_sc_act_title_ … mid=ATVPDKIKX0DER

# 79
  • София
vanyaes

Narrow   Narrow   Medium   Wide      X-Wide
S or 3A   N or 2A   M or B   W or C/D       XW or E

# 80
# 81
шейната на малкия пристигна .... но ако имаше и сняг щеше да е добре

# 82
  • на село
Амазон възстановяват ли пощенските при връщане на артикул?
Върнах им едно яке и сега ми пишат,че ще ми върнат парите както са по ф-рата Tired

# 83
Върнах им едно яке и сега ми пишат,че ще ми върнат парите както са по ф-рата Tired

Зависи от причината за връщане,ти защо го върна?

# 84
  • на село

Модела беше различен.

# 85
две  приятелки ще стават мами скоро време и им  избрах   хубав и практичен подарък и то много намален Simple Smile   Whistling

# 86
Не знам дали видяхте - немския амазон дава ваучер.
Не съм го тествала още.

# 87
В неделя поръчах един продукт, в понеделник поръчах пак същия. Този от понеделник ми е пратен, а  от неделя ми стой на Dispatching Soon, как става това. Трябва ли да им пиша или да ги изчакам.

# 88

Модела беше различен.

Като съм връщала до Амазон, винаги съм снимала пощенската разписка и съм я прикачала към мейла. Възстановявали са ми пощенските безпроблемно.  Peace

# 89
  • на село

Модела беше различен.

Като съм връщала до Амазон, винаги съм снимала пощенската разписка и съм я прикачала към мейла. Възстановявали са ми пощенските безпроблемно.  Peace
Благодаря ви за отговорите   Hug
Ще им пратя снимка и ще настоявам да ми ги върнат Peace

Общи условия

Активация на акаунт