Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 15

• 61 330
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ronicat знаеш ли в София къде продават Britax?

Аз още си чакам голяма част от чернопетъчните покупки, КД нещо много се забавиха newsm78

# 121
Жасмин   bouquet

и аз рових днес и също разбрах, че не трябва ЕОРИ за >30, но <150. Моя приятелка получаваща много пратки го потвърди.
UPS обаче твърдят, че трябва за всяка пратка над 15 евро или 19,64 $.
Така или иначе ще се наложи да посетя митницата на летището и ще разбера и споделя.
А сега ще запитам амазон, защо ни подвеждат, с текста във фактурата: BY PLACING YOUR ORDER, YOU AUTHORIZE AES TO DESIGNATE A CARRIER TO CLEAR THE PACKAGE AND PAY THE IMPORT FEES ON YOUR (OR THE RECIPIENT'S) BEHALF. CUSTOMS DECLARATIONS WILL BE MADE IN THE NAME AND ON THE BEHALF OF YOUR (OR THE RECIPIENT'S) BEHALF BY THE DESIGNATED CARRIER.  Thinking

# 122
Една лятна количка, но с доставка 22 поунда пак е изгодна:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0043E6LS4/ref=ox_sc_act_titl … id=A36SYI86OJ5FM7

# 123
А сега ще запитам амазон, защо ни подвеждат, с текста във фактурата: BY PLACING YOUR ORDER, YOU AUTHORIZE AES TO DESIGNATE A CARRIER TO CLEAR THE PACKAGE AND PAY THE IMPORT FEES ON YOUR (OR THE RECIPIENT'S) BEHALF. CUSTOMS DECLARATIONS WILL BE MADE IN THE NAME AND ON THE BEHALF OF YOUR (OR THE RECIPIENT'S) BEHALF BY THE DESIGNATED CARRIER.  Thinking

А те може и да не ни подвеждат - може би никой не ги е уведомил за това, което се случва тук. Според мен, такъв огромен магазин като Амазон не би си петнил реномето с лъжи. По-скоро UPS не си вършат работата - би трябвало да те представляват на митница и да освобождават пратката ти, след като Амазон ти е начислил таксите за митническото освобождаване. Уведоми Амазон за това, което правят от UPS - че те карат сама да ходиш на митница - нека им потърси сметка защо го правят.
Отделно, можеш да питаш и в Агенция Митници: http://customs.bg/bg/page/16
Успех ти пожелавам, и дано всичко мине бързо и безпроблемно!

# 124
  • Пловдив
Получих тези ръкавици в черно, размер М, много са хубави, но за съжаление са ми малки http://www.amazon.co.uk/G-Star-Justin-Womens-Leather-Gloves/dp/B … cr_pr_product_top

# 125
Здравейте!
Опитах се да си поръчам едни обувки от немския и същите от английския амазон и на двете места ми каза,че не може да ги доставят до избрания от менадрес.Каква е причината според вас? Досега не ми се е случвало.

# 126
  • Luxemburg
ronicat знаеш ли в София къде продават Britax?
Преди 3г. Пигис Хаус внасяха, но ги чаках повече от 6 месеца да го доставят и накрая изгубих търпение и си го поръчах от ebay.

Аз да ви се оплача. Поръчах тези ботуши http://www.amazon.co.uk/Gabor-Junior-Kelly-Classic-57-260-76/dp/ … 42677&sr=8-16 но на глезена са много тесни и детето с много зор си пъха крака. Много хубаво стоят и може и тесни дънки да влязат, но си е мъчение обуването. Не знам дали ще се отпусне кожата ил иутре да потеглят обратно. Яд ме е че имах ваучер за 10 лири и го ползвах за тези ботуши и изгоря. Сега хем доставката обратно ще си платя, хем и ваучер няма да имам. Дали ако им пиша биха се съгласили да възтановят пощенските и да ми дадат нов ваучер. Все пак не съм аз виновна. И още един въпрос. Имам включен прайм, дали ако поръчам тази вечер другите ботуши ще тръгнат утре и до събота ще са тук?

# 127
  • Варна
Момичета, да попитам за американски амазон.
Тези, на които пратките са отишли на митница платили ли са при пускане на поръчка "Import deposit fees"..нещо такова...Струва ми се, че като пробвах различни артикули вчера в сайта не винаги ми начисляваше такава такса, а пишеше, че се съгласяваме, че ще дължим такси в последстие..т.е. имаше 2 варианта на пускане на поръчка. Rolling Eyes

# 128
  • Пловдив
.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 17:00 от aH~

# 129
  • Варна
Момичета, колко време отнема доставката от немския Амазон до английски адрес.

# 130
  • София
Някой получи ли епилатора на Филипс от Черния петък? Има ли четчица и калъфче в комплекта?  newsm78
Утре евентуално ще го взема от Еконт и ще докладвам, ако не са ме изпреварили.
Видях в брошура на карфур оферта с подобен модел на филипс за 45 лв. , но май е по-стария модел.
Моето мнение е, че дори и по-евтино да излезе от тук да си го купя, пак качеството е различно.  Rolling Eyes
А  и тръпката да го поръчаш, чакаш и т.н. е важна!  Crazy

# 131
  • София
Някой получи ли епилатора на Филипс от Черния петък? Има ли четчица и калъфче в комплекта?  newsm78
няма нито четчица ни калъфче

# 132
Тези, на които пратките са отишли на митница платили ли са при пускане на поръчка "Import deposit fees"..нещо такова...Струва ми се, че като пробвах различни артикули вчера в сайта не винаги ми начисляваше такава такса, а пишеше, че се съгласяваме, че ще дължим такси в последстие..т.е. имаше 2 варианта на пускане на поръчка. Rolling Eyes
  Да, при мен е удържан Import fee deposit  в размер на 20%.

В комплекта е само епилатора, зарядното и две приставки. Няма четка и калъф.
 Peace

# 133
  Да, при мен е удържан Import fee deposit  в размер на 20%.

И при мен. На всички артикули, които пробвах с дестинация България, се начисляваше.  Peace

ronicat, в Хюманик има спрей за разширяване  на обувките, беше около 8 лв. Сигурно има и по другите магазини за обувки. Подобен на този: http://www.footcomfort.bg/index.php?main_page=product_info&c … p;products_id=674
Аз пробвах на едни мои обувки и се отпуснаха. Другият вариант, за който се сещам, е да ги дадеш на обущар, който да ги разшири върху калъп.
А ако не ти се рискува, просто ги върни, или продай в Продавалник.

# 134
  • Luxemburg
За такъв спрей за първи път чувам но си струва да се опита. Проблемът е че езика на ботуша е много на високо вдигнат което стеснява обувката. Снощи ги обувахме и събувахме и носи цяла вечер за да ги поотпусне. Ще видим как ще са тази сутрин. Благодаря много Жасмин за идеите. За обущаря също е мн.добра идея и мисля първо с нея да пробвам. Ботушите ми харесват и не ми се връщат, а с продажба не ми се занимава. Имам едни мои miss 60 които навремето не върнах с надеждата че ще се продадат, но все още ми заемат място в гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт