90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Запис и от мен!  Hug

# 16
Добро утро!
Днес варива. Вчера спретнах един бобец, така, че ми е решен проблема с храната.
Сега кафенце, а след малко мандаринка.

Успешна седмица!

# 17
  • Бургас
И аз се записвам,че да не ви изпусна.Не съм от редовно пишещите,но ви следя изкъсо.
Днес за първи път погледнах снимките преди и след и искам да ви кажа едно голямо БРАВО момичета,всички изглеждате страхотно,а волята с която сте преодоляли килата  предизвиква само респект  bouquet  bouquet
Успешен режимен ден на всички

# 18
  • Горна Оряховица

[/quote]
Да не е празен запис

Ден 70 - плодов  - мандарини и ябълка   bouquet В застой съм от почти две седмици Sad((((((

Не, не е празен запис. Сигурно не си ме видяла, точно в края на предната тема се записах и дадох малко инфо за себе си. Иначе днес започвам. Ден 1 - Мисля днес да съм на сварени яйца за обед и салатка. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 19
Деси, ударният режим се прави при зацикляне. Прави се 12 дни преди водния ден, тоест 13тият ден ти е воден. Но предполагам, че ако си в почивка, няма проблем. То и аз се замислих дали да не го направя сега ooooh! Дните се въртят така:
1. белтъчини
2. бобови
3. плодове
4. белтъчини
5. въглехидрати
6. плодове
7. белтъчини
8. бобови
9. плодове
10. белтъчини
11. въглехидрати
12. плодове
13. воден

# 20
Здравейте.

Днес ще направя плодов ден или поне плодов обяд. Вчера денят беше изцяло нережимен и съм с плюсче.

И аз се замислям за ударния режим, ще видим.

Хубав ден.

# 21
Според мен е хубаво Тинкиту да го вкара на първа страница това.

Облаче, ако решиш от днес да го правиш, ще вървим заедно  Flutter

# 22
Записвам се и аз в новата тема!  bouquet

# 23
  • София
Добро утро на всички!

Днес закуската и обядът ще са плодове, за вечерята не съм сигурна още.

# 24
Блекси, ами не знам. Мислех да е плодов, ама може и белтъчен да направя. Довечера ще пиша какво се е получило.  Hug

# 25
Zdraveite momi4eta,iskam da popitam,4e 4etoh tuk v na4aloto,4e e hubavo da se pie sutrin na gladno edna 4a6a topla voda s 4aena laji4ka med ...Nqkoq ot vas pravi li go i rejimno li e ? Za anketata-povodi vinagi ima ,no vajnata sam az....zasega,4e sam v na4aloto i sam nahasena o6te,,,,
Dnes bobov-6te svarq le6ti4ka....
kivi i kafe i tova e ...Uspe6en den,i blagodarq,gerytoo 001.

# 26
# 27
Поздрав и от мен!
В този студ трудно се смъкват грамчета,но няма невъзможни неща LaughingСутринта канкара доказа, че ми е приятел и пак се върна на стартова позиция 59кг.Мисля да си изкарам 3-та четворка и приключвам.Днес ВХ: З-киви,О-геврече,В-торта.
Успешна седмица на всички  bouquet

# 28
Добро утро и от мен, момичета.!
И на мен кантара ми показа минус тази сутрин и съм доволна макар че ми е 4-ти ден.
Днес и аз съм на плодове, надявам се да  устискам, а сега наздраве на по кафе и приятен ден желая на всички Ви.!!

# 29
  • София
След втория воден съм качила 0.8кг. и вече няколко дни съм в застой.

Общи условия

Активация на акаунт