90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 122
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, борбени момичета, ето че и аз съм в отбора Simple Smile)))
Преди година успешно успях да сваля 16кг.с диетата и месец по късно забременях.........та много малко се порадвах на хубавите резултати. Забременях 74кг., висока съм 175см и много добре ми седяха , а и супер се чувствах.
Сега след бременоста е налице една прекрасна кукличка, но и мнооооого излишни килца. По време на бременноста качих 23кг. или  станах 97кг. След раждането бях 82кг., но по време на кърменето  стигнах сегашните 90кг, които много ми тежат и не се чувствам добре в тялото си. Едва 4-ти ден ми е ....в самото начало съм, но се надявам с вашата подкрепа и стимул да успея да постигна целта.
Радвам се ,че ви има момичета. успех на всички!

# 736
Може би е коментирано, но не съм попадала на инфо в темата - в кой от дните може да се яде червено цвекло. Скоро не съм се сещала, а мн обичам такава салата от варено цвекло. Чудех се дали в плодово-зеленчуковия ден може или..? Rolling Eyes

# 737
Може би е коментирано, но не съм попадала на инфо в темата - в кой от дните може да се яде червено цвекло. Скоро не съм се сещала, а мн обичам такава салата от варено цвекло. Чудех се дали в плодово-зеленчуковия ден може или..? Rolling Eyes
Всеки ден. Simple Smile

# 738
Заповявайте в новата тема   bouquet

# 739
Наистина ли?  Party Това е чудесна новина  Mr. Green Притесняваше ме, че е кореноплоден зеленчук, а знам, че те са по-хранителни, но пък е много полезен.

# 740
Nana,  благодаря ти за пожеланието  Hug. Наистина не това е начинът, здравето и животът е по-важен от бързото отслабване. Сега карам бавно, но се храня достатъчно, не пия чай и се чувствам добре и съм готова да отделя колкото е време е нужно за постигане на целта и да го правя и след режима Simple Smile)

# 741
  Здравейте. Първия ми плодов мина успешно (засега).
Имам питане: в указанията за спазване на режима е посочено, че на вечеря трябва да се консумира половината от обяда. Задължително ли трябва да се консумира същото? Или просто трябва да са от една група?
Например: плода за закуска е ясен, но ако утре на обяд хапна пържола със салата, вечерта задължително ли е да е пак пържола? Не може ли примерно салата със сирене или кашкавал или риба??? Грешно ли е ако го правя така? Или пък на варивата на обяд боб, а вечерта картофи?

# 742
По-добрия вариант е да ядеш същото като на обяд, но моля те пиши в новата тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696336.0

# 743
Неродена мома, Gigibo, много благодаря за идеите. Обичам зеленчукови ястия и вашите рецепти ще ми се отразят добре Simple Smile
Днес ми е белтъчен:
З - опита да ям манго, но без успех (хич не ми беше вкусно, та изядох само 1/2 парче). След час обаче си хапнах мандаринки.
О - кисело зеле със свинско (зелето ни е станало чудесно, нито е солено, нито кисело)
В - като обяда

Хубава неделя и приятна почивка Simple Smile

# 744
Неродена мома, Gigibo, много благодаря за идеите. Обичам зеленчукови ястия и вашите рецепти ще ми се отразят добре Simple Smile
Днес ми е белтъчен:
З - опита да ям манго, но без успех (хич не ми беше вкусно, та изядох само 1/2 парче). След час обаче си хапнах мандаринки.
О - кисело зеле със свинско (зелето ни е станало чудесно, нито е солено, нито кисело)
В - като обяда

Хубава неделя и приятна почивка Simple Smile

ИМА НОВА ТЕМА

# 745
Здравейте, момичета! Simple Smile Аз съм нова в това начинание( едва от 7 дни)  ooooh!. Бих искала да ви попитам след колко време приблизително мога да очаквам резултати? Аз работя на три смени и ми е трудно в нощната смяна да спазвам часовете на хранене Cry. Освен това много огладнявам на вторият и трети ден. Дали това ще премине по-късно? newsm50

# 746
stefka_penkova 
 ИМА НОВА ТЕМА  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт