90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
izgaria6tataНаправо се втрещих 31 кг. за толкова кратко време. Ти сигурно си била и дехидратирана. Карай по-леко сега. Здравето е най-важно.

О, не, не бях. Пиех по 4л вода на ден, но наистина бях прекалила Simple Smile Сега бавно, но здравословно искам да сваля още 10-15кг.

# 691
  • София
Здравейте, фидански и от мен. Днес приключих успешно 3 ден. Отчет от него:
З: банан
О: 2 парчета баница с праз
В: печени чушки, баклава

След вчерашния бобов ден, нямам минус, но поне нямам и плюс.. То се е видяло, че от варива качвам  ooooh! Момичета, кои според вас са най-диетичните дни храни за този ден, тъй като от картофи, боб и царевица и през предишното завъртане на режима се подувах и качвах?

# 692
Честита нова година, момичета! Пожелавам на всички здраве, късмет и да се отървем от всички ни килограми! Вече е по-спокойно след празниците, няма такива приготовления и толкова готвене, та се завръщам, за да продължа почивката си-от утре! Simple Smile

# 693
  • Варна
Здравейте, фидански и от мен. Днес приключих успешно 3 ден. Отчет от него:
З: банан
О: 2 парчета баница с праз
В: печени чушки, баклава

След вчерашния бобов ден, нямам минус, но поне нямам и плюс.. То се е видяло, че от варива качвам  ooooh! Момичета, кои според вас са най-диетичните дни храни за този ден, тъй като от картофи, боб и царевица и през предишното завъртане на режима се подувах и качвах?

Мисля, че е индивидуално, но поне при мен лещата действа добре. И царевица.

# 694
момичета,уместно ли е да пия хапчета-Vitaslim заедно с диетата?Днес ме гони особено голям глад и да си призная честно хапнах повечко пъти от колкото е позволено,но все от разрешените храни.

# 695
момичета,уместно ли е да пия хапчета-Vitaslim заедно с диетата?Днес ме гони особено голям глад и да си призная честно хапнах повечко пъти от колкото е позволено,но все от разрешените храни.
[/quote
spored мен тези хапчета са напълно измислени...

и така моя ден приключи с вечеря в 5 без 20 и плана е изпълнене, да видим утре Thinking

# 696
  • София

Светла, не прочете ли поста на Изгаряща?

Момичета, не се тъпчете с химии. Не търсете лесния път. Спрете с фантазиите - нищо лесно няма на този свят. Лесното после излиза през носа.

Изгаряща, надявам се, че вече си добре и няма да виждаш скоро симпатичните доктори в Пирогов. Също така силно се надявам случилото се с теб да е обица на ухото на всички, които искат от дебеланки да станат Мис Свят за 30 дни.  ooooh!
На теб самата ти пожелавам най-вече здраве и ти благодаря, че сподели преживяното. Дано има ефект.

# 697

според мен не е проблем, но нали знаеш че ако имаше хапчета, които да помагат и същевременно да не са вредни, всички щяхме да сме слаби и красиви  Naughty така че...малко е излишно да си даваш парите, мисля аз

# 698
Здравейте, фиданки включвам се и аз
1 ден- Белтъчен
З - 2 ябълки
О - салата от краставица и домат + 100 гр сирене
В - същото както обяда , но на половина
 Исках да попитам също дали може да се похапне трушийка но обезсолена
 Много минусчета момичета Simple Smile))))

# 699
плодовият минава по-трудно , днес :

з: 1 банан + кафе
о: 3 мандарини + 50-60 гр сурово кашу
в: салата от червено зеле

1.5 -2 л вода  , аз предпочитам да се тегля по-рядко ( веднъж на 10-15 дни) иначе съвсем психясвам ако трябва да следя всеки грам в + или -  , по-важен е крайният резултат.

# 700
Благодаря че ме упъти все още съм нова тук Simple Smileмоят въпрос е дали мога да пия чай вместо бульон защото бульона много ме надува:)

# 701
  • София
Момичета, позволени ли са компоти в плодовият ден?

# 702
Момичета, позволени ли са компоти в плодовият ден?
Ако са компоти, които знам аз от баба ми не- т.е. те имат захар!

# 703
Здравейте.

Аз имам още един кг след празниците. Смятам да продължа с почивния режим, няма да правя ново завъртане засега.

Успех на всички.   bouquet

# 704
  • Cavan, Ireland
Добро утро Simple Smile

Ден 3 - въглехидрати

Закуска: 2 мандарини, кафе
Обяд и вечеря: чапати и салата печени чушки и домати

Приятни почивни дни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт