90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 803
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Ехаааа, ми то тук днес е много весело Simple Smile. Наистина си е за пуканки или един голян плик със слънчоглед Simple SmileХахааахаха
Момичета,преди да започнете диетата въобще,хубавичко прочетете първа страница, ако трябва и няколко пъти ,защото наистина започвате неподготвени,правите много несъзнателни грешки, от които няма кой знае какви резултати с килограмите и послее:"Олелелеле защо не свалям,ще питам във форума"
Става много смешно и изнервящо.

# 736
Ехаааа, ми то тук днес е много весело Simple Smile. Наистина си е за пуканки или един голян плик със слънчоглед Simple SmileХахааахаха
Момичета,преди да започнете диетата въобще,хубавичко прочетете първа страница, ако трябва и няколко пъти ,защото наистина започвате неподготвени,правите много несъзнателни грешки, от които няма кой знае какви резултати с килограмите и послее:"Олелелеле защо не свалям,ще питам във форума"
Става много смешно и изнервящо.
Напълно съм съгласна с Вас,но в крайна сметка винаги има за какво да се пита.Лично аз си признавам че нямам време да изчета всичко,но ще се постарая..

# 737
КОкошчице,оризово криспи-варива!
....
Много вода погълнах
закуска грейпфрут
Обяд ядки 50гр.
2 ябълки
сега се озъртам да мушна 2 портокала
И за вечеря пак портокал!
Вода над 2л
Спорт 20 мин. HIIT
Чао до скиФ!Отивам на селски туризъм.Свеки ще ми готви микс меса в гювеч за утре и боб в гърне за неделя мммммм   chef от сега ми тръгнаха лигите.От мен зелева салатка с моркови.Ади бай

# 738
 Здравейте мацки  bouquet
Сутринта +0,100кг.
Днес варива:
З: ананас
О: боб и две филии Вита и малко снакс от дребния
Филията и снакса   Embarassedне можах да ги опазя,утре   Twisted Evil
В:1/2 от боба може и малко салатка

# 739
# 740
  • Бургас
Ева, никой не казва, че е задължително да се изчете абсолютно всичко. То не е и възможно да изчетеш 205 теми на един дъх Crazy Но поне момичетата са си направили труда да синтезират най-важното и основното на първа страница. Специално се върнах да прочета, пише си за смесването на различните групи белтъчини. Пише и за междинните хранения. Не видях да пише за алкохола, но той по принцип не е разрешен в диети, така че е логично да се изключи и той.
За оризовите крекери - повечето момичета ги хапват във въглехидратен; аз съм ги яла вместо филийката хляб в бобов и то рядко. Изобщо, мен ме притесняваха тези крекери, че са си живи пуканки и не знам къде се причисляват Rolling Eyes
Щък, завидях ти  Crossing Arms Аз пък за утре вечер си поканих гости и ще спретна някоя по-засукана мръвка, че и аз съм хОра в крайна сметка Joy

# 741
За оризовите крекери - повечето момичета ги хапват във въглехидратен; аз съм ги яла вместо филийката хляб в бобов и то рядко. Изобщо, мен ме притесняваха тези крекери, че са си живи пуканки и не знам къде се причисляват Rolling Eyes

Голди, точно затова питах в кой ден са (състав за варива, но иначе са като пуканки и не вървят за режима) , много ги харесвам и са удобни за офиса. Ще ги слагам към варива, ако някой има по-различно мнение, нека се изкаже  Flutter

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 17:13 от Kokoshchica

# 742

Голди, точно затова питах в кой ден са (състав за варива, но иначе са като пуканки и не вървят за режима) , много ги харесвам и са удобни за офиса. Ще ги слагам към варива, ако някой има по-различно мнение, нека се изкаже  Flutter
за варива са. Има такив акоито са без сол и нищо друго а са просто пресован ориз. те стават
П.с. има нова тема

# 743
 Стевията е некалоричен подсладител. За разлика от изкуствените подсладители е съвсем естествен, от някакво растение. безвреден,даже полезен. Има го на таблетки (за кафе и чай) и на прах (за готвене). Търпи топлинна обработка. Не вярвам да го няма в Канада, защжто дойде от щатите. Но може да е с друго име. Потърси превод.
Недостатъкът му е, че някои усещат специфичен вкус и не го харесват. Аз лично не усещам такова нещо.
Благодаря за бързия и подробен отговор,ще го потърся защото спрях кафето заради Захарта Simple Smile

# 744
здравейте на всички
Надявам се да сте добре в този почти пролетен ден Simple Smile Simple Smile Имам един въпрос: на диета съм вече 14 дена, последно като се мерих на 11-ти бях с 3 килограма надолу и по5 см от ханша и корема,
та въпроса ми е следният чувствате ли се изморени и спи ли ви се повече? Rolling Eyes

# 745
здравейте на всички
Надявам се да сте добре в този почти пролетен ден Simple Smile Simple Smile Имам един въпрос: на диета съм вече 14 дена, последно като се мерих на 11-ти бях с 3 килограма надолу и по5 см от ханша и корема,
та въпроса ми е следният чувствате ли се изморени и спи ли ви се повече? Rolling Eyes

Хайде в новата тема.  Laughing Виж малко по-нагоре поста на Тинки.

# 746
И аз се записвам. Много интересна тема.

Общи условия

Активация на акаунт