90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 821
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте и от мен  Party .-300 грама след белтъчния.Днес з. 2 ябълки,о.картофи на фурна със салата от зеле и морков,вечеря същото на 1/2.Аз за овкусяване на салатите ползвам зехтин,хималайска сол и сок от пресен лимон.Все още виждам ,че има момичета който смесват белтъчните сирене,кашкавал,и една чаша айрян ама те си знаят.  Whistling
Светле,видам,че си споменала,че някой смесват сирене,кашкавал и мляко.Аз мисля,че това си е съвсем режимно-те са от групата на млечните и мисля ,че няма проблем.
Нека по-вещите да кажат,ако аз бъркам нещо.

lilenceto момата пише ,че могат да се смесват сирене,мляко и кашкавал-честно да си призная не знаех но сега съм на ясно.Писах защото една мацка беше смесила яйца със сирене и аз реших ,че това не е режимно за това писах.Извинявам се ако съм обидила някога било е не нарочно.

# 721
Момичета кажете ми в колко часа е вечерята,четох че трябва да има 3 или 4 часа разстояние от обяда в зависимост от това какъв е денят.Това означава ранна вечеря в 16часа например,права ли съм?
Между другото и аз от днес съм с вас Hug

# 722
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Бамята е за бобовия ден Peace Пише го в книгата. Редом до граха стои Wink

Ок. Въпреки,че не съм убедена, че бамята трябва да стои редом до картофите, соята и другите на тази редица. Но да си кажа честно яйца и бамя ми се струва малко  cook не на място като съчетание. Но въпрос на вкус, всеки е свободен да съчетава както му е вкусно.  newsm10

# 723
  • София-Младост
Момичета кажете ми в колко часа е вечерята,четох че трябва да има 3 или 4 часа разстояние от обяда в зависимост от това какъв е денят.Това означава ранна вечеря в 16часа например,права ли съм?
Между другото и аз от днес съм с вас Hug
Не е задължително, може и в 18 и в 19...Просто ако си белтъчен ден, трябва предишното ти хранене да е било преди 4 часа. Т.е. може да обядваш в 12, но след това не може да вечеряш преди 18. - Редактирам се преди 16, т.е. 12+4
2 и 4 часа са минимума, а ти си преценяваш как да го направиш.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 15:20 от Ала-Бала

# 724
станало време за нова тема

# 725
Здравейте и от мен... Hug
Аз съм си начинаеща-днес ми е втори белтъчен Laughing,засега без нарушения...имам едни 10 кг., които се надявам да сваля Embarassed
Между другото и аз реших едновременно да спирам цигарите,като от почти кутия на ден от началото на диетата досега съм изпушила само 3 цигари- Rolling Eyesчак си се чудя как го правя.
Менюто за днес:9ч-ябълка,13.30ч гювече(сирене,домат,маслини и яйце)+салатка .За вечеря същото.
Връщам се сега да ви попрочета и да почерпя идеи
е много хубаво.. Sad  прочетох някъде из нета,че можело гювече,че и шунка бяха сложили...хмм..а яйца по панагюрски може ли,че не съм почитател много на месото  Rolling Eyes
Гювечето ти е нережимно поради смесване на сиренето и яйцето. Не е истина просто.

Хапнах страхотен ориз със зеленчуци на обяд, чак тежко ми стана. Сега се отправям към велото.

# 726
Ех то май стана така, че от тук черпя идеи как да прегреша hahaha. Без да обиждам никой разбира се Hug
Галка както и другите момичета които вървят бавно. Всеки организъм е различен, не може всички да сваляме еднакво бързо. След първата четворка имах само -500г, следващата -300г а имам мноооого да свалям. Днес ми е 24 ден и до момента съм -5.5кг което не е толкова зле, просто почнах малко по късно да свалям по повече. Не се отчайвайте, приемете го като изпитание на волята Mr. Green така да се каже Hug
Плодов ден съм днес:
з- както винаги банан
о- 2 ябълки
о- бадеми
о - 2 мандарини засега пък да видим.

# 727

lilenceto момата пише ,че могат да се смесват сирене,мляко и кашкавал-честно да си призная не знаех но сега съм на ясно.Писах защото една мацка беше смесила яйца със сирене и аз реших ,че това не е режимно за това писах.Извинявам се ако съм обидила някога било е не нарочно.
[/quote]
Светле,не мисля,че чрез коментара си си обидила някого.Нали затова е този форум,за да се споделя и коментира.И ,когато някой греши да бъде поправен.Радвам се,че след този коментар още един човек е разбрал кои белтъци могат и кой -не да се смесват.Надявам се,че си разбрала и,че яйцата са отделна група белтък и не се смесват с нито един от другите групи.Надявам се да го прочетат повече мацки и да няма повече питания за това ,защото наистина темата се разводнява и става неприятна за четене.
Желая ви успехи в свалянето на килограмите!! Hug

# 728
Ех то май стана така, че от тук черпя идеи как да прегреша hahaha. Без да обиждам никой разбира се Hug
Галка както и другите момичета които вървят бавно. Всеки организъм е различен, не може всички да сваляме еднакво бързо. След първата четворка имах само -500г, следващата -300г а имам мноооого да свалям. Днес ми е 24 ден и до момента съм -5.5кг което не е толкова зле, просто почнах малко по късно да свалям по повече. Не се отчайвайте, приемете го като изпитание на волята Mr. Green така да се каже Hug
Това прозвуча много обнадеждаващо....

Плодов ден!
10 часа - 1 портокал
12 часа - голяма ябълка
13:30 - 1 банан и 1 мандарина и 20 гр микс ядки и стафиди
17:00 - пак 1 банан и 1 мандарина, защото май бананът ме засища добре!
среща с приятели на кино Wink
вечерта след киното ще е късничко, но ще омета 1 банан по някое време!

# 729
  • Sofia
Т.е. може да обядваш в 12, но след това не може да вечеряш преди 18.
Това не е вярно. Няма такъв интервал 6ч. Часовете са 3 след бобов и ВХ и 4 часа след белтъчен обяд. Това са минималните часове в които не трябва да ядеш нищо. Т.е. повече може, по-малко не. А не че задължително след толкова трябва да вечеряш.

# 730
  • София-Младост
Т.е. може да обядваш в 12, но след това не може да вечеряш преди 18.
Това не е вярно. Няма такъв интервал 6ч. Часовете са 3 след бобов и ВХ и 4 часа след белтъчен обяд. Това са минималните часове в които не трябва да ядеш нищо. Т.е. повече може, по-малко не. А не че задължително след толкова трябва да вечеряш.
Грешката е сборна Sad Няма такъв интервал съгласна съм. Имала съм впредвид 12 обяд и след това вечеря не преди 16...моя грешка!

# 731
  • Sofia
Ще те връщаме в първи клас.  Joy

# 732
След като се провалих започвам отначало,попрочетох ,колкото можах,за да не се връщам всеки път отначало..Та питането ми е newsm78 във ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА към всички изброени на 1ва страница храни,трябва ли да се консумира и салата-задължително или препоръчително?

# 733
След като се провалих започвам отначало,попрочетох ,колкото можах,за да не се връщам всеки път отначало..Та питането ми е newsm78 във ДЕН 2-БОБОВИ ХРАНИ И ВАРИВА към всички изброени на 1ва страница храни,трябва ли да се консумира и салата-задължително или препоръчително?
[/quot
както прецениш,но е добре да си хапваш всеки ден салата ,без Плодовия Simple Smile

# 734
Здравейте момичета. Чета ви от доста време, дори направих едно завъртане на диетата ( с доста грешки) и въпреки това успях да сваля 7 кг. След някой друг ден ми приключва почивката и започвам отново. Много въпроси се повтарят, надявам се моя да не е от тях, но наистина не съм срещала отговор на него: кога и въобще могат ли да се ядат оризови криспита. На съдържание пише 100% ориз. При миналото завъртане ги хапвах в ден на варива, но този път искам да изкарам диетата по всички правила и затова се подготвям. За да стане по-явно, става дума за тези:
[/url]http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.globalfoodbg.com/image.php%3Fwidth%3D139%26height%3D189%26image%3Dhttp://www.globalfoodbg.com/wp-content/uploads/2012/07/Orizovki-s-Kim-0.100-kg.jpg&imgrefurl=http://www.globalfoodbg.com/%3Fcat%3D15,24&usg=__VRRSRdQFgXDC0oDeuAvUKhPHMB8=&h=189&w=139&sz=11&hl=bg&start=15&zoom=1&tbnid=EKNPO0gungiIvM:&tbnh=103&tbnw=76&ei=yxnwULDUHIqQtAa7o4GYDg&prev=/search%3Fq%3D%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B8%25D0%25B7%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25BA%25D0%25B8%26um%3D1%26hl%3Dbg%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1[/url]

успех на всички захванали се с диетата Heart Eyes

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 16:00 от Kokoshchica

Общи условия

Активация на акаунт