90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 822
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Мдаа, така е.  Дами, няма пълно щастие.  Или четем и спазваме правилата или си стоим с дрехи голям номер.
Питат се елементарни работи. Едни и същи казуси нон стоп, яйцата със сирене, тиквата и т.н. И този хляб Бонус. Как го ядете това чудо. Ако си мислите че е здравословен сте на много погрешен път.
Относно яйцата ще ви кажа как аз ги правя, омлет с лук и пресни зелени чушки. Става омлет един път, вкусен, по правилата. Ето това със салата и никога няма да останете гладни. Аз лично си го правя с три яйца и на всяко яйце добавям по 3 супени лъжици вода, като разбивам яйцата. Искам да ви кажа, че който спазва правилата точно и стриктно ще отслабне и още как.

за днес варива:
з- портокал
о и в - кисело зеле с ориз в съответното количество за обяд и 1/2 за вечеря.
водата няма да я пиша всеки път, тя се знае.
успех

# 661
Добро утро!
Вчерашният ден мина добре
2 банана и тренировка
О - някви пилешки хапки от магазина ма нещо развалени ми се сториха.
В - пържола печена със салата.

Днес съм замислила
За Обяд и вечеря - крем супа от тиквичка, морков, картоф ( само трябва да напомня на бабата за мен да остави без мляко и масло) +салата от цвекло, морков, царевица и к.краставички (ако намеря последните 2 без захар) - общо взето витаминозен ден ще го карам.

Довечера съм замислила едно посещение на кик бокс, дано не ми се провали Simple Smile И така.

# 662
Здравейте,мили дами! Записче и от мен в новичката тема! 10-и ден ми е днес, прекрасно се чувствам, съчетавам с упражнения, сутрин правя в нас,и не използвам асансьор,не че са много етажите де,но все е нещо.
Имам въпрос, за въглехидратния, нещо мн ми куца въображението,какво да ям,особено на обяд,като съм на работа. Хапвам солети предимно, но ми идват малко,и пригладнявам. Някакви идеи,  #Crazy  newsm78  
Хубав петъчен ден и размазващ уикенд,с много минуси в теглото и усмивки.
 Hug
Всичко друго, но не и солети. Според мен те са за спешни случаи.
- спагети със захар или доматен сок
- постни палачинки
- кекс, торта, кроасан, бисквитена торта,
- макарони
- хляб с лютеница, баница с праз, баница с тиква/без орехи/,
това е най-лесния ден.

# 663
Линея, тя пита "особено на обяд,като съм на работа". Половината от нещата, които си изброила не стават за обяд, трябва да се напомни. Пак четох по-нагоре, че някой е ял кроасан за обяд, дано да е бил солен....

# 664
Хапвам солети предимно, но ми идват малко,и пригладнявам. Някакви идеи,  #Crazy  newsm78  
Пърленка и голяма салата.Пица с гъби и салата.Спагети с доматен сос.Макарони,кускус.Щом си на работа, си взимай от вкъщи обяда.Приготвяй си салата в кутия и примерно 2-3 филии хляб.Или спагетките с доматения сос и гъбки объркани,направо готовички за хапване.

# 665
Линея, тя пита "особено на обяд,като съм на работа". Половината от нещата, които си изброила не стават за обяд, трябва да се напомни. Пак четох по-нагоре, че някой е ял кроасан за обяд, дано да е бил солен....

Никого не са уволнили от работа за това,че си е носил обяд от вкъщи. Опитах се да бъда полезна.

# 666
Здравейте и от мен  Party .-300 грама след белтъчния.Днес з. 2 ябълки,о.картофи на фурна със салата от зеле и морков,вечеря същото на 1/2.Аз за овкусяване на салатите ползвам зехтин,хималайска сол и сок от пресен лимон.Все още виждам ,че има момичета който смесват белтъчните сирене,кашкавал,и една чаша айрян ама те си знаят.  Whistling

# 667
Има едни пакетирани мини-гевречета с различни вкусове. Много са вкусни и много засищат, не са като солетите. Естествено, черен хляб с лютеница е в пъти по-полезен, но те стават ако ти е неудобно да си носиш обяд в офиса или да мажеш филии.

Днес - варива.
Закуска - фреш портокал
Обяд - ориз със зеленчуци
Вечеря - не знам, сигурно салата и картофи

# 668
Здравейте и от мен момичета, днес белтъчен ден: закуска - 1 мандарина, обяд омлет от 3 яйца със червена печена чушка и лук, вечеря не знам още, може чаша кисело мляко или пилешка кавърма. Приятно отслабване!

# 669
здравейте момичета може ли да ми кажете днес ми е 2-ден варива в кой дни може да се яде туршия.Извинявам се ако се повтаря въпроса.Хубав ден и минусчета на всички

# 670
  • София
здравейте момичета може ли да ми кажете днес ми е 2-ден варива в кой дни може да се яде туршия.Извинявам се ако се повтаря въпроса.Хубав ден и минусчета на всички

Зависи от туршията. Тези, които ги продават в магазина в буркан съдържат захар. Те могат да се ядат във въглехидратен.
Обикновените туршии в бидон не съдържат захар и могат да се ядат в първите три дни, но пък имат много сол и ще задържиш вода. Затова е хубаво да се ограничават подобни храни.

# 671
Здравейте и от мен  Hug Първата четворка завърши и сега почвам второ завъртане. Не съм доволна  Sad за тези дни съм само -1кг, като най-лошото беше, че вчера умрях от глад след този плодов, а сутринта кантара показа 0.00 - демек нито +, нито -  Мислих си, че този ден ще сваля най-много, понеже не съм се чувствала толкова гладна никога. Дано не се демотивирам  Tired

Днес ресторанта предлага:
З: 1/2 помело
О: пил. бутче и салатка
В: шопска салатка, с мнооого сиренце  Mr. Green

# 672
Но колкото и да се напъвам да го харесам, си признавам, че не се чувствам добре през този ден. Не съм гладна, чисто психологически не мога да се оттърся от гадното чувство и непрекъснато мисля за храна.

Приятен ден на всички!

Това все едно за мен става въпрос. за първи път пиша в темата - днес 5 ден белтъчен. Сутринта кантара беше -1.600кг. Доволна съм, като се има предвид, че плодовия премина с ядки, заради кърменето.
3. кафе, 1 банан
О. език и салата домати краставици
В. предполагам същото

# 673
Линея, нямах предвид за носенето от вкъщи, а че са сладки, т.е. не стават за обяд. Естествено, че искаш да си полезна, нали за това сме тук всички   bouquet
Два дни подред хората не ме разбират какво искам да кажа, явно в мен ще търся проблема  Mr. Green
Днес - въглехидратен, правя си постна лазаня, ще е и за обяд, и за вечеря.

# 674
е как как го ям витата??Ми ето така..отварям пакета и ям аххах.Аз го харесвам .То е върпос на вкус.Аз бих казала същото за сладкото.КАК ГО ЯДЕТЕ ТОВА НЕщО Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт