90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 206

• 29 813
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Eva, нашата диета с нищо не можеш да я правиш  Mr. Green Обективно погледнато, досега нямаш един правилен ден.
Как така нямам един правилен ден #2gunfireнаправо ме уби...

Ами така, нямаш.
Не се пропуска ядене - нито закуска, нито обяд, нито вечеря. Това е нарушение.
Алкохолът е абсолютно забранен.
Смесването на белтъчини също - а ти си яла суджук и сирене.
Прави сте-провалих се,ще се постарая да поправя грешките си.

# 706
искам да попитам тези, които знаят повече да ли може да ям омлет с гювеч ( а гювеча е направено от пиперки, бамя и домати ?

# 707
Здравейте момичета от понеделник съм и аз с вас  Simple Smile

# 708
Здравейте момичета и аз да се похваля завъртях една четворка и за мое голямо учудване кантара е минус 6 килограма:)вчера ми беше много трудно с тези плодове защото не ги обичам но се справих и съм горда със себе си:) Имам още 15 кг да сваля а с тази диета мисля че ще ги постигна пожелавам успех на всички и много минусчета.
newsm12 Еми още 2 четворки и си готова newsm62

# 709
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
искам да попитам тези, които знаят повече да ли може да ям омлет с гювеч ( а гювеча е направено от пиперки, бамя и домати ?
Да, може.

# 710
Здравейте и от мен Simple Smile
вчера беше белтъчен ден:
З - тиква
О - пилешко бутче със зелена салата
В - задушено телешко с гъбки, лук, чесън и дом. сос + карфиолено пюре

Днес кантарът беше много странен... Уж на едно и също място го слагам, а отчете разлика от почти килограм, когато се качих два пъти върху него. Ще видим утре какво ще е положението.
З - банан
О - картофена салата + зелена салата + шепа фъстъци
В - същото, но на 1/2
Опитвам се и да не пуша и ми е много трудно и да не ям нещо... но ще се справя. Стискайте палци, че тия пусти цигари са ужасно нещо  #Crazy

# 711
Клюкарника репа да яде пред вас. Ако беше режимно щях да извадя пуканки докато ви чета.  Stop

Дойде ми и сега вече знам що за чудо беше тоя глад снощи.  ooooh!

# 712
  • Sofia
Ааааа пуканките и млякото с ориз ги обсъдихме още миналата година.  Joy

За хляба не съм казала никъде да не се яде. Когато е разрешено и който си прецени нека си го яде. Мисълта ми беше, че много хора си мислят, че като е без брашно няма калории и могат да си го ядат колкото си искат. А не е така. Само това исках да уточня.  Hug

# 713
Опитвам се и да не пуша и ми е много трудно и да не ям нещо... но ще се справя. Стискайте палци, че тия пусти цигари са ужасно нещо  #Crazy
[/quote]
Скоро се коментираше отказа на цигарите, някои минали на ел. цигари. Та след като ги пропуших 1983 г. на първата ми студентската  бригада, минах през пушене по кутия на седмица та чак до 1,5 кутия на ден през един ноемврийски ден на  2012 разбрах, че без всичко друго мога, но не и без цигари. И така взех капиталното решение,че или аз или те. И край, чудото стана . Вече два месеца нито ми липсват, нито искам да пуша. Не мога да разбера какво съм намирала в тия гнусотии. Пожелавам ти  успех в отказа на цигарите.

# 714
Бамята не е ли за бобов ден?
И аз не пуша от както родих, но ми се пуши още Sad

# 715
Здравейте и от мен... Hug
Аз съм си начинаеща-днес ми е втори белтъчен Laughing,засега без нарушения...имам едни 10 кг., които се надявам да сваля Embarassed
Между другото и аз реших едновременно да спирам цигарите,като от почти кутия на ден от началото на диетата досега съм изпушила само 3 цигари- Rolling Eyesчак си се чудя как го правя.
Менюто за днес:9ч-ябълка,13.30ч гювече(сирене,домат,маслини и яйце)+салатка .За вечеря същото.
Връщам се сега да ви попрочета и да почерпя идеи

# 716
Здравейте и от мен... Hug
Аз съм си начинаеща-днес ми е втори белтъчен Laughing,засега без нарушения...имам едни 10 кг., които се надявам да сваля Embarassed
Между другото и аз реших едновременно да спирам цигарите,като от почти кутия на ден от началото на диетата досега съм изпушила само 3 цигари- Rolling Eyesчак си се чудя как го правя.
Менюто за днес:9ч-ябълка,13.30ч гювече(сирене,домат,маслини и яйце)+салатка .За вечеря същото.
Връщам се сега да ви попрочета и да почерпя идеи

Гювечето ти е нережимно поради смесване на сиренето и яйцето. Не е истина просто.

Хапнах страхотен ориз със зеленчуци на обяд, чак тежко ми стана. Сега се отправям към велото.

# 717
Здравейте момичета днес ми е плодов до тук съм на 4 мандарини 2 за закуска и две преди м алко.....но тази сутрин се уцъклих като метнах кантарев...чакам МЦ, а и вчерашните въглехидрати ми лепнаха 1кг отгоре така се бях зарадвала че вървя почти кило надолу и хоп.....дано устискам днес та да се зарадвам утре... лек ден дами.!!!

# 718
Бамята не е ли за бобов ден?
И аз не пуша от както родих, но ми се пуши още Sad
Не, бамята не е вариво нито скорбялен зеленчук, следователно може да се яде във всички дни.

# 719
  • Бургас
Бамята е за бобовия ден Peace Пише го в книгата. Редом до граха стои Wink
Аз днес съм доволна, имах доста сериозен минус след въглехидратния, което ме навежда на мисълта, че вчерашният огромен плюс си е бил задържана вода.
Днес плодов:
З - фреш от грейпфрут
О - плодова салата от банан, мандарина и сушени сливи / че без цигари и проблем с вц-то ми се яви ooooh!/
СЗ - две ябълки
В - ще е вероятно пак плодова салата с малко натрошени орехи.
Е, такова чудо с толкова нережимни менюта досега не съм чела Tired Момичета, с най-добри чувства ви съветвам - ако искате резултати, отделете малко време да научите основните правила. Без усилия и целеустременост в този живот нищо не се постига.

Общи условия

Активация на акаунт