90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 726
  • 749
  •   1
Отговори
# 735
  • София-Младост
неродена мома да,целият ми език е бял,и още нещо чета си аз тук момичетата нямат много кг.смъкнати но пък имат сантиметри, аз няма нито един сантиметър смъкнат а само килограми  Cry.
Аз започнах да смъквам см към средата на режима чак, а белия език не е хубаво да го имаш ... иди на лекар, принципно обложен език е индикация или за проблем със стомаха, или някаква инфекция.

# 736
Имам въпрос към по-старшите-как се процедира със семената и кълновете-може ли да се прибавят към салати и кога?Имам впредвид-сусам,маково семе ,ленено семе-сурови.

# 737
  • Sofia
Имам въпрос към по-старшите-как се процедира със семената и кълновете-може ли да се прибавят към салати и кога?Имам впредвид-сусам,маково семе ,ленено семе-сурови.
Строго погреднато са за плодов ден. Но според мен, ако са в малко количество (1-2 с.л.) не е проблем да се добавят към салата във всички дни. Но това си е мое мнение, официално са за плодов. Ти си прецени.

# 738
  • София
Строго погреднато са за плодов ден. Но според мен, ако са в малко количество (1-2 с.л.) не е проблем да се добавят към салата във всички дни. Но това си е мое мнение, официално са за плодов. Ти си прецени.

Сави, според мен кълновете могат да се ядат всеки ден - те са си трева. Семената обаче не.

# 739
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Хей момичета, как успяхте за някакви си 5-6 дни да изпишете цялата тема?

Ааа де?!  Laughing

Аз днес започнах с 2 мандарини, на обяд 2 яйца на очи и 1 и 1/2 домат.
Довечера сме на режимно гости. Кумците ни спазват също режима, та като се информирах за менюто довечера ще сме на пълнено пиле, плънката ще е кисело зеле с дреболии.

Два дни подред правя пилатес, днес съм на езда - празно да няма  Peace

# 740
Успях да изчета всичко ooooh!
Вчера си издържах въглехидратния ден без прегрешения и прекалявания (при миналото завъртане не можех да се спра, но сега си удрям спирачка сама) Днес плодове:

З: 2 банана и кафе
О: 4 Мандарини и смесени ядки
Сл: Мандарини
В: Мандарини и стафиди ако съм гладна

Гледам да вечерям макс. в 17ч, докато си легна вече усещам празен стомах, но пия вода и съм пушка. Много искам да свикна с такъв тип хранене, защото знам, че той работи най-добре при мен

# 741
  • София
savina_33 - бързо оправяне на дребния  Praynig
ронка - абе връща се лакомията, ама като погледнеш назад как си бил и е като с юздите - стоооой Wink

Запасих се с мнооого плодове за утре, но ме е яд, че ме поизлъгаха с мандарините, които купих, хем и казах, че са за деца Sad  #Cussing out

До момента днес леко прегреших, но....случват се такива неща  Embarassed
з - банан
о - хлебче и лютеница и мааалко шоколад (еми, неразположена съм и човечетата в главата не спират да викат "шоолад, шоколад")  Crazy
в - спагети с домашен доматен сос с гъби (единствената "зимнина" в наш'та къща е доматения сос
Laughing )

# 742
здравейте,аз лично съм я пробвала тая диета ефекта е страхотен свалих 17кг като след края на диетата не качих обратно кг,не съм я спазвала стриктно но след всяко прегрешение си правех воден ден,съвета ми е свеки които иска да отслабне да я почва трудно е в началотопосле се свиква при мен имаше и период на застои тогава е много важно да НЕ се отказвате.Успех  Simple Smile

# 743
Здравейте!днес съм на 5 ден от диетата и съм -2 кг.започнах на 74 кг,сега съм 72 кг.интересува ме дали има някакъв проблем да я пазя понеже септември месец отслабнах с 25 кг.целта ми е на достигна 65 кг.

# 744
Ден 16-ти Плодов , до тук съм хапнала :

9:00 - банан + кафе

12:00 - 10 бр. дребни сушени кайсии

14:30 - банан

към 17:00 - 17:30 сигурно още един банан или сушени кайсии ( не съм  го измислила) имам и грейпфрут, но се чудя дали няма да ми остърже стомаха, защото мисля това да е последното хранене за днес.

До тука водата е към 1,5л. За сега се чувствам добре. То при мен трудните часове са около 21:00- 22:00 затова компенсирам чувството на глад с чаша чай или просто чаша топла вода.

Относно дъха в устата......моя мъж все ме пита да не си яла нещо ментово, според него дъха ми бил такъв.
Хубав и режимен ден момичета.

# 745
  • София
Хайде бабини ходом марш към Новата тема

# 746
Здравейте , аз съм съвсем нова тук , а диетата я спазвам от 3 дни . Бих желала да споделя с вас какво и кога ям , за да ме поправите , ако греша с нещо . Благодаря предварително Simple Smile
Ден 1 -  12 : 00- един грейпфрут
             14 : 30 - катък ( цедено мляко , сирене и печена чушка )
             18 : 30 - катък
Ден 2 -  12 : 00 - един грейпфрут
             14 : 30 - ориз с гъби , праз и маслини
             17 : 00 - същия ориз
Ден 3 - 12 : 00 - един грейпфрут
             14 : 30 - 2 тостерни пълнозърнести филийки с паста от маслини , чесън и копър
             17 : 00 - пак 2 филийки

# 747
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте , аз съм съвсем нова тук , а диетата я спазвам от 3 дни . Бих желала да споделя с вас какво и кога ям , за да ме поправите , ако греша с нещо . Благодаря предварително Simple Smile
Ден 1 -  12 : 00- един грейпфрут
             14 : 30 - катък ( цедено мляко , сирене и печена чушка )
             18 : 30 - катък
Ден 2 -  12 : 00 - един грейпфрут
             14 : 30 - ориз с гъби , праз и маслини
             17 : 00 - същия ориз
Ден 3 - 12 : 00 - един грейпфрут
             14 : 30 - 2 тостерни пълнозърнести филийки с паста от маслини , чесън и копър
             17 : 00 - пак 2 филийки

Вече сме в новата тема, виж линка над твоя пост  Peace

# 748
здравейте
Искам да Ви попитам тъй като ми наближава първият воден ден, мога ли да пия и чай без подсладител(захар/ мед и т.н) или само вода трябва?

# 749
здравейте
Искам да Ви попитам тъй като ми наближава първият воден ден, мога ли да пия и чай без подсладител(захар/ мед и т.н) или само вода трябва?

имаме нова тема  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт