90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 730
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • у дома
Слушам!  Hands Thumbsup

# 721
Здравейте момичета!
Днес съм на любимите ми плодчета! Много лесен и разтоварващ ден! До днес съм -4 кг., което е супер/това за 15 дни/. След вчерашните въглехидрати съм -900гр. Варивата ме подхлъзват мен. Лещата там ми е най-добре.За днес съм си приготвила портокали и 1 ананас.

И да се похваля, че от петък до неделя с мъжа бяхме на малка екскурзия и изобщо не наруших режима. Горда съм със себе си, че лакомията, която преди живееше в мен, вече сякаш я няма!

Хубав ден от мен.

# 722
Здравейте, може ли да ви попитам в плодовия ден дали може да се обядва салата?
От понеделник съм на режима и ще докладвам скоро.

# 723
Здравейте и от мен.Днес 16-ти ден -плодов.След вчерашния въглехидратен си стоя на същите килограми.Аз миналата година април реших да правя режима започнах от 83кг.,за едно завъртане станах 81.4,после я зарязах,и започнах да си ям както преди.Мога да кажа ,че си задържах килограмите,въпреки това и стартирах на 81.1.При всеки е различно.Момичета от както съм на диетата вече за 2-ри път ми се вие свят чак не мога да стана от леглото,възможно ли е да е от стреса който претърпява организма или не е възможно?А и имам много лош дъх-държа да отбележа,че поддържам добра устна хигиена. hahaha

# 724
Проста Мария, във въглехидратния ден обядът задължително е постен и солен /тесто + зеленчуци), за вечеря можеш да си избереш - или сладко, или като обяда, като и в двата варианта прибавяш и лентичка натурален шоколад накрая. Киселото зеле може да се яде във всеки от първите три дни, като му прибавиш съответната добавка за съответния ден, но много момичета задържат вода от него, което се отразява на кантара и го избягват. Соковете можеш да ги пиеш всяка сутрин вместо закуска, за вечеря - само в плодов ден. И прочети пак първа страница - всичките ти въпроси са коментирани там.
daris1977 - можеш салата, стига да не е овкусена. /Пак информацията е на първа страница/
svetla_80, на мен също ми се замайва често главата, не му обръщам особено внимание. Лошият дъх може да се дължи на много неща, сред които и чистене на токсини, особено и ако езикът ти е обложен.

# 725
неродена мома да,целият ми език е бял,и още нещо чета си аз тук момичетата нямат много кг.смъкнати но пък имат сантиметри, аз няма нито един сантиметър смъкнат а само килограми  Cry.

# 726
отчетът за днес,
З: портокал и кафе
О: 2 филии Вита и лютеница
В: ето тук се поолях :Д - паста, бонбон линдт и черен шоколад

Днес кантарът показа 0, 400 + и съм сигурна, че е от картофите. Предният път, когато ги ядох пак беше така, а при ориза отслабва,...хъм. Утре плодов ден и така ми се пие фреш от морков... Макар да пия много течности имам проблем с тоалетнсата, съвети?

Аз пия по 3-4 чаши на ден зелен чай, но насипен със жасмин например (не този за отслабване) и ми действа много добре за тоалетната.  Peace

# 727
Светле, забелязала съм и аз, че ако закъснея с храненето и ми закъркори корема, и аз усещам неприятен вкус в устата си, откакто съм на режима е същото.

# 728
Още си на 16-ти ден, сега чистиш токсини и задържана вода, затова падат килограми. След първия воден ден обикновено започва да падат и сантиметрите. Какво си се отчаяла, имаш още 2 месеца и половина Wink

# 729
  • у дома
Значи, ето как мога да боря грипа - сутрин сок, вечер - кисело зеле и пак да съм режимна  Simple Smile Благодаря!

# 730
  • София
Сави, дано бързо се оправи юнака!
Днес 12-ти  плодов ден при мен за сега 3 банана, купила съм си и мандарини, но вече не мога да ги гледам.
Тази нощ почти не спах, та днес не изпитвам никакъв глад на сила хапнах, надявам се така да е до вечерта и да мине по - лесно от неделния плодов ден.
Ще си търся кантар вече, умирам от любопитство имам ли и колко свалени килограма.
Лек ден от мен момичета.

# 731
неродена мома да,целият ми език е бял,и още нещо чета си аз тук момичетата нямат много кг.смъкнати но пък имат сантиметри, аз няма нито един сантиметър смъкнат а само килограми  Cry.
Това за  килограмите и сантиметрите е въпрос на стимул при някой момичета-като се теглят всеки ден и отчитат - се мотивират.Аз лично не ми трябва това- просто ще спазвам правилата и когато си вляза в дреха от преди 3 години-значи съм успяла.В МОМЕНТА ДАЖЕ НЕ ЗНАМ НА КАКВИ КИЛОГРАМИ Я ЗАПОЧВАМ ДИЕТАТА./мужду 73 и 75 кг./ Да отчета до момента ден варива-з.1 портокал о.картофи варени +салата домат и краставица за в. същото.Лек и успешен ден.  п.п. мене тегленето ме депресира и си го спестявам- може би като стигна 1воден ще се престраша.

# 732
Още си на 16-ти ден, сега чистиш токсини и задържана вода, затова падат килограми. След първия воден ден обикновено започва да падат и сантиметрите. Какво си се отчаяла, имаш още 2 месеца и половина Wink
Аз да съм се отчаяла   Naughty ,няма такова нещо  Naughty.Нека да е бавно но да е славно,за никъде не бързам,а и няма как сантиметри и килограми трупани с години да се смъкнат за 2 седмици.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 13:01 от svetla_80

# 733
  • Пловдив
svetla_80,и аз имам лош дъх и бял език,предполагам е гот диетата.
veiana,понякога красотата изисква жертви,и твоята е да изглеждаш добре в тялото си,но същевременно да се храниш и да си пазиш здравето.Тук никой не те кара на сила да спазваш диетата,щом не ти допада просто не я спазвай.Но на която и диета да си,винаги ще трябва да спазваш правила.Мога да ти кажа,като човек минал през много диети,че само при тази се храня добре с всичко и резултати има.

# 734
  • София
Хей момичета, как успяхте за някакви си 5-6 дни да изпишете цялата тема? Аз съм в почивка и отивам да чета. Килограмите ги задържам.

Общи условия

Активация на акаунт