90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 744
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Факт. Сега осъзнавам, че наистина въпросите ми са глупави. Но до вчера мислех, че яйца и месо са напълно съвместими, а сирене и месо не, просто хранителната ми култура е под нулата. Благодаря ви за търпението и разбирането Hug

# 691
Днес кантара показа само -100гр при положение, че вчера бях и на тренировка  Shocked

Чета за повечето тук, че преди време са правили диетата, върнали са си кг. и сега пак я правят. Аз преди да я започна, чувах от доста места, че само с тази диета няма ефекта йо-йо и не си ги връщаш килцата пак. Колко от Вас са си върнали килата и възможно ли е да не качваш след това?  Знам, че идеята на диетата е да ти превъзпита начина на хранене  Rolling Eyes. Да ядеш 3 пъти на ден, да не е след 20ч, да пиеш вода и т.н. НО няма как 30год да съм се хранила по един начин и тука за 3мес всичко да се промени. Най-веротно ще се върна стария начин на живот след диетата, защото тя не ми понася и се въздържам само заради нея. Какво сега?? Пак ли ще напълнея  Crazy

# 692
  • някъде далече на хубаво място с любими хора.
Добро утро.
Днес плодове и за мен ще е тиквен ден.
1 кг. печена тиква без захар на 4-5 приема.
Успешен ден.

# 693
Добро утро  Simple Smile
Включвам се във вашата дружинка фиданки  Party
Тук виждам и познати хора, Windy привет и в тази тема  Hug За съжаление ми останаха доста излишни килограми след раждането, които не мога и не мога да сваля  Tired Веднъж вече изпробвах тази диета, отслабнах с 8 кг, което ми беше малко, но след това за моя жалост си върнах част от тях  Tired Сега съм ентусиазирана да сваля повече от 8 кг, но да видим...имам цели 17 кг за махане  ooooh!   ooooh!  
Днес ми е 4-ти ден от диетата - плодов, чувствам се супер, не съм подута като плондер, както се чувствам обикновено  Whistling За сега съм на фреш от портокал и едно кафенце  Simple Smile
Успех на всички  Hug

# 694
Здравейте,

Отчет за вчера - въглехидрати:

1. Закуска - нищо не успях да хапна
2. Обяд - солени бисквити, 2 кроасана
3. Вечеря - зелена салата, хляб с лютеница, чийзкейк

Днес - плодове:

1. Закуска - сушени червени боровинки

Приятен ден!

# 695
  • Бургас
Веяна, аз съм я правила веднъж през 2009г. Не издържах докрай, не правих режимна почивка, но не върнах нито грам от сваленото. През май 2012 стартирах точно от килограмите, на които приключих тогава. Този път си изкарах нещата докрай, направих си и почивката и сега, почти 9 месеца по-късно, не съм върнала нищо, дори свалих още малко през почивката. Приключих диетата 61,7, сега варирам между 59 и 60,5 кг. Peace Е, ако кажа, че не се съобразявам какво ям, ще излъжа. Закуската от плодове, вечерята до 20 ч. и часовете между храненията ги спазвам категорично. Може би прекалявам единствено с броя на смесените хранения, но гледам да са за обяд, а вечерите да са ми режимни.
Юлия,
Скрит текст:
тук пишем толкова много различни хора, а и комуникацията в писмен вид понякога изкривява някои нюанси, та е възможно да се получават неразбирателства. Не се връзвай, а и освен това всички имаме различен маниер на изказване - някои са по-умерени, други - по-откровени и резки, и така. Ако смяташ, че не си струва да се занимаваш с някого, подминаваш му постовете и не си го слагаш на сърцето. Поне мен, само нещо казано по отношение на децата ми може да ме извади извън релси, което се случи в тази тема, когато една дама още в първите си постове се изказа ужасно грубо, невъзпитано и грозно по отношение на сина ми и на това каква майка съм аз. Постовете на въпросната просто ги подминавам, изобщо не си струва да си губя времето с такива. Ама аз съм си злопаметна, де Mr. Green
Кака Дака, ако имаш много за сваляне е възможно; възможно е, обаче, и да са течности и да видиш +, докато се затвърдят тези два кг., което не трябва да те демотивира изобщо Hug

# 696
  • София-Младост
След вчерашният протеинов ден -700, айде тръгнаха нещата и при мен Simple Smile
Днес банани, за обяд салата+задушени картофи, за вечеря ще видим довечера:)

# 697
  • София
НО няма как 30год да съм се хранила по един начин и тука за 3мес всичко да се промени. Най-веротно ще се върна стария начин на живот след диетата, защото тя не ми понася и се въздържам само заради нея. Какво сега?? Пак ли ще напълнея  Crazy

О, повярвай ми има как. Стига да искаш. Нали знаеш, че няма "не мога" в този живот, има "не искам". И да, Голди не е върнала, но тя по-скоро е изключение. 99 на сто от момичетата, които са правили режим и после са се върнали към стария начин на хранене са върнали всичко свалено, че даже и отгоре.

Ха, добро утро сега!
След белтъчния ден вчера си имам резонния минус. Днес варива - току що си купих печен гигантски боб с доматен сос, а за закуска дъвча сини сливи. Вечерята отново ще е купена, защото снощи имах толкова много работа, че не успях да намеря време да сготвя.  ooooh!

# 698
Между това да не правиш режимна почивка и да се храниш не здравословно или по начин предполагащ напълняване има  разлика. Аз правя диетата за 4 ти път и нито веднъж нито по време на почивката нито по време на диетата не съм качвала повече от 1 кг. Изключение беше само седмицата точно преди да започна режима, когато качих 3 и то защото се хранех не редовно и с не особено полезни неща една седмица, в която бях под пара и не бях у дома. Вярвам, че тези навици се изграждат, както се изгражда волята, силата на характера и желанието за спорт.
И както каза НАНА няма 'не мога".

# 699
  • Sofia
Добро утро! Саммо да се отчета набързо - днес - 300 гр. след белтъчен. Странно за мен.  newsm78 Какво ми стана напоследък.... + след ориз и - след белтъчен, това никога не е било....  newsm78 Сигурно е резултат от обикалянето половината нощ по болници. Едното ми дете е със спастичен бронхит, щеше да се задуши снощи направо.  Sad
Днес: з - портокал, о - леща и в - леща.

# 700
veiana, има начин да промениш храненето си след 30 години и има много примери за това в темата. Зависи от желанието и волята ти. Иначе е напълно възможно "йо-йо" ефектът, просто защото се връщат хората към "нормалния си режим на хранене". Аз го направих този номер през декември месец и ето ме пак в темата с няколко кила екстри. Има хора, които ядат на поразия и, както се казва, само хабят храната, но за да сме тук, явно не сме от тези хора. Както казва Нана, бивш наркоман и дебелан няма.

Country love, кажи за чая, от корен за джинджифил ли го правиш  Hug

Джулия, този календар не е подходящ за тук. За тук трябва някакъв тип Виктория Сикретс( да, знам, че всеки има своя представа за красиво тяло, но дебелото по- скоро ме успокоява, че не съм като тях).

Впрочем първият път като правих режима, си бях залепила за хладилника снимка на една мацка и много ме мотивираше всеки път като "огладнявах". В кавички, защото не беше стомахът гладен, а мозъкът.

Днес се чувствам невероятно подута, затова няма да се качвам на кантара.
Днес е плодов. Не знам на какво ще го карам, зависи дали ще събера сила да изляза да си купя ябълки  Rolling Eyes

# 701
  • София
здравейте,
прави ми впечатление,че момичета всеки ден се мерят и отчита+/- някакви грамове.Не е ли по-добре да не се мериш всеки ден  newsm78
Иначе аз до сега съм на 1 мандарина и 1 кафе (е с малко мляко  Embarassed) и за обяд и вечеря съм планирала салата с пилешко месце
Успех на всички в борбата с  изкушенията  Laughing

# 702
Добро утро момичета kaffeetrmker_2
Менюто за днес:
З.кафе +ябълка(Не ми се ядеше нищо ,ама се насилих)
О.Салата леща
В.Мисля пак да е леща ,или ориз с домати

# 703
  • София
здравейте,
прави ми впечатление,че момичета всеки ден се мерят и отчита+/- някакви грамове.Не е ли по-добре да не се мериш всеки ден  newsm78

Защо да е по-добре? Ежедневното мерене и записване на показанията плюс храните, които си яла предния ден, ти дава ясна и точна картина от какво дебелееш и от какво не.

# 704
  • Бургас
Нана, тъкмо влязох да обясня и тя госпойцата Дух ме е изпреварила Heart Eyes Аз не правих тогава режимна почивка с плодова закуска и вечеря до 20 ч., но не съм се и хранила съвсем безразборно.  Примерно, колкото и странно да звучи на фона на това, че винаги съм до лактите в тесто и кремове за торти Crazy, аз тестени неща ядях само на Великден и Коледа. То сега, като бях на диета, изядох повече хляб, отколкото през последните 3 години сигурно Rolling Eyes И сладко почти не съм яла. Млечните и виното са моята пагубна страст Embarassed Не закусвах, хранех се два пъти на ден.
Както и да е, аз не съм най-подходящият пример, защото не съм била с много наднормено тегло, само споделих опит. Не призовавам ни най-малко някой да се тъпче безразборно с храна. През последните месеци се чувствам толкова в хармония със себе си по отношение на храната, че ако имах дар слово и книга бих написала Mr. Green
Между другото, аз в момента работя по внедряването на  нов стандарт в нашата фирма и една от стъпките е да направя балансирано седмично меню за хранене на основата на 2100 ккал. Предложих на консултантката ми да го базираме на 90-дневната диета, обаче не знам дали плодовият ден ще мине за балансирано хранене и днес се занимавам точно с хранителни схеми, пресмятане на продукти и калории в една порция храна, такива неща. Може би една режимна почивка ще заложа като база Thinking
Аааааааа, 5 нови отговора, някой да ме изгони оттук, че загорих тенджерата пак Joy

Общи условия

Активация на акаунт