90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 752
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте   bouquet

Днес продължавам с въглехидратен ден. Минус 600 г съм след варивата.

Хубав ден!

# 676
  • София
Ало фиданките - да внимавате да не ви разпратя по един такъв календар  Joy

Добро утрооооо - е - сега поне ви се отяде със сигурност  hahaha

# 677
Момичета, хващате се за главите и ми се смеете, но моля за малко повече снизхождение. Може въпросите ми да изглеждат глупави и абсурдни, но до този момент не съм спазвала и един ден в живота си хранителен режим и макар да прочетох първа страница, всичко ми е като в мъгла. Опитвам се да влезна в релси, но все още ми е доста трудно и постоянно ми излизат питанки. Извинявам се, че досаждам, повече няма да се повтори, успешни диети на всички ви.

# 678
Ха добрутро и от мен. Наливам водата да ви черпя по един чай от джинджифил, че само ви го разправям тука (и в момента пия първия си за деня) - ама ако му слагате мед, може само в сутрешната доза, ей!

При мен кантарът днес закова на вчерашните показания - ни плюс, ни минус. Днес съм на плодов и се надявам поне ония 300 гр. в плюс след картофите онзи ден да паднат, а ако са и повече, няма да ги върна (надявам се  Blush).
За днес съм предвидила 2 банана, 2 портокала, 4 мандарини, имам и сурово кашу, но ще се опитам да мина с малко тоя път. И на връщане довечера ще си взема помело да си го къцкам за вечеря. Flutter
Тъпото е, че се събудих в 6:30 и не успях да заспя пак, а можех да спя още почти 2 часа. Та тоя ден ще е ужасно дълъг (и вероятно гладен към края си), но нейсе - така се случва понякога.  Peace

Хубав да е денят ви, момичета - довечера ще намина да ви прочета, дано видя много минуси в темата.  Peace

Малка редакция: Gia, то ако само ни разпратиш по един календар, как да е. Ама да не ни снимат нас като рекламни лица догодина за следващото издание... Simple Smile

Джулия, прочети пак първа страница, попремисли я малко и ако имаш пак въпроси, питай смело. Но не може да мислиш бирата за безалкохолно, все пак. Затова реагираме така. Постави си за цел една четворка дни да си максимално стриктна и ако видиш, че това те изтормозва наистина много, опитай с друг режим - няма смисъл да се мъчиш, защото с толкова прегрешения едва ли ще видиш особени резултати и само ще си се изтормозила напразно. Може просто този режим да не е за теб. А може и да се почувстваш окей и да продължиш с още една. И току-виж си завъртяла първия месец, та и резултатите (вероятно) ще ти харесат.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 09:12 от Country Strong

# 679
Добро утро на всички . Днес ми е ден за Варива и менюто е ясно - з. банан о.купичка фасул и зелена салатка в.мисля да направя печени картофи ,които видях във форума с рецептичките за режима,даже и на домучадието ще се харесат,че са фенове на картофите  Laughing а също и салатка ще има ,но не знам каква ще е.
Обаче имам един въпрос към по-запознатите за утрешния ден - въглехидратен. Режимно ли ще е ,ако си направя сладки и/или солени кифлички с готово бутер тесто? Ако не да мисля друго меню,че трябва да пазарувам днес. Лек ден ви желая  Heart Eyes

# 680
  • София
Момичета, хващате се за главите и ми се смеете, но моля за малко повече снизхождение. Може въпросите ми да изглеждат глупави и абсурдни, но до този момент не съм спазвала и един ден в живота си хранителен режим и макар да прочетох първа страница, всичко ми е като в мъгла. Опитвам се да влезна в релси, но все още ми е доста трудно и постоянно ми излизат питанки. Извинявам се, че досаждам, повече няма да се повтори, успешни диети на всички ви.

Питай си на воля - нали за това е темата!
Просто, когато за нещо пише, че не може - то е на 100% и всичко останало е нережимно.
ТИ си човека, който решава как и колко % от правилата ще спазва, спрямо твоя начин на живот, здраве и предпочитания!
Peace

# 681
  • София
Обаче имам един въпрос към по-запознатите за утрешния ден - въглехидратен. Режимно ли ще е ,ако си направя сладки и/или солени кифлички с готово бутер тесто? Ако не да мисля друго меню,че трябва да пазарувам днес. Лек ден ви желая  Heart Eyes

Може, но само като му видиш калориите на тестото и ще се гръмнеш, а като сложиш и плънката...   ooooh! Давам идейка - ако приемаш - като искам нещо с тесто за въглехидратния мъжа ми прави банички от нормални кори и гъбена плънка  Peace

# 682
Благодаря ти...Знам, че е така, просто до този момент не съм спортувала или правила какъвто и да било режим, разчитах на метаболизма и природата, изяждах по една кутия бонбони дневно и пиех по литър бира и сега този опит за  ''пречистване'' и хранителен баланс ми е наистина ново начинание. Просто ми става обидно, че, макар и наистина въпросите ми да са лаически, се гледа така на тях, предпочитам мълчание, отколкото подигравка, а и наистина се записах в темата, разчитайки именно на съвети и взаимопомощ на вече по-опитни и преминали през режима жени.

# 683
Добро утро на всички . Днес ми е ден за Варива и менюто е ясно - з. банан о.купичка фасул и зелена салатка в.мисля да направя печени картофи ,които видях във форума с рецептичките за режима,даже и на домучадието ще се харесат,че са фенове на картофите  Laughing а също и салатка ще има ,но не знам каква ще е.

Ако не е  мазно тестото, аз съм си правила с лидълското. Нещо като затворена пица: малко лютеница, маслини, гъби кисела краставица, риган/
Все пак не е предпочитания вариант
За сладки не знам. Не си падам по сладките неща, обичам само шоколад  Rolling Eyes

# 684
gia_fire благодаря за предложението може и да се възползвам,тя и дъщеря ми обича разни банички та може и да направя с обикновени кори.Одеве пропуснах да питам за сусам дали мога да сложа на баничките евентуално във въглехидратния ден?

# 685
  • Бургас
Добро утро Hug
Този календар ме уби  Rolling Eyes
Викин, закуската е от един вид плод, от обяд можеш да ги смесваш, храненията са 5 най-малко през 2 часа и до 90гр. сурови ядки. Съветът ми е да не пропускаш ядките, добре се отразяват.
Нана, знам си го това аз, ама пусто мозъкът ми отказва да го асимилира Embarassed Вероятно, щото обичам макарони с кашкавал и крем-карамел, а не ги ям Joy Но пък открих прекрасни постни рецепти за кексове Crazy
Юлия, не така, де Wink Просто напоследък често се коментира употребата на алкохол и затова се смеят момичетата; едва ли някой има нещо лично против теб Stop
Джия, няма проблем в бутер тестото. Тук не броим калории. По-скоро при него стои въпросът кой как приема употребата на маргарин.
Кантри, мерси за кафето, сърбам и бягам, че много задачи днес Tired
Хубав ден на всички Hug

# 686
Така е Goldie, аз съм си виновна, че никога не съм гледала на бирата като на алкохол:)
Правиш разкошни торти, жалко че си в Бургас:(

# 687
Благодаря ти...Знам, че е така, просто до този момент не съм спортувала или правила какъвто и да било режим, разчитах на метаболизма и природата, изяждах по една кутия бонбони дневно и пиех по литър бира и сега този опит за  ''пречистване'' и хранителен баланс ми е наистина ново начинание. Просто ми става обидно, че, макар и наистина въпросите ми да са лаически, се гледа така на тях, предпочитам мълчание, отколкото подигравка, а и наистина се записах в темата, разчитайки именно на съвети и взаимопомощ на вече по-опитни и преминали през режима жени.

Разбирам те как се чустваш, аз бях така като почнах да пиша в темата. Обидно няма как да ми стане, тъй като нещата, за които ми пука са много малко .... изключително малко.
А и донякъде старите списващи тук са имали право.
Ти обаче пита 2 пъти за синтетичните протеини. Не знам какъв отговор очакваше да прочетеш   bouquet
успех от мен  Hug

# 688
Момичета,добро утро и от мен!Сутринта като се премерих кантара ми показа-2кг,възможно ли е за 3 дни да сваля толкова?Кантара сигурно ми се подиграва Simple Smile Днес плодов ден,взела съм си банани,ябълки и портокали.Желая ви хубав и топъл  ден!

# 689
Джулия, не се обиждай, реакциите не са лично към теб.  Hug Всеки е различен и заслужава различен подход, но в нета няма как това да стане и да се разбере. И тъй като много хора преди да се информират започват да питат, момичетата реагират така.
Успех и не се отчайвай. Опитай, ще видиш, че не е много трудно.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт