90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 207

• 28 757
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Уинди, аз мисля, че по възможност е добре да се придържаме към постни сладкиши. Не, че не съм вечеряла кроасан, но не ми е било практика. Никога не разбрах защо може бисквитена торта и козунак, но не може крем - карамел или спагети с кашкавал, или пица с кашкавал. За мен също си е смесване и в двата случая, и аз го избягвах, доколкото можех. Купени торти у нас не се внасят, но съм сигурна, че те са си режимни - няма нищо истинско в тях като продукти Confused Вероятно затова са разрешени newsm78 Има прекрасни десерти без смесване на сто групи продукти. Например, от кокосово мляко, фурми и какао става ракошен сладолед, който по никакъв начин не отстъпва по вкус на "истински" шоколадов сладолед. Изобщо, аз съм благодарна, че този режим ме накара да се разровя доста сериозно за рецепти, да опитам нови неща и да открия, че храната може да е интересна и вкусна и без неизменните комбинации от брашно, масло, яйца, мляко, захар и обратно Peace
Петкова, мислиш ли, че един мъфин с един бонбон ще ти е достатъчен за вечеря Rolling Eyes Аз не бих издържала до следващата сутрин, жив глад си е за мен това. По-добре две кексчета вместо бонбона, примерно.

# 661
Здравейте момичета,

От утре и аз се включвам с диетата , че вече не се понасям...  Миналата година бях 77 кг. Успях за близо 7-8 месеца да смъкна 15 килограма с яко бягане във фитнеса и бях страшно доволна, по едно време бях даже 60 кг и си ги поддържах. И сега бих бягала, защото много обичам, но почнах работа преди 3-4 месеца ... На бюро от 9 до 18:00 и резултатът е 66 кг... направо ми се плаче Sad  Нямам след работа сили за фитнес, пък и уча магистратура и наистина не ми стига времето. Стигнах до извода, че явно трябва да си променя хранителния режим. Пък като се махне снегът събота и неделя може да се бяга малко навънка, но дотогава ..... 90 дневна диета. Никак не обичам диетите, но нямам избор Sad Та почвам от 66 кг и много се надявам да успея да смъкна 10-на килца.
Успех на всички нас!  Praynig Praynig Praynig

# 662
И сериозно, какъв ви е проблемът с бананите? Съвсем окей са си за закуска.
Съдейки по себе си, една ябълка на гладно така ще ми остърже корема, че ще вия от глад и болка максимум до 2 часа. И то като се има предвид, че нямам екстри като гастрит или колит засега.

# 663
  • София
здравейте момичета,
надявам се има място и за мен в редиците на отслабващите  Laughing
По време на бременността качих 22 кг,но много лесно свалих с разделно хранене (никога не съм била дебела),затова подобен режим на хранене ми е много лесен и приятен.
За съжаление преди 5 месеца започнах хормонално лечение ,което ми докара точно + 7 кг и се надявам с ваша помощ да се отърва от тях до лятото  Laughing
От Утре започвам  Hug ще докладвам
Лека нощ

# 664
Момичета, прочетох, никакъв алкохол, дори и биричка ли не може Whistling

# 665
  • София
Уинди, аз мисля, че по възможност е добре да се придържаме към постни сладкиши. Не, че не съм вечеряла кроасан, но не ми е било практика. Никога не разбрах защо може бисквитена торта и козунак, но не може крем - карамел или спагети с кашкавал, или пица с кашкавал.

Защото процентното съдържание на белтъчини в 1 пастичка или в парче торта/кекс/бисквити/кроасан е нещо съвсем различно от макарони на фурна, крем карамел и употребата на сирене и кашкавал към пица примерно.

# 666
Какво значи "дори и биричка"? Бирата е газирана, пълна с въглехидрати, съдържа алкохол и няма да минеш само с 2 глътки за наздраве, та да си го пишеш в краен случай като малко кривване от режима. По кой параграф я виждаш като евентуално позволена?  ooooh!

# 667
  • София

Биричката за теб безалхоколно ли е? ooooh!

# 668
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Joy Joy Joy  Tи сериозно ли?  Rolling Eyes
Странна птица си ти.  Laughing

# 669
И на мен,много ще ми липсва бирата,много я обичах

# 670
  • Пловдив
Добър вечер! Simple Smile
След бобов +500гр,но е нормално все пак от 2 или 3 дена не съм ходила до WC,а и яйчниците ме болят,корема ми е леко поддут,та всеки момент ще дойде МЦ-то,затова съм с + днес,но нищо,ще го махна.  Simple Smile

Днес ВХД:
З-ябълка,кафе;
О-2 филийки пълнозърнест хляб с маргарин и лютеница,и малко солени гевречета "Тарали";
В-макарони със захар,половин пастичка,2-3 сладки.
Днес бях на фитнес.
С водата днес съм много много зле,1л има,но няма да е повече от 1,2л г/д.Ще гледам да наваксам тея дни,че само до 1,5л стигам,а трябва да пия по 2,5л за моите кг.
Ще ви прочета малко,докато ми се изморят очите и лягам,пък утре ще допрочитам.  Hug

Svetla_80,диетата я започнах на 02.01.А тези 7кг са верни,но само 3 кг от тях са свалени с тази диета,останалите 4кг ги свалих с ограничение на храната 2 седмици преди да започна диетата.Та за това съм сложила общо 7кг,за да следя колко свалям.  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 яну 2013, 23:21 от Христинчетоо

# 671
Уинди, аз мисля, че по възможност е добре да се придържаме към постни сладкиши. Не, че не съм вечеряла кроасан, но не ми е било практика. Никога не разбрах защо може бисквитена торта и козунак, но не може крем - карамел или спагети с кашкавал, или пица с кашкавал. За мен също си е смесване и в двата случая, и аз го избягвах, доколкото можех. Купени торти у нас не се внасят, но съм сигурна, че те са си режимни - няма нищо истинско в тях като продукти Confused Вероятно затова са разрешени newsm78 Има прекрасни десерти без смесване на сто групи продукти. Например, от кокосово мляко, фурми и какао става ракошен сладолед, който по никакъв начин не отстъпва по вкус на "истински" шоколадов сладолед. Изобщо, аз съм благодарна, че този режим ме накара да се разровя доста сериозно за рецепти, да опитам нови неща и да открия, че храната може да е интересна и вкусна и без неизменните комбинации от брашно, масло, яйца, мляко, захар и обратно Peace

Goldie, това подчертаното все едно аз съм го писала. Откакто спазвам режима, готвя повече и по-редовно, а семейството ми се храни по-разнообразно от преди (и по-здравословно). Планирам менюто поне 5 дни напред, за да не ми се налага да пазарувам всеки ден. Лесно е, ако положиш малко усилия! Peace

Благодаря за подкрепата на всички, които се включиха със съвети по моите въпроси! Нане,   bouquet

# 672
Добро утро на всички! Аз днес съм на плодов ден и се надявам да съм добре. Не мога да преценя за първите 4 дни колко и дали съм свали , защото кантара ми е механичен, но се надявам поне 500 гр да съм надолу. Тренирам почти всеки ден на крос тренажора и отделно упражнения.Дано да ги има успех и при мен, както при много други тук. Успешен и лек ден

# 673
И всички видове плодове ли мога да ям и през колко часа и колко на брой хранения?

# 674
Добро утро,
И според мен бананите са ок за закуска, както и сушените плодове. Вчера един грейпфрут така ми остърга стомаха, че в 10ч. хапнах още една половинка, за да издържа до 12ч.
В темата за рецепти, както и на първа страничка има много интересни предложения за вечеря във въглехидратните дни.
Смятам да тръгна на йога от събота. Нямам никакъв опит, някой от вас ходи ли?

Общи условия

Активация на акаунт