90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 205

• 41 123
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
хаха и на мен ми е първи плодов ден,засега съм на 2 банана и няколко чаши вода.Забравих днес сутринта да си изпия няколкото глътки гореща вода на гладно,ех да му се невиди.

# 721
Здравейте момичета,приемате ли нови нови бъдещи фиданки Blush
Днес ми е втори ден,засега успешен  Mr. Green По принцип имам силна воля и съм инато магаре ама да видим ,никога не е късно да станеш за резил ooooh!
Килограмите които ми тежат са 5-6 ,но и 10кг.да сваля няма да се разсърдя Naughty

# 722
  • София
Здравейте,момичета! Много от нас плодуваме днес  Laughing Joy Поне ще се подкрепяме. Днес съм на кафе, банан, сега си пия обедното фрешче и мисля да изкарам деня на фрешове за разтоварване. И аз като някои от вас ще се меря на няколко дни, предния път поне видях от какво качвам и свалям и за да не се вманиачавам в грамовете, ще се меря на седмица по веднъж. Мисля и да вкарам някакъв спорт, но не знам какъв... Какво мислите за пилатеса?

# 723
Вчера въглехидратен изкарах на хляб и кьополу, но филийте бяха в повече. 4 на обяд и 3 на вечеря+ черен шоколад. Мразя го този ден. редовно се освинвам. Не съм се теглила след плодовия. По принцип и занапред смятам само след плодов да се тегля. Другия въглехидратен ще включа и салата с по-малко хляб  Naughty
Днес кафе и 2 ябълки засега. За вечеря ще си направя малко зелева салата с моркови.
Хубав ден момичета.   bouquet

# 724
Здравейте Фиданки
Днес много са на плодов-УСПЕХ
На мен ми е варива
З- портокал
О-печени картофи с малко масло и подправки в йенска +салата+булъон и 1 ф.Вита
В-същото без филията и булъона

# 725
  • Варна
ХАйй,момичета  Hug Как сте ? Като съм на месо съм весела ама ела да ме видиш на плодов  Laughing Laughing
Това ми е 4-то завъртане ,дано да е успешно ,в почивката съм качила 2 кила  Embarassed Сраммм #Cussing out

За закуска хапнах банан,за обяд печен пипер с сиренце.За вечеря гледам че маман е приготвила каймица ,значи ще са кюфтаци с зелена салата.И дано утре нямам някои гаден плюс ,че в белтъчен винаги е огромен при мен  ooooh!

# 726
А бе ,момичета да ви питам,във плодов ден може ли да се яде варена тиква,че много я обичам?  Hug

# 727
Аз пък винаги чакам с нетърпение плодовия, след него винаги имам хубав минус Heart Eyes
Днес на варива:
з- банан
о и в  - леща
Галка Мисля че може, но без захар

# 728
whisper__1 Благодаря  Hug

# 729
А бе ,момичета да ви питам,във плодов ден може ли да се яде варена тиква,че много я обичам?  Hug

МОЖЕ ПЕЧЕНА ИЛИ ВАРЕНА БЕЗ ЗАХАР Simple Smile

# 730
Никой не каза,може ли зеленчуци - салатка доматки и краставици в плодовия???
И аз се наливам с чай.Редувам през час ябълка, чай, но ми е едно замаяно....

# 731
Танче Може но неовкусена Peace
Аз гледах вчера в магазина консерва с ананас - пише че няма добавена захар, но не посмях да взема. Какво ще кажете, дали е режимна Thinking

# 732
whisper__1, благодаря! Значи няма смисъл,май по-добре да си карам само на плодове.
И още нещо да  Ви питам как е по-добре да ям през 2 часа по една ябълка или през 4 часа по-3 например?

# 733
момичета..значи вчера бях в майката на приятеля и  вместо плодов си направих белтъчен ден и днес съм на бобов и тн..как да компенсирам?

# 734
момичета..значи вчера бях в майката на приятеля и  вместо плодов си направих белтъчен ден и днес съм на бобов и тн..как да компенсирам?

никак

Ако искаш да отслабнеш, не бива да правиш такива промени. Да си на диета /режим на хранене/ означава да имаш поставена цел и да се стремиш към нея. Ако наистина това е целта ти нищо друго не би трябвало да има значение. Дори и майката на приятеля  ти  Peace
Ако нямаш воля да контролираш себе си, никоя диета няма да е успешна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт