МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 105 135
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Скреч, честито, гледам, че се е появила една прекрасна Анна, да ти е жива и здрава!  bouquet Hug
Биби, точно тук ти е мястото! Hug
Вики кати, колко много дечица(макар и пораснали някои от тях) да са ти живи и здрави! Simple Smile

# 616
  • София
Мерси! Simple Smile

sweetkids_mama, аз на 15г. бях почти сама на квартира. Колкото и да е мечтано това от тийновете, като дойде вечерта и единствения шум в къщата е този, който сам си създадеш, става едно такова тъжно и ревливо.

# 617
  • София
Сладка, аз не бих рискувала, но това си е моето мнение. Да, преди време беше по- различно и ние оставахме сами у дома, но не и за толкова време. Дано намерите най- правилното решение  Hug

# 618
 привет момичета Hug ето я и голямата новина на 13 08 се роди и най-малкият член от семейството ни кръстихме я Симона на таткото. вече сме си в къщи и сме много щастливи

# 619
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Мамче, Скреч, естити ви дъщерички!   bouquet Да са ви живи и здрави и много щастливи!  Hug

Сладка и аз не бих рискувала, особено като си спомня аз какви ги мислех на 15.  Mr. Green

Гледам, че легла предлагате, ние търсим двуетажно, здраво до 300, преко сили 400лв, може и втора употреба, а ако е с матраците още по-добре. Ако имате идея къде да търсим ще се радвам да споделите. Доста магазини и обяви прегледах, но нищо не ни хареса достатъчно.

# 620
  • София
Мамчето@@@, честита ви Симона ( и моята дъщеря е със същото име  Wink ). Да расте здрава и много да ви радва!

Скреч, на теб и цялото семейство също специални благопожелания за новата рожба!

Не съм, ние преди години открихме много хубаво двуетажно в Продавалника. Дано намерите и вие  Hug

# 621
ЧЕСТИТИ ВИ МОМИЧЕНЦА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

Сладка мама, аз бих го оставила сам. Макар, че децата ми са далеч от тази възраст и не бих могла да давам съвети. Но моето мислене относно възпитанието и отглеждането на децата е малко по различно от това на повечето хора. Слава Богу съвпада с това на мъжа ми. Аз смятам, че децата трябва да са по самостоятелни, по уверени и с повече свобода. Да обърнат къщата наопаки, да счупят някоя и друга чаша............ Чудо голямо...... Разбира се, че могат да се извършат и един куп други глупости, но голяма част от тези глупости могат да се извършат и през деня, когато вие сте на работа, например. А и вярвам, че момчето ти и приятелите му са достатъчно отговорни..... Аз например бих оказала това доверие на децата си. Аз и сега моите си ги отглеждам така, че шашвам с методите и постъпките си околния народ. Но децата ми досега никога не са излъгали доверието ми.

Иначе ние си седим все още в Созопол. Аз съм бяла. На плаж ходя само след обяд и то на сянка и сравнително рядко. Децата са щастливи и хич и не им се и прибира в София. На мен леееекичко ми домъчня, но не особено много. Иначе ние ще се прибираме направо за училище...........

# 622
Честити момичета!

# 623
  • На село (близо до Лондон)
skrech честита рожба! Много да е здрава и да ви радва. Ние с теб май бяхме в един под форум, за родени октомври 2007, ех колко време минало и по още едно-две деца Heart Eyes

Мамчето@@@ честито ново малко бебче, да спинка повече! Нагъсто са ти децата, много веселие ще има Party Party

Вече чакам да започваме училище Blush, много веселие и забава тази ваканция вече съм готова да започват:crazy:. Успяха да се подстрижат косите двамата малки, преди да ги видя  #Crazy единствено намерих коси под масата. То не беше тенис ходене, охл^ви, пеперуди  и тн за отглеждане. Иначе си играят добре децата и са щастливи, аз запивам в 8 часа преди тях ooooh!. Отивам,че си правят къщичка (истинска, с пирони) Rolling Eyes

# 624
Skretch и мамчето-честити дъщерички:-)

Не съм-в икеа и jysk съм виждала по 2-3 варианта на двуетажни легла. В икеа ако не се лъжа май са около 300 лв. За здравина не знам как са..

Sweetkids_mama, aз не бих рискувала за такъв дълъг срок.. Моя е по-малък, но като знам какви дивотии му минават през ума..

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 09:50 от second

# 625
Поздравления за новите бебки в темичката   bouquet Спокойни, усмихнати и ящнички да растат  Grinning

Не съм-в икеа и jysk съм виждала по 2-3 варианта на двуетажни легла. В икеа ако не се лъжа май са около 300 лв. За здравина не знам как са..

Икейските не са стабилни, проверих на място. Затова мъжът ми докара от България масивно на мебели Явор. Вчера приключих с боядисването и сглобяването (болят ме ръцете даже като пиша на клавиатурата), синчето е много доволно и снощи спа на него. Много стабилно, високо и здраво.  Peace

По тийнейджърския въпрос - даже и детето да е добро и отговорно, ще има натиск от приятелите за купон. Очаквай да се прибереш в опушен дом, нуждаещ се от основно почистване (личен опит)  Rolling Eyes

# 626
  • София
По тийнейджърския въпрос - даже и детето да е добро и отговорно, ще има натиск от приятелите за купон. Очаквай да се прибереш в опушен дом, нуждаещ се от основно почистване (личен опит)  Rolling Eyes

Мда, това си помислих и аз- че ще ми се отвори много работа! Joy Благодаря на всички за мненията! Heart Eyes Не е нищо спешно или необходимо, нито пък той чак толкова настоява, та най-вероятно тази година ще се размине. Wink

Честити бебчета на skrech и Мамчетоylinfant Да се гледате спокойно и с кеф! Wink

# 627
  • София
skrech, Мамчето@@@ - честито! Да са ви здрави и спокойни момиченцата   bouquet

Не съм, ако около вас има частни малки производители на дървени легла, шкафчета и подобни, потърсете при тях. Ние така намерихме чудесно дървено легло с матрак за баткото. Успех с търсенето.

Иначе, ние сме на гости при пра-бабата на децата и си изкарваме чудесно. Изобщо не ни се прибира в София... В началото на другия месец, двамата по-големи ще ходят на море с баба си и дядо си. Ние с най-малкия, ще ходим на зъболекар, защото човечето си изби преден резец преди няколко дни. Как ще го накараме да стои мирен не знам. Ако някой е минал през това, нека даде идея... Хубава и весела седмица!

# 628
Здравейте мами на много малчугани.Темата е страхотна и много бих искала да се включа и аз.С голям интерес и огромно възхищение към всяка многодетна мама четох и старите теми.Аз съм на 33г. и имам две дечица-каката е на 10г, а малкият на 1.7г.Мечтая си и за трето мъниче,но тати нещо се дърпа.Дано успея скоро да го убедя.Когато родих дъщеря ми се зарекох,че  няма да имам повече деца и ми трябваха доста години за да се реша на второ.Сега разбирам,че няма по-ценно нещо от усмихнатите личица на дечицата и бих искала домът ни да е винаги озвучен от смях и тропот на детски крачета.Честно да си призная,малко ме е страх дали ще мога да обръщам нужното внимание на всички.Бих искала да попитам мами ,които имат деца с малка разлика как са се справяли,защото и двамата ги гледаме сами без помощ от баби и роднини.С малкият ми беше лесно,защото кака е голяма и самостоятелна,но с трето бебе и по-голямо бебе...???И въпреки всичко дълбоко в себе си съм убедена,че го искам!

# 629
Благодаря ви мамчета bowuu, наистина много веселие има от както се прибрахме  Party
Знаех че тук най - добре ще ме разберете какво е да имаш още една рожба Hug

Общи условия

Активация на акаунт