ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::21::.

• 47 937
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Ще ни липсва Мойс Grinning
Уф и ние сме трагични. При тая игра да сме на полуфинал в ШЛ и в битката за титпа в ПШ, представям си , ако играем на макс какво ще е Simple Smile)

# 676
  • София
Уволниха Дейвид Мойс днес....не знам какво да кажа....не беше правилния избор. Дали Ферги го подведе или той просто не става за такъв отбор. Усетих,че така ще стане още когато back room  staff на. Ферги се махнаха ( Филън, Мюленстийн и т.н) и дойдоха еквивалента от Евертон,които нямат тази класа....Гигс до края на сезона и Ван Гаал топ фаворит на букмейкърите.
Просто за мен не се сработи с отбора. Взимаш шампион и удряш дъното.

# 677
Нямах достъп до сайта известно време, сега вече имам.  Mr. Green

Обещавам да съм толерантна към всички фенове и към всички отбори (а.к.а) Барса - няма да напиша лоша дума никога повече.  Peace 
Ще си коментираме културно футбола  Hug

# 678
  • España
Нямах достъп до сайта известно време, сега вече имам.  Mr. Green

Обещавам да съм толерантна към всички фенове и към всички отбори (а.к.а) Барса - няма да напиша лоша дума никога повече.  Peace 
Ще си коментираме културно футбола  Hug

хихихи ... Wink

# 679
Победихме  newsm44
и то каква победа
Реал са направо неудържими с остриета като Бейл- Роналдо

# 680
  • Манчестър
Ще ни липсва Мойс Grinning
Уф и ние сме трагични. При тая игра да сме на полуфинал в ШЛ и в битката за титпа в ПШ, представям си , ако играем на макс какво ще е Simple Smile)

Мани,мани,голяма трагедия бяхте тази вечер....със 6 защитника на полуфинал ...

# 681
  • España
Оле,оле,оле,оле- трикратни шампиони сме !  newsm44  bigdance2 newsm18 Tada

# 682
Последен напън утре и ще сме шампион два пъти за 3 години,плюс купа на лигата, плюс ФА Къп, ако някой преди 10 години ми го беше казал нямаше да му повярвам, фен съм на Сити от точно 22 години, на 17 години се влюбих в този отбор.
Ще тръпна утре.

# 683
  • София
Последен напън утре и ще сме шампион два пъти за 3 години,плюс купа на лигата, плюс ФА Къп, ако някой преди 10 години ми го беше казал нямаше да му повярвам, фен съм на Сити от точно 22 години, на 17 години се влюбих в този отбор.
Ще тръпна утре.
Да ти кажа - ти си един от малцината, които обичат Сити преди шейховете и парите. Wink За което ти правя чест. Hug
И при всички положения предпочитам титлата да е за Манчестър Сити, отколкото за Ливърпул. Grinning

# 684
Тинче не знам дали някога съм казвал, но преди години 22 на брой или 21 ще излъжа на около 17 бях (ех, млади бяхме) първия мач в Англия, който гледах на живо беше Манчестър Сити и Милуол, тогава се влюбих в Сити и така до днес:)))

[/quote]
И при всички положения предпочитам титлата да е за Манчестър Сити, отколкото за Ливърпул. Grinning
[/quote]

Всичките ми познати фенове на Ман. Юнайтед това казват  Laughing

Все пак остана последен напън, Кун е казал че играе, ако ще и с патерици, не искал да изпусне за нищо на света този мач, да видим ще се появи ли в игра, аз лично смятам, че този сезон Дзеко и Забалета бяха над всички в отбора, разбира се няма как да пропусна ЯЯ, Силва, Кун, Негредо, Компани (въпреки фала му в мача с Пул), Харт, Насри....все пак моя избор за играчи на сезона са Дзеко и Забалета.

# 685
  • София
Тинче не знам дали някога съм казвал, но преди години 22 на брой или 21 ще излъжа на около 17 бях (ех, млади бяхме) първия мач в Англия, който гледах на живо беше Манчестър Сити и Милуол, тогава се влюбих в Сити и така до днес:)))

[/quote]

Всичките ми познати фенове на Ман. Юнайтед това казват  Laughing

Все пак остана последен напън, Кун е казал че играе, ако ще и с патерици, не искал да изпусне за нищо на света този мач, да видим ще се появи ли в игра, аз лично смятам, че този сезон Дзеко и Забалета бяха над всички в отбора, разбира се няма как да пропусна ЯЯ, Силва, Кун, Негредо, Компани (въпреки фала му в мача с Пул), Харт, Насри....все пак моя избор за играчи на сезона са Дзеко и Забалета.
[/quote]
Hug
Като цяло Сити бяха отбор този сезон - не бих казала, че някой ярко изпъкна пред другите - бяхте цялостен отбор. Аз си харесвам Силва, така че... Но за Дзеко и Забалета съм съгласна.
Ливърпул, и да ме убиеш, няма да искам да ги видя с титла. Аз съм на 22 - не съм ги виждала с титла, не искам и да ги виждам. hahaha hahaha hahaha

# 686
Да си кажа, бих предпочел Челси пред Пул, но не и с Моу, тоз човек алергия имам към него.

# 687
  • София
Да си кажа, бих предпочел Челси пред Пул, но не и с Моу, тоз човек алергия имам към него.
Same here относно Челси. Моуриньо никога не ми е бил фаворит - напротив даже, като видя нещо с него, и ми се гади, честно казано. Едва го търпях като беше начело на Реал. Sick

# 688
Искам да споделя с вас моята радост момичета, безумно съм щастлив от титлата ни днес!
При печеленето на предната в оня инфарктен мач пак бях в тази тема, супер съм хепи днес!

Време е за световно, само да разберем кой ще е шампион в Испания и почвам да мисля за световното:)

# 689
  • София
Искам да споделя с вас моята радост момичета, безумно съм щастлив от титлата ни днес!
При печеленето на предната в оня инфарктен мач пак бях в тази тема, супер съм хепи днес!

Време е за световно, само да разберем кой ще е шампион в Испания и почвам да мисля за световното:)
Всичко се решава от първите двама - Атлетико и Барса, в мач един срещу друг. Това се очакваше. Wink

А на теб... ЧЕСТИТА ТИТЛА!!! Hug Hug Hug
И догодина дано манчестърската конкуренция е по-голяма. Grinning Heart Eyes

По-малко от 20 дни докато приключа и с последните си изпити от бакалавъра, и после съм ваша - заедно ще гледаме Световното. Flutter Hug

П.П. Аз съм, в този ред, за:
1. Германия
2. Португалия
3. Испания
Вие си ме знаете, че ги подкрепям и че винаги съм за немците като отбор. Принципно Испания биха били на второ място за мен, но напоследък стана "Испания = Барселона и тики-така", тоест скучен и еднообразен за мен футбол. Затова Португалия е на второ място този път. Само Германия си остават първи. Flutter Hug

Общи условия

Активация на акаунт