София МЛАДОСТ (20)

• 80 556
  • 769
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Младост
Благодаря ви, записах час в Токуда накрая и просто имах късмет, че за утре се е освободил час. Simple Smile

# 106
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4909.2280 
Тук съм пиСАла за Ковачев,а след мен има още мнения,ако ти се чете.Твърдо-Не!За пенсия е вече.

# 107
  • София-Младост
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4909.2280 
Тук съм пиСАла за Ковачев,а след мен има още мнения,ако ти се чете.Твърдо-Не!За пенсия е вече.
Точно това ме разколеба да ти кажа, прочетох го още преди да попитам, но понеже винаги има за и против...но за нямаше Simple Smile

# 108
  • с/у ОколоМръсТното
Привет!
ЧНГ и за много години   bouquet

Към кого да подам сигнал, за отрязани и захвърлени клони в тревни (уж) площи? Отлежават повече от месец и половина, хората се спъват, ма на никой не му дреме...

# 109
Подавайте сигнали тук:

http://so-mladost.com/contacts

В най-долната част на страницата, в ляво има следната опция:

Връзка с район Младост на СГО
За да направите, запитване, моля използвайте формата по-долу!

Форма за контакт
Задължителни полета
Вашите имена   
Как да се свържем с Вас?   

Вашето запитване

# 110
  • с/у ОколоМръсТното
agal   bouquet Писах им, пък да видим...

# 111
  • софия
а дали имате идея за детски УНГ в района по здравна каса?

като цяло не мисля, че на детето ми му има нещо супер сериозно, ама при лека, само след сън кашлица от яслата, вчера лекарката видя гнойна тапа на гърлото и каза нещо за трета  сливица и ни праща в ИСУЛ, макар и само за профилакт преглед.

на мен ,обаче малко не ми се ще да ходим там точно защото все си мисля, че трябва да е по сложен случая. та ако имате идея да добър специалист наблизо бих била благодарна и се извинявам, ако инфото се повтаря за пореден път

# 112
Добре де, аз разбирам и уважавам проблемите със сложната логистика в зимно време, особено ако и децата са две, но все пак... Не е ли важно кой е добрият лекар, а не къде се намира? Защо през 2-3 страниц въртим едни и същи контакти на лекари като си има отделни теми за здравни въпроси? Извинявайте, обаче не ми изглежда разумно избиране по подобен критерий.  Peace

# 113
  • софия
наистина се извинявам, сега прочетох темата от начало и видях препоръчаните лекари. Embarassed

# 114
Ние сме доволни от д-р Йорданова - УНГ в поликлиника Младост /на гърба на 125 СОУ/; работи със ЗК . Ако те интересува ще ти пратя работното й време. Успех.

# 115
  • софия
Ние сме доволни от д-р Йорданова - УНГ в поликлиника Младост /на гърба на 125 СОУ/; работи със ЗК . Ако те интересува ще ти пратя работното й време. Успех.
да, може, благодаря.

# 116
Привет!
ЧНГ и за много години   bouquet

Към кого да подам сигнал, за отрязани и захвърлени клони в тревни (уж) площи? Отлежават повече от месец и половина, хората се спъват, ма на никой не му дреме...

Столичен инспекторат. Шмат си служители  в нашата община - г-жа Захариева беше преди 2 години, може и все още да е там. Винаги са ми приемали оплакванията и са вършили добре работата.

# 117
За много години, хубава тема и аз съм от Младост Simple Smile

# 118
запис в новата темичка. За много години, живи и здрави и много положителни постове в темичката Simple Smile

# 119
  • София
И аз да питам за подаване на сигнал - на уличката, която излиза от Българското школо към Малинов, точно преди пешеходната пътека и Малинов, има един спрян и запрян с колчета ТИР, който взима цялата видимост към пешеходната пътека и всяка сутрин умира по някой нерв в мен, докато спра и се протеееееееегна да погледна има ли някой пешеходец. Толкова е опасен, че не мога да опиша с думи.
Къде се сигнализира за такова нещо? Мислех за тези, които минават с паяци, но той наистина е заклинен в земята с някакви железа.

Използвам, че съм се разписала, да се похваля, че Мая е приета в онази смесена група на набор 2009 и 2010 в 17 ЦДГ и сега чакаме да минат ремонтите и да тръгваме  Party Много съм щастлива, защото бях отписала всялкакви шансове като не я приеха в ясла. А тази директорка много печена ми се видя, тя си е извоювала и групата, и разрешението, много ми хареса.
Дано да сме доволни от градината и най-вече Мая да свикне. Четох хубави отзиви за градината от Касита, пък на нея й вярвам Simple Smile така че мисля, че всичко ще е наред Simple Smile
Още по-хубавото е, че от февруари ми местят офиса в Мегапарк - бизнес сградата на МОЛ-а и ще съм й отсреща на градината  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт