София МЛАДОСТ (20)

• 80 564
  • 769
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,дочух че от днес до 10-ти в Комсед щяло да има 40% намаление?Някой чул ли е подобно нещо и дали това намаление е на всичко което предлагат или?

# 121
  • София-Младост
И аз да питам за подаване на сигнал - на уличката, която излиза от Българското школо към Малинов, точно преди пешеходната пътека и Малинов, има един спрян и запрян с колчета ТИР,
Имам някакъв дпомен за репортаж точно за този ТИР, но по коя ТВ...преди време...явно не е имало ефект.
Дай сигнал в общината като начало...
http://so-mladost.com/contacts

# 122
Момичета,дочух че от днес до 10-ти в Комсед щяло да има 40% намаление?Някой чул ли е подобно нещо и дали това намаление е на всичко което предлагат или?

Ето какво пише в сайт им! -
Промоция на всички стоки в магазини Комсед -40% от 5 до 10 Януари, 2013 година!

Уважаеми клиенти,
Поздравяваме Ви по случай настъпването на новата 2013 година и искаме да Ви информираме за предстоящата промоция на Комсед! Всички стоки в магазините ще бъдат с намаление -40%.

Очакваме Ви в магазините ни на адреси :
София
1.ул."Тодор Каблешков" 76 – хипермаркет, централен офис и склад;
2.Мол София - бул. "Ал. Стамболийски" 101, етаж 3
3.Сити Център София, ниво -1
4.Хермес Парк, The Mall, ниво 0
5.ул. "Дякон Игнатий" 21 - площад Славейков
6.Скай Сити Мол - ул. "Коста Лулчев" 52, ниво 1
7.Билла Люлин- бул."Царица Йоана"72
8.Билла Младост- бул."Александър Малинов", ж.к-с Младост 1
 Simple Smile Simple Smile

# 123
Ето новината, за която говорите:

1/ http://bnt.bg/bg/news/view/85418

2/ http://bnt.bg/bg/news/view/85516

# 124
  • София
Леле, да, точно това е  Shocked Наистина в момента не е върху пешеходната пътека, но реално видимост от улицата към пътеката няма.
Много ви благодаря, ще пиша на абсолютно всички по редицата  Hug

# 125
  • France
Момичета, търся частен учител по английски в Младост-1,2 или малка езикова школа за ученици.
Знаете ли по колко вървят уроците на час?
Предварително благодаря.

# 126
  • София
Мъжът ми заведе щерката на очен преглед при д-р Сийка Павлова, препоръчана от Касита  bouquet.
Много са доволни от вниманието и подробния преглед. Peace

# 127
Моля, ако някой има опит с детска ясла за дете със СОП в Младост, да ми пише на ЛС.

# 128
  • с/у ОколоМръсТното
agal   bouquet Писах им, пък да видим...

в сряда ми се обадиха...  Party
Уж знаели района и щели да пратят хора да вземат клоните.
До днес ни кост, ни вест. Клоните са си на място.

А смятах да похваля Ст. Община - район Младост, че реагират и на виртуален сигнал...  Whistling

# 129
Здравейте  Hug
Записвам се при вас и с интерес ще ви следя Simple Smile
Живея в Младост 1А, скоро ще навърша 25 години съм и с мъжа ми чакаме нашата първата радост да се появи някъде около 1 септември Simple Smile

# 130
Здравейте  Hug
Записвам се при вас и с интерес ще ви следя Simple Smile
Живея в Младост 1А, скоро ще навърша 25 години съм и с мъжа ми чакаме нашата първата радост да се появи някъде около 1 септември Simple Smile

честито! Лека и спокойна бременност и на финал едно прекрасно бебче Simple Smile

# 131
Здравейте, детето ми (2г) е прието на ДГ в Младост 1, и скоро ще се преместим да живеем някъде в района... записвам се, понеже започвам да го опознавам и изучавам  Simple Smile
В тази връзка моля подскажете ми кой детски клуб (където да си оставям детето почасово) е най-близо до Окръжна болница?

# 132
Момичета, търся частен учител по английски в Младост-1,2 или малка езикова школа за ученици.
Знаете ли по колко вървят уроците на час?
Предварително благодаря.

В Младост 2 има езикова Школа "Щастливи деца" - доста положителни отзиви чувам за тях - това е точно до РУМ-а, отделно в самият РУМ на 2-рия етаж до книжарницата има една дама, която е направила своя школа, доста по-малка, но и за нея имам много добри отзиви.

# 133
Здравейте  Grinning

Преди време претърпях инцидент и скъсах коленни връзки, вследствие на което носих шина на крака повече от месец и сега мускулът го няма и ми предстои възвръщане на мускулатурата на съответния крак. Минах поредица от рехабилитации и сега трябва да ходя на фитнес за пълното възстановяване на мускула. Въпросът ми е следният: има ли фитнес зали в Младост 1? Преди време обсъждахте и някакъв женски фитнес - може ли да ми дадете координати, име или сайт?

Благодаря предварително!

# 134
Има фитнес в Младост 1 във високите блокове на ХМС - бл.1
http://www.sportcity.bg/Clubs/show_contact/1/contact
Също така има добър фитнес във сградата на Хепи, до магазин Кауфланд.
Другото, което ти е сравнително близо е Фитнес плюс в Младост 2 http://www.fitnessplus-bg.com/

Другия доста рекламиран е ФитКървс в сградата на Крит, но лично аз не ти го препоръчвам. Има и един подобен на него срещу бившата 27-ма поликлиника, точно до КФС на спирката на метрото в Младост 1.
И фитнеса на Боевски в Мол-а на Цариградско ти е близо, зависи в коя част на Младост си.

Общи условия

Активация на акаунт