София МЛАДОСТ (20)

• 80 640
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
  Здравейте, имам два въпроса.
 Първо, на спирката на 306, последната, видях обява за плуване за малки и големи, начинаещи и напреднали, май към Академик, като басейна бил в Младост 2. Къде ще да е този басейн? За съжаление не записах телефона.
 Второ - започва първолашката кампания, дали има майки, които възнамеряват да записват децата си в 144то да се консултирам, понеже не мога да схвана, единствено целодневно обучение ли ще се предлага за първолаците тая година в това и всички други училища, задължително ли е да е по цял ден, и изобщо нещо се обърках, а времето за подаване на документи наближава, за съжаление тази седмица ми е адски натоварена и не мога да прескоча до самото училище.

# 136
  • Sofia
Iris04, плуването най-вероятно е в новооткрития учебен комплекс на Овъргаз, мисля че се води Младост 2, но може и да бъркам.
Относно първолашката кампания и аз съм в кюпа с първокласник, който в момента е в 39то в предучилищна, но не искам да продължава там първи клас. Колебая се за 81во, което е на гърба на 144то, но нямам много време за размисъл още.

# 137
  Аз пък се чудя дали да не се насочим към 39то, ако се окаже че в 144то са въвели задължително целодневно обучение...
 не си ли с добри впечатления от училището?

# 138
текущата година обучението за първи клас в 144 соу не е целодневно - има занималня, но не е задължителна

# 139
  • София
а кога започва записването за първи клас, че чета различни мнения - по наредба било от 1 април, но в някой училища записвали още от януари и посленямало места???? Кое е вярното?

# 140
а кога започва записването за първи клас, че чета различни мнения - по наредба било от 1 април, но в някой училища записвали още от януари и посленямало места???? Кое е вярното?

Което ти кажат от училището/прочетеш в сайта му.

# 141
текущата година обучението за първи клас в 144 соу не е целодневно - има занималня, но не е задължителна

И аз така знам, затова се учудих, като прочетох на сайта където е обявен новия прием това:

2. Обучението на учениците в първи клас се осъществява на целодневен режим. Учебните занятия започват в 8.20 часа и приключват в 18.00 часа. Продължителността на учебния час е 35 минути. Не е желателно учениците да се взимат преди 15.30 часа.

# 142
  • Sofia
  Аз пък се чудя дали да не се насочим към 39то, ако се окаже че в 144то са въвели задължително целодневно обучение...
 не си ли с добри впечатления от училището?
Не съм доволна от учителката, пиша го с ясното съзнание, че това може да е така навсякъде. Самото училище е ок, но някак не усещам да струи ентусиазъм от ръководството там. Всичко е доста посредствено и малко на принципа ден да мине. Предимство е че децата учат само първа смяна и самото училище е спокойно, но за пример сина ми е доста по-доволен и запален от занималнята след училище, където явно има нужния подход и детето ходи с желание и интерес. Опитвам се да имам обратна връзка от детето и към момента тя ме води на мисълта, че не е това нашето училище.
Ще проуча 81 и 10, за последното има не лоши отзиви за начален курс.
Успех на всички пожелавам.

# 143
  • с/у ОколоМръсТното
Въпросът ми е следният: има ли фитнес зали в Младост 1?

в блока на KFC мисля, че има.
Но кой номер е, не знам.

# 144

И аз така знам, затова се учудих, като прочетох на сайта където е обявен новия прием това:

2. Обучението на учениците в първи клас се осъществява на целодневен режим. Учебните занятия започват в 8.20 часа и приключват в 18.00 часа. Продължителността на учебния час е 35 минути. Не е желателно учениците да се взимат преди 15.30 часа.

училището няма ресурс да поеме занималня за всички първокласници  Wink
но все пак, обади се и питай - на сайта има телефони - звъни направо на директорката - тя си вдига телефона и няма да ти каже 'ми аз от де да нам ... '  Laughing

# 145
   Така ще направя, благодаря ти, Бубе Hug

# 146
  • Страната на чудесата
Въпросът ми е следният: има ли фитнес зали в Младост 1?

в блока на KFC мисля, че има.
Но кой номер е, не знам.

Има точно там, да, входа е от задната страна -вътрешната уличка към блоковете. Само дамски е, казва се "Перфект фитнес"

# 147
  • София
Леле, колко съм пропуснала от новата тема! И аз съм на вълна фитнес, но по-скоро в Младост 4...

# 148
Леле, колко съм пропуснала от новата тема! И аз съм на вълна фитнес, но по-скоро в Младост 4...

Приятелят ми ходи в този, където беше ОББ- много е доволен, голям е.
Първият месец картата е 50лв- неограничен достъп, всеки следваш месец е по 30 лв.

# 149

Приятелят ми ходи в този, където беше ОББ- много е доволен, голям е.
Първият месец картата е 50лв- неограничен достъп, всеки следваш месец е по 30 лв.

И аз съм на същата вълна за фитнес в младост 4.   Peace не мога да се сетя за къде говориш може ли малко по-точно обяснение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт