София МЛАДОСТ (20)

• 80 645
  • 769
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Леле, колко съм пропуснала от новата тема! И аз съм на вълна фитнес, но по-скоро в Младост 4...

Приятелят ми ходи в този, където беше ОББ- много е доволен, голям е.
Първият месец картата е 50лв- неограничен достъп, всеки следваш месец е по 30 лв.

И аз съм на същата вълна за фитнес в младост 4.   Peace не мога да се сетя за къде говориш може ли малко по-точно обяснение  newsm78

Комплекс "Ксения" /зад Флоримонт/. На първия етаж отвориха някакъв немски магазин, на втория е фитнеса Peace

# 151
Леле, колко съм пропуснала от новата тема! И аз съм на вълна фитнес, но по-скоро в Младост 4...

Приятелят ми ходи в този, където беше ОББ- много е доволен, голям е.
Първият месец картата е 50лв- неограничен достъп, всеки следваш месец е по 30 лв.

И аз съм на същата вълна за фитнес в младост 4.   Peace не мога да се сетя за къде говориш може ли малко по-точно обяснение  newsm78

Комплекс "Ксения" /зад Флоримонт/. На първия етаж отвориха някакъв немски магазин, на втория е фитнеса Peace

aaa да, да сетих се. Много благодаря за информацията Simple Smile

# 152
Девойки, да ви кажа за който се интересува от 4-ти февруари във Оксиния стартират занимания по

Йога за деца

# 153
# 154
Вчера видях обява за народни танци (възрастни) в 131 СОУ- школата е "Танец".
Някоя от вас ходила ли е? Да каже как е..

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 10:43 от radi86

# 155
Девойки, да ви кажа за който се интересува от 4-ти февруари във Оксиния стартират занимания по

Йога за деца

Супер!
Благодаря Лени за инфото  Hug

# 156
  • с/у ОколоМръсТното

Да ви се поФаля...  Mr. Green
В петък дойдоха,  разбира се след 2-рия ми сигнал... изчистиха тревната площ от клоните и сега всичко е по старому.  Simple Smile

Пишете, не ги жалете... Макар лично да бях помолена да НЕ пиша, че после имало доста бумащина за оправяне, след всеки сигнал. Ми те нали затова са там на работа, да дават рапорт за свършена работа.

Та това е... Пишете за всяка нередност в квартала ви.

Сега ме сърбят ръцете да пиша за неработещо улично осветление пред блока, но 1-во ще се обадя на човек, отговарящ за това. Хайде ще им спестя една преписка... или както там се наричат техните отговори на нашите сигнали.

# 157
Ще ми кажете ли каква е тази реклама по БТВ за Младост 5?

# 158
Момичета, имам молба:

Издирвам майки, чиито деца посещават следните училища:

СОУ 118 - "Младост-1" до бл.13
СОУ 128 - "Младост-2" до бл.219
СОУ 39 - "Младост-2" до бл.205

Нека ми пишат на лични ВАЖНО Е!

Шани, браво на теб!
Пишете за всяка нередност!

# 159
Аз съм с друга питанка,казаха ми че на пазарчето Мания в Мл 3 във високия бял блок до него(където беше кафето Фреш)били отворили някаква малка сладкарничка която предлагала много голям каталог с торти....
Та въпроса ми е има ли наистина там такова нещо и ако има някой пробвал ли е тортите им както и знаете ли как изобщо се казва сладкарницата?

# 160
Вчера ми се видя че помещението е празно и имаше надпис"дава се под наем",доскоро беше сладкарница,намира се до магазин "Аро".Но бях в колата,та да не те подведа,мисля че за там става въпрос.

# 161
Аз съм с друга питанка,казаха ми че на пазарчето Мания в Мл 3 във високия бял блок до него(където беше кафето Фреш)били отворили някаква малка сладкарничка която предлагала много голям каталог с торти....
Та въпроса ми е има ли наистина там такова нещо и ако има някой пробвал ли е тортите им както и знаете ли как изобщо се казва сладкарницата?

Влизала съм преди време. Купувах някакъв сладкиш от там (вкусен беше). По спомени май се казва сладкарница "Цвети" или нещо подобно. Наистина имаше доста голям каталог за избор на торти, но не съм го разглеждала. Днес минах от там и като че ли още си беше сладкарница. Намира се точно до магазина Втора употреба.

# 162
Реклама е, но понеже е безплатно и включва ресторанта в Младост, дано ми простят модераторите.  Blush безплатни детски менюта при поръчка над 15 лв.  - Хепи Аско … еля и понеделник.

# 163
Реклама е, но понеже е безплатно и включва ресторанта в Младост, дано ми простят модераторите.  Blush безплатни детски менюта при поръчка над 15 лв.  - Хепи Аско … еля и понеделник.

Само, ако вечеряш с мен!
Бай дъ уей, не ви ли се иска една happy youth рандеву? Демек среща, де.

# 164
  • София
Ще ми кажете ли каква е тази реклама по БТВ за Младост 5?
За пръв път сега чувам.

Общи условия

Активация на акаунт