София МЛАДОСТ (20)

• 80 658
  • 769
  •   1
Отговори
# 165
Бай дъ уей, не ви ли се иска една happy youth рандеву? Демек среща, де.

Аз питах преди няколко страници за срещичка, но никой не ме отрази. Ако искате обаче може да се организираме нещо за тази или следващата неделя. Да вдигнат ръка тези, които искат да дойдат!

# 166
Бай дъ уей, не ви ли се иска една happy youth рандеву? Демек среща, де.

Аз питах преди няколко страници за срещичка, но никой не ме отрази. Ако искате обаче може да се организираме нещо за тази или следващата неделя. Да вдигнат ръка тези, които искат да дойдат!

Мога тази неделя, следващата не.

# 167
  • София-Младост
Ще ми кажете ли каква е тази реклама по БТВ за Младост 5?
За пръв път сега чувам.
Заприлича ми на реклама на сериал.
http://www.btv.bg/videos/specialno-v/video/1817817338-Kakvo_shte … t_5.html#Comments

# 168
Здравейте, не съм писала от няколко месеца, бяхме в тежки ремонти, РД на синчето, а после влязох и в болница. Чакаме бебето след около месец, на Гинипрал съм до 18ти февруари, прогнозирам 1 седмица след това раждане, дефакто имам 2-3 седмици дотогава. Започвам да ви следя, че се позакотвям в квартала. Искам да попитам, къде мога да намеря в Младост магазин за платове?

# 169
Здравейте, не съм писала от няколко месеца, бяхме в тежки ремонти, РД на синчето, а после влязох и в болница. Чакаме бебето след около месец, на Гинипрал съм до 18ти февруари, прогнозирам 1 седмица след това раждане, дефакто имам 2-3 седмици дотогава. Започвам да ви следя, че се позакотвям в квартала. Искам да попитам, къде мога да намеря в Младост магазин за платове?
Сещам се,че 1-2 магазина на пазарчето до BILLA. На пътеките също мисля,че има.
Другото, което се сещам, но не съм сигурна дали не беше само за пердета е срещу Фантастико в Младост 4.

# 170
Мерси, до Била ме устройва идеално!

# 171
Здравейте!
Искам да се оплача, че половината влакчета се движат само до метростанция Мл.1, дори и в час пик! А не е като да няма много пътници и за следващите станции. Сигурно е за икономия, но е супер неприятно и непрактично. Всички слизат на Мл. 1 и чакат следващото влакче, в което се натъпкват едва!
На Метрополитен ли да пиша: metro@metropolitan.bg ?
Ако пишем повече хора, дали няма да постигнем промяна?

# 172
Сладкарницата, за която някой питаше на предишната страница - във високия блок зад пазарчето Мания, е затворена, помещението се дава под наем.

Аз съм за среща  Peace
Но тази събота и неделя ми е невъзможно.

# 173
Здравейте!
Искам да се оплача, че половината влакчета се движат само до метростанция Мл.1, дори и в час пик! А не е като да няма много пътници и за следващите станции. Сигурно е за икономия, но е супер неприятно и непрактично. Всички слизат на Мл. 1 и чакат следващото влакче, в което се натъпкват едва!
На Метрополитен ли да пиша: metro@metropolitan.bg ?
Ако пишем повече хора, дали няма да постигнем промяна?

Не е с цел икономия, а с цел оптимални разходи на метрото съобразно човекопотока. Същото е и в другата част на линията- някои влакове са до Сливница.
Че хора има- има, но основните спирки са Младост 1 и Г.М. Димитров.

# 174
Ще ми кажете ли каква е тази реклама по БТВ за Младост 5?

"Младост 5": Първото у нас комедийно шоу без сценарий с Краси Радков и Иво Сиромахов http://www.btv.bg/za%20btv/spetsialno/story/418620109-Mladost_5_ … vo_Siromahov.html

# 175
Благодаря за отговора, Касита! Не знаех, че и в другия край на метрото процедират така; не, че това ме топли. Simple Smile
Съмнявам се да анализирали човекопотока, а ако са, то не са се справили много добре, защото забелязавам, че вечер на мл. 3 слизат доста повече хора, отколкото на мл. 1. Но както и да е, оплаках се - на вас и на Метрополитен.  Sunglasses 

# 176
  • София
Привет,мами  HugИскам и аз при вас! Simple Smile Мама Любомира съм,от жк Младост 4,с дечица :кака Дари-13.04.2004 и бебка Мария -09.01.2012 г.Хайде някой да ме включи и мен Peace

# 177
  • Русе/ София
Здравейте,
скоро ни предстои отбелязване на рожден ден в градината. Гледам, че когато някое от децата е рожденик, дъщеря ми се връща с картонени шапки, маски (домино), свирки.... Явно има такава практика от страна на родителите, за да може детето да почувства денят си специален. О.К Накупихме ги тези неща, като се въздържах от свирките - много се съмнявам, че госпожите ще раздадат такива на 30 деца и ще ги оставят да си свирят. Замених ги с балони за украса. Остана ми само тортата.  Thinking Знам че и друг път сте писали за сладкарница в Младост от която поръчвате торти за градина, но ми се иска да ми кажете и нещо изпитано като избор - каква да е тортата? Нещо което децата обичат и бихте избрали не само заради картинката. Мислех да мина през "Домашната сладкарница" и да взема по 1 парченце от всички торти - за да ги опитаме, но вашата помощ ще ми е повече от полза. Благодаря ви  Hug

# 178
Здравейте,
скоро ни предстои отбелязване на рожден ден в градината. Гледам, че когато някое от децата е рожденик, дъщеря ми се връща с картонени шапки, маски (домино), свирки.... Явно има такава практика от страна на родителите, за да може детето да почувства денят си специален. О.К Накупихме ги тези неща, като се въздържах от свирките - много се съмнявам, че госпожите ще раздадат такива на 30 деца и ще ги оставят да си свирят. Замених ги с балони за украса. Остана ми само тортата.  Thinking Знам че и друг път сте писали за сладкарница в Младост от която поръчвате торти за градина, но ми се иска да ми кажете и нещо изпитано като избор - каква да е тортата? Нещо което децата обичат и бихте избрали не само заради картинката. Мислех да мина през "Домашната сладкарница" и да взема по 1 парченце от всички торти - за да ги опитаме, но вашата помощ ще ми е повече от полза. Благодаря ви  Hug

Здравейте, не съм сигурна колко ще съм от полза,но не мога да споделя за една сладкарница, която се намира в Дружба обаче. Всички торти са уникално вкусни и пресни, парчетата са големи, а цените са 1,00- 1,50лв. на парче. Ако представлява интерес пишете на лични, за да не стане като реклама..  Peace

# 179
Elida, моят съвет е преди да поръчате торта, да питате учителките дали е позволено да се носи торта във вашата ДГ. Защото при нас от 2 г. вече е забранено. Разрешават само пакетирани фабрично кексове и подобни.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт