София МЛАДОСТ (20)

• 80 718
  • 769
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе/ София
Да, Барбаронче, това го проверих. Разрешават-торта с 1 голяма свещичка Wink) Не разрешават домашно приготвени лакомства, но торта със сертификат за качество и срок - да.  Grinning

# 181
Елида,за предния рд на сина ми,взехме от Папая,на спирката на ТУ се намира,много ми харесаха,а и има варианти много какви да са отвътре като пълнеж,цената е добре,нашата беше 2,80 парчето,една торта м/у 14-16 стига за градината,имат и сайт,аз оттам избрах и ми я доставиха до адреса вкъщи.

# 182
Да, и ние сме рожденици другата седмица и ни предстои мероприятие.
Аз още не съм питала из градината, но смятам да ги питам дали имат алергични деца и да е торта с плодове и крем. Все пак може да има деца с алергии към ядки и искам да питам учителките.
Моята девойка не се кефеше на шапките, а най-много на балоните при един от изминалите рожденни дни на друго дете.

# 183
Аз поръчах торта за градината от сладкарница Валас - Младост-4, бл. 436. Има различни пълнежи и украси отгоре. Нашата беше 20 парчета с ванилов крем и картинка отгоре и излезе 51 лв.

# 184
Green eyes  ще дадеш ли подробности за тази сладкарница,не съм чувала за нея,блока нищо не ми говори,в близост до какво се намира.?

# 185
Близо е до 64 ЦДГ - след Европа-та по посока Бизнес парка. Виж картата.  Peace Намира се в една ниска постройка - нещо като кафене е, с няколко масички вътре.

# 186
А някои има ли отзиви за рисуването в читалището до пазара в Младост 1? Синът ми иска да ходи на рисуване, а читалището ни е доста близо, ще ми е супер удобно.

# 187
А някои има ли отзиви за рисуването в читалището до пазара в Младост 1? Синът ми иска да ходи на рисуване, а читалището ни е доста близо, ще ми е супер удобно.

Питай съседката, която също ще ражда през март.  Wink

# 188
  • Страната на чудесата

Подуших, че някой ме споменава Mr. Green
Рисуването е всяка Събота от 10 до 13, струва 30 лв.месечно, учат се на различни техники  и доста се забавляват.Госпожата е много приятна и тиха.

# 189

Подуших, че някой ме споменава Mr. Green
Рисуването е всяка Събота от 10 до 13, струва 30 лв.месечно, учат се на различни техники  и доста се забавляват.Госпожата е много приятна и тиха.

Има ли минимална възраст за приемане?

# 190
  • Страната на чудесата
Не мисля, има дечица на около 4-5години. Ако искате, ще потърся телефона на госпожата, да си говорите направо с нея?

# 191
Не мисля, има дечица на около 4-5години. Ако искате, ще потърся телефона на госпожата, да си говорите направо с нея?

Благодаря ти  Hug
Ако не те затруднява. Моята има голям афинитет към рисуване, но ми се струва да не е много малка.

# 192
  • Русе/ София
Ако не е прекалено нахално и аз бих искала телефона на госпожата по рисуване Lucky Plam Wink Ние сме почти на 6 и мислех, че е малка за подобен "кръжок", но в градината я записах на приложни изкуства- рисуват картини, после моделират нарисуваното от глина и после ги оцветяват - изумена съм. Такива страхотни фигурки ми носи - без да съм пристрастна. Този "бате Юли" който им води занятията в ДГ трябва да го почерпя- учи ги на невероятни неща Wink  Laughing Искам да наблегнем допълнително и на рисуването - виждам желание и интерес у самото дете.

# 193
  • Страната на чудесата
Няма проблем, утре като водя детето ще запиша телефона и ще ви го пратя и на двете Peace

# 194
Ами аз направо ще отида на място, е, няма проблем за телефона де. Супер, че е събота, това ще ни е много удобно. А дали ще може да се запише така, от средата на годината? Моят син е ходил на рисуване когато беше на около 5 годинки, но после ни стана много неудобно часа и мястото и отписахме, но сега ще е чудесно, направо ще е възхитен! Даже се чудя дали още утре сутринта да не отидем. Къде се намира групата, ако може някой да обясни, от входа се тръгва в коя посока? Много ви благодаря момичета и от името на малкия! Леля му е художничка, мисля, може да има някаква склонност в тази насока, защо да не се пробва? Laughing

Има ли в новия блок до пазара, пак Младост 1 /май някоя от вас беше в него/ гримьор в някой от салоните? Следобед ще ходя да видя евентуално да си запиша час, утре ще ходим с бъдещия татко да се подпишем, искам поне физиономията ми да оправят професионално.... Няма никакво време и възможност за обикаляне и търсене, ако няма там, ще се гримирам самичка...

Общи условия

Активация на акаунт