София МЛАДОСТ (20)

• 80 764
  • 769
  •   1
Отговори
# 435
Зад Зората си има лекари в бл. 54-А - т.нар МЦ Младост, но поне при моята лекарка / д-р Мая Стефанова / е страхотно стълпотворение затова и не ти я препоръчвам, иначе съм доволна от нея.

# 436
Момичета, много ви благодаря за бързата намеса.
Явно ще се ориентирам към поликлиника Младост, която е някъде до 125-о... Имам още 2 седмици (надявам се, ако не подрани девойката: )

# 437
  • София-Младост
Явно ще се ориентирам към поликлиника Младост, която е някъде до 125-о... Имам още 2 седмици (надявам се, ако не подрани девойката: )
Ти по-отрано се ориентирай, иди на място , избери си лекар, виж дали ще ви приеме а пациенти, защото когато живот и здраве родиш и се прибереш вкъщи звънкаш на лекаря и той трябва в рамките на 24 часа да посети новороденото.

# 438
  • София
....

в салон Руж в Мл. 4 /имат сайт с контакти/ съм доволна от фризьорката

bouquet

Сега, ако ми препоръчате и хубав ресторант в района, с вкусна кухня, ще съм ви мноого благодарна   bouquet

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:06 от missence

# 439
От МЦ Младост Мед 1 бих препоръчала др Цокова.

# 440
Точно ЗАД училището се намира поликлиниката.
beginner_mamma, ако случайно се насочиш към поликлиника "Младост", избягвай Надежда Иванова.  Peace
И аз това те съветвам.

# 441
Момичета ,тъкмо се връщам от д-р Димитров. Прие ме, "избрах" го, и живот и здраве след 2 седмици, като се появи принцесата, ще го видя удома Simple Smile

Благодаря на всички за съветите и инфото, наистина ми бяхте адски полезни!

Hug

# 442
Не си сбъркала като цяло.
Обаче.... чудя му се и на него, докога ще приема пациенти? Не разбра ли, че количеството при него е@а мамата на качеството?! А беше такъв добър педиатър преди 9 години. Жалко.

# 443
Обаче.... чудя му се и на него, докога ще приема пациенти? Не разбра ли, че количеството при него е@а мамата на качеството?! А беше такъв добър педиатър преди 9 години. Жалко.

Това е всеобщ проблем Каси, педиатърката /д-р Ранева/ ми е лекаря, който бих сменила последно, но ... в последно време всеки път освирепявам като ида при нея с болно дете и видя поне 30 души да чакат .....

# 444
за съжаление цялата ни здравна система е така #2gunfire И аз недоволствам...

# 445
  • София-Младост

Това е всеобщ проблем Каси, педиатърката /д-р Ранева/ ми е лекаря, който бих сменила последно, но ... в последно време всеки път освирепявам като ида при нея с болно дете и видя поне 30 души да чакат .....

Като навсякъде Sad Ама едно време като го боли ухо детето го водиш директно при УНГ, а не висиш за направление първо... а после и пред другия кабинет пак...

# 446
  • София
Момичета, търся добър детски ортодонт в близост. Сиреч- не отвъд центъра.
Ако можете да препоръчате ще е чудесно, защото повечето мнения във форума са доста стари.
Благодаря в аванс! Hug

# 447
  • Страната на чудесата
Момичета ,тъкмо се връщам от д-р Димитров. Прие ме, "избрах" го, и живот и здраве след 2 седмици, като се появи принцесата, ще го видя удома Simple Smile

Благодаря на всички за съветите и инфото, наистина ми бяхте адски полезни!

Hug

Неговото предимство е, че никога не ти отказва направление Peace И ние цялото семейство, заедно с новотто ни попълнение на 1 месец, сме при него. Но пък се лекуваме при хомеопат основно, при когото си е истинското стълпотворение-при Димитров ми се струва кратко отбиване като сравнявам Laughing

# 448
Ако можете да препоръчате ще е чудесно, защото повечето мнения във форума са доста стари.
Благодаря в аванс! Hug

Орлов мост устройва ли те?

# 449
  • София-Младост
Благодаря в аванс! Hug

Орлов мост устройва ли те?
д-р Иванова ли ще препоръчаш?

Общи условия

Активация на акаунт