София МЛАДОСТ (20)

• 80 508
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Отново лекарски въпрос- търся за децата добър кожен лекар в района. Моля за съвети.

# 76
Отново лекарски въпрос- търся за децата добър кожен лекар в района. Моля за съвети.

Пиши ми на ЛС подробности. Ние нали минахме миналият месец от кожен до пластичен хирург, мога да ти препоръчам.

# 77
  • София-Младост
здравейте, извинявайте, че така от никъде задавам такъв въпрос, но не мога да се ориентирам къде да попитам... не мога да намеря никъде в интернет колко струва един кубичен метър топла вода (подгрята чрез тец) в София в момента?
Иначе живея в Мусагеница Grinning
От всичко прочетено за Топлофикация стигнах до извода че няма твърда цена. Във всеки блок е различна. Разлика има и през различните месеци. Според последната сметка за 9 куб.м. - цена 65.82 лв.
Дали ще ти стане по-ясно: Simple Smile
Топлинна енергия с топлоносител гореща вода – 89.75 лева за мегаватчас.
Преференциална цена за: доставчици по чл. 149а от ЗЕ и за асоциации по чл. 151, ал. 1 от ЗЕ    –    87. 06 лева за мегаватчас.

В цените не е включен ДДС.

Топлофикация ми е болна тема, при положение, че без радиатори зимните месеци плащаме по 100-120лв. Sad

# 78

Касита, за района не знам.

Д-р Желязков или Дерменджиева в Токуда.
Д-р Ботев има частен кабинет.
И д-р Ангелова - кабинетът й се намира в 29-та поликлиника в София на ул. Георги Измирлиев 8 в ж.к Гоце Делчев близо до Южния парк - приема деца с предимство.

Всичките са добри  Peace

# 79
и аз съм доволна от Ангелова

# 80
Благодаря за съветите!

# 81
Аз съм много доволна от д-р Борисов в Студентска поликлиника - много разбран, знаещ и мислещ, не препоръчва излишни процедури и не бяга от необходими, но досадни такива.

# 82
  • Страната на чудесата
А аз точно Ангелова съм я включила в черния списък, маха едни молуски на детето-няма такава грубост, след това дълго време бяхме потресени и стресирани и аз, и дъщеря ми. НЕ я препоръчвам Naughty

# 83
  • софия
Момичета, бихте ли ми препоръчали/ дали някакво инфо за шофьорки курсове в младост. нещо нищо не намирам, само СБА младост, ама ми се струва на неудобно място.
Благодаря

# 84
  • софия
http://www.eurocar-kens.com/Kabinet.html
Виж тези.Аз лично все още не съм се престрашила да изкарам книжка,но много ми ги препоръчват напоследък.Живи и здраве напролет ще се възползвам от услугите им.

# 85
А аз точно Ангелова съм я включила в черния списък, маха едни молуски на детето-няма такава грубост, след това дълго време бяхме потресени и стресирани и аз, и дъщеря ми. НЕ я препоръчвам Naughty

за мен тя беше единствената, която махна брадавици на голямата ми дъщеря без да поникнат отново /няколко други лекари бяха драли и горили безрезултатно детето/ и предписа успешно, макар и скъпо лечение за атопичния дерматит на малката след като и нея бях водила нагоре-надолу при всеки лекар с положителен отзив оф или онлайн и то без кортикостероидни кремове /от вратата й казах да не си прави труд да ми ги предписва, няма да ги мажа/; и освен това диагностицира въшки с разговор по телефона /за да ме успокои докато заведа детето  Joy/ - наистина при прегледа се оказаха въшки; но на мен, често въшлясвало дете в малките класове, изобщо не ми беше хрумвала подобна възможност  Mr. Green

# 86
Понеже продължаваме да сме на лекарска вълна да похваля и един офталмолог- д-р Сийка Павлова, която работи в бл. 54 в Мл.1. За пореден ходим с децата на преглед при нея и оставам очарована от професионализма и човещината й.

# 87
  • София
Понеже продължаваме да сме на лекарска вълна да похваля и един офталмолог- д-р Сийка Павлова, която работи в бл. 54 в Мл.1. За пореден ходим с децата на преглед при нея и оставам очарована от професионализма и човещината й.

Работи ли със Здравната каса? Лесно ли се записват часове за преглед при нея? Ако може някакъв телефон за контакт!  bouquet

# 88
По отношение на офталмолог ходихме при Д-р Лолова. Тя мисля, че 1 път в седмицата преглежда в Окръжна Болница с направление от личен лекар. Отделно си има частен кабинет. Аз останах много доволна от нея. Не е било нещо сложно, но сина ми го прегледа доста щателно и има подход към децата. Тя е детски офталмолог.

# 89
  • с/у ОколоМръсТното
По отношение на офталмолог ходихме при Д-р Лолова. Тя мисля, че 1 път в седмицата преглежда в Окръжна Болница с направление от личен лекар. Отделно си има частен кабинет. Аз останах много доволна от нея. Не е било нещо сложно, но сина ми го прегледа доста щателно и има подход към децата. Тя е детски офталмолог.

Цялото семейство са много добри специалисти.
Аз от години водя щерката при нея. Няма такова търпение, няма такъв професионализъм.
Води досие на всеки пациент в частния си кабинет и веднага прави справка, как се движат диоптрите.
За мъжът й важи същото. Той я спаси през 2003та.

Общи условия

Активация на акаунт