сякаш за курорт си говорим
Аз съм ги изходила всички светила по УНГ (и по ИСУЛ - там НЯМА свестен нито един и по дет. центрове... няма по-читав от Лолов. Препоръчвам, макар да е далечна и скъпа дестинацията.
Просто съм възмутена от отношението на д-р Янкова към пациентите си - струва ми се недопустимо да висим поне по 2 часа за преглед с дребосъка /няма и 2 години/ пред кабинета и! До сега се въздържах да я сменя, защото детето се чувства добре при нея и не плаче, но все пак някой трябва и да го лекува, а не само да лепи вируси в чакалнята.
Просто съм възмутена от отношението на д-р Янкова към пациентите си - струва ми се недопустимо да висим поне по 2 часа за преглед с дребосъка /няма и 2 години/ пред кабинета и! До сега се въздържах да я сменя, защото детето се чувства добре при нея и не плаче, но все пак някой трябва и да го лекува, а не само да лепи вируси в чакалнята.

Вече се бях отказала, но в крайна сметка уредих майка ми с този модел, пристигна за 1 ден. Много е хубав, искаше ми се подобен модел с цифри, но нямаше наличност никъде.